Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

A mai napon a család legyen az első. A Kosok nagyon szeretik a szociális életüket és mivel öntörvényűek, előfordul, hogy család helyett a barátaikat választják. Ez nem jó, többek között azért sem, mert vannak az életben olyan helyzetek, amikor csak a családunkra számíthatunk. Ez a vasárnap ideális bármilyen olyan programra, amit szeretteivel csinálhat. Ha nem is mennek el valahová, legalább legyenek együtt ezen a napon.

Kos (március 21. – április 20.)

A gyermekek a legjobb hírforrásai ezen a héten. Felveszi a kapcsolatot a saját belső gyermekével, és sokkal fiatalosabbnak, energikusabbnak érzi magát, ami rendkívül vonzóvá teszi Önt bárki szemében, akivel csak találkozik. Ráadásul egy gyermek kíváncsiságával tekint a világra, ami nyitottságot eredményez. Olyan érzése van, mintha a korlátlan lehetőségek küszöbén állna, Önnek csak az a dolga, hogy éljen velük. A hét rengeteg jó hírt is tartogat az Ön számára, amelyek nagy része ráadásul egészen váratlan helyekről érkezik. Összességében egy gondtalan hétre van kilátása, amikor egyszerűen élvezheti mindazt az áldást, amit az élet felkínál Önnek. Szerelmi előrejelzés Ezen a héten az egyedülállóknak nagy esélyük van arra, hogy találkozzanak valakivel, aki minden téren megfelel annak, akit potenciális partnerként elképzeltek. Ez az illető minden bizonnyal egy közös barát kapcsán kerül az útjába, és már a bemutatás pillanatában érezni fogja, hogy ez az az érzés, amit időtlen idők óta keres. Az elkötelezett kapcsolatban élők számára a héten nagyon fontos az egyöntetű, őszinte kommunikáció, ugyanis az utóbbi időben ez valahogy mellőzve lett. Ön azonban jó passzban van, így jobban képes kimutatni érzéseit, és a kapcsolatát is komolyan veszi. Karrier előrejelzés Sürgősen rá kell lépnie a gázpedálra, és el kell végeznie a héten néhány fontos feladatot, melyek már régóta a fiókjában lapulnak, csak eddig nem gondolt rájuk prioritásként. Annak ellenére, hogy a körülmények másra kényszerítik, és gyakran elvonják a figyelmét, nem szabad engednie a csábításnak, most 100 % munkafókuszban kell lennie. Ne engedje tehát, hogy megszállja a lustaság ördöge, vagy elterelje a figyelmét valamilyen kikapcsolódást jelentő program, mert most tényleg a hírneve a tét. Ne feledje, az akadályok csak akkor jelennek meg igazán, ha megengedi nekik.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Előfordulhat, hogy olyan pénz üti a markát a mai napon, amire nem számított. Ebben az esetben ne avasson be mindenkit a dologba, mert akár barátai között is lehet irigye. Párkapcsolat terén számítson ma arra, hogy harmónia száll az Önök otthonába, és egy vad éjszakában lesz része. Ehhez azonban fontos, hogy azt éreztesse partnerével, teljesen odavan érte- ezzel egyébként nem lesz gondja, hiszen tűzjegyűként nagy szexuális energiával rendelkezik, amit nem fél megmutatni.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Ez a szerencse, a jólét és a harmónia időszaka, amit úgy is fogalmazhatnánk, hogy egy remek időszak az élet minden területére nézve. Ennek eredményeképpen Ön rendkívül magabiztos és lelkes, ezért szinte bármit könnyen megvalósíthat, amit célul tűz ki maga elé. A pénzügyei, az egészsége, a romantika és a barátság mind-mind olyan jól alakulnak, mint a szakmai élete. Az emberek mágnesként vonzódnak Önhöz, mert annyira pozitív és optimista, hogy nehéz nem akarni, hogy igényeljék a társaságát. Használja ki ezt az időszakot, de okosan válassza meg, hogy kivel tölti az idejét. Szerelmi előrejelzés Szakmai feladatai valószínűleg nagyon lefoglalják a héten, ezért érthető, hogy erőteljesen vágyik a partnere társaságára. Ne aggódjon, a távolság a kis tüzeket elaltatja, a nagyokat viszont még inkább lángra lobbantja, így, amikor végre minőségi időt tölthetnek újra együtt, rájön, hogy valójában sokkal közelebb kerültek egymáshoz. Ez időnként minden kapcsolatnak jót tesz, mert meg tanulják jobban értékelni egymást. A hétvégén nagyon jól fogja érezni magát, ugyanis ez lesz az a pont, amikor kedvére kényeztetheti kedvesét, és hagyja, hogy ő is törődjön Önnel. Karrier előrejelzés Ez a hét a karrierje szempontjából nagyon lefoglalja, szinte alig jut ideje bármire is. Nagyon szereti a munkáját, kedveli a kihívásokat is, és általában bátran néz szembe bármilyen nehézséggel, de a magánélete folyamatban lévő problémái miatt kissé nehéz lehet ezekre a mindennapi akadályokra koncentrálni. Rengeteg munkája van, és sokszor úgy érzi, soha nem jut a végére, ami még inkább frusztrálja, ezért könnyen megeshet, megfordul a fejében egy munkahelyváltás gondolata is. Erre azért aludjon még egyet, mert nem biztos, hogy máshol ennyire megbecsülnék.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A mai nap nincs Ön számára lehetetlen. Lehet, hogy el van maradva valamivel a munkahelyéről, de az is lehet, hogy egy, a munkájától független projekttel van elfoglalva. Bármi is legyen az, a mai nap lehetősége van bármit véghezvinni, amit a fejébe vesz. Családos embereknek azt tanácsoljuk, hogy szakítsanak időt szeretteikre. Jó ötlet elmenni kirándulni a közeli erdőbe, vagy egy séta a parkban.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ez egy rendkívül csodálatos időszak az Ön számára, szinte minden területen. Szakmailag kiváló időszak ez a munkavállalók számára, magánélete pedig határtalanul boldog. Partnere szeretetteljesen támogatja minden törekvésében, és most tényleg úgy érezheti: minden rendben van Ön körül. Hálát és megbecsülést érez élete minden aspektusáért, hitét pedig az Univerzum még nagyobb bőséggel jutalmazza. Használja ki ezeket a különös erőket arra, hogy kibővíti életének bármely területét, amely növekedést, fejlődést igényel. Szerelmi előrejelzés Az elkötelezett párkapcsolatban élőknek ajánlott a rendkívüli figyelmesség a héten, ugyanis a csillagok néhány kellemetlen helyzetet jeleznek. Úgy érezheti, hogy szerelmi élete nem is olyan egyszerű, mint ahogyan eddig hitte, sőt, már-már inkább a bonyolult kategóriába tartozik. Száz szónak is egy a vége, egyáltalán nem elégedett azzal, ahogyan a párjával mostanában alakulnak a dolgok. Ne fogadjon el semmit puszta szeszélyből, alaposan gondoljon át mindent, mielőtt végleges döntést hozna. A gondolkodás lecsillapítja a kedélyállapotát, ezáltal sokkal megfontoltabb döntéseket hozhat. Karrier előrejelzés Ezen a héten a szakmai életében minden tökéletesen alakul. Amennyiben kormányzati munkakörben tevékenykedik, hirtelen áthelyezhetik, vagy akár egy teljesen más feladatkört bíznak Önre. Ha nem régiben új szakmát tanult, akkor a héten legyen résen, ugyanis az adott területen számos munkalehetőség kínálkozik, nem győz majd válogatni. Ha jó befektetési lehetőséget keres, fontolóra veheti a részvényeket, és a csillagok arra is biztatják, hogy bátran vágjon bele abba a vállalkozásba is, amit már régen tervezget.

Bak (december 22. – január 20.)

Bakként nehéz Önnek megnyílnia, ám ha valaki elnyerte a szívét, egy olyan oldalát ismerheti meg, ami nagyon különleges. Aki közel tud kerülni Önhöz, tudja, hogy mennyire jó a humora, milyen vad képzelete van és milyen fantasztikus lepedőakrobata. Amennyiben van valaki, akit kiszemelt magának, ám még nem adta tudtára érdeklődését, a mai nap kedvez annak, hogy a tettek mezejére lépjen! Aki párkapcsolatban van, jobban teszi, ha szintén jobban megnyílik és közelebb engedi magához a párját.

Bak (december 22. – január 20.)

Lehet, hogy kisebb egészségügyi problémák zavarják meg a héten, ezért legyen óvatos és figyeljen oda magára. Szakmailag egy kis csalódás érheti, mivel nem képes azonnal teljesíteni az Önre bízott feladatokat. Mindez aggodalommal, bosszankodással tölti el, amit mások is észrevehetnek. Próbáljon meg uralkodni magán, mert a héten több társadalmi esemény is van kilátásban, ahol fontos a jó megjelenés és a kisugárzás. Próbálja letenni negatív érzéseit, és annak ellenére, hogy a háta közepére sem kívánja ezeket az eseményeket, széles vigyorral mosolyogjon mindenkire. Szerelmi előrejelzés Ezen a héten elszánt lesz, és nem habozik kifejezni érzelmeit valakivel szemben, akit már régen kiszemelt magának. Egy új kapcsolat van születőben, ami sokkal jobbá, teljesebbé varázsolja majd az életét. Szerelmi élete tehát ebben az időszakban rendkívül kielégítő, és teljesen érthető, hogy egyetlen percet sem szeretne a kedvese nélkül tölteni. Használja ki ezt az időszakot, szervezzen közös programokat, lepje meg a párját valamivel, és ne feledje: a gyertyafényes vacsorák mindig emelik a hangulatot. Karrier előrejelzés Remek hét vár Önre a szakmai életét illetően. Ne feledje, minden, amit most csinál, az sokat számít a jövőjét illetőe. Nagyon sokan figyelik, csodálják, és keresik a kapcsolódási pontot, hol és hogyan tudnának Önnel együtt dolgozni, vagy legalábbis bekapcsolódni a projektjeibe. Akár észreveszi, akár nem, a héten minden szem Önre szegeződik, és olyan emberek is mérlegelni kezdik a lehetséges együttműködést, akik eddig szinte szóba sem akartak állni Önnel. Érdemes tehát maximálisan ébernek és körültekintőnek lennie szakmai fronton.

Bika (április 21. – május 20.)

A mai napon nagyon érzelmesnek érzi magát. Bikaként ugyan alapból jellemző Önre, hogy szenvedélyes és sokszor az érzései vezérlik, de ez kimondottan igaz a mai napra. Ezt kihasználva lepje meg valamivel a kedvesét, ugyanis lehetséges, hogy az elmúlt napokban kevés együtt töltött órában volt részük. Ha úgy érzi, hogy kedvese nem nyitott az Ön közeledése felé, legyen vele türelmes és megértő. Egy mély beszélgetés nem csak a léleknek tesz jót, de a szexuális életük is jobb lehet.

Bika (április 21. – május 20.)

Ezen a héten a hangsúly az otthonára fókuszálódik, különösen, ha bútorvásárlásról, vagy lakásfelújításról van szó. Úgy tartják, „az otthonom a váram”, és ez minden bizonnyal igaz is. Biztonságban, kényelmesen akarja érezni magát az otthonában, és amikor élvei a saját személyes, meghitt terét, akkor sokkal befelé fordulóbbá, befelé figyelőbbé válik. Mivel úgy érzi, hogy most erre van a legnagyobb szüksége, a héten minden lehetősége meg lesz rá, hogy kibontakoztassa kreativitását, és meghittebbé varázsolja a lakását. Ezek a teendők most nagyon lefoglalják, de annál nagyobb eredménnyel járnak majd, amikor elfoglalja saját személyes királyságát. Szerelmi előrejelzés Amennyiben Ön egyedülálló, akkor nagy esély van rá, hogy éppen az egyik munkatársába szeret bele. A legjobb azonban az lenne, ha ezt a kapcsolatot most nem erőltetné nyilvánosan, ugyanis nem éppen van előnyös hatással a karrierjére. Tartsa egyelőre titokban a dolgot, fedezzék fel, ismerjék meg egymást, és ha tényleg komoly a dolog, akkor egy megfelelőbb időszakban ráér megosztani érzéseit a külvilággal. Ha elkötelezett párkapcsolatban él, akkor bizony felütheti fejét az a bizonyos zöldszemű szörnyeteg, ugyanis a munkahelyi kapcsolatok nem kerülik el Önt sem. Karrier előrejelzés Minden bizonnyal egy rendkívül fontos feladatot bíznak Önre a héten, ráadásul nagyon szigorú határidőkkel. Ez főleg a hét közepe felé próbára teszi kitartását és elhivatottságát, viszont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy tehetségét felhasználva feljebb lépjen azon a bizonyos ranglétrán. Felettesei, üzletfelei értékelni fogják a kemény munkát, amit most végez, ezért minden lehetőség meg van rá, hogy még a héten egy másik, magasabb pozícióba kerül. Mindez lehetővé teszi, hogy tesztelje magát, és újabb felelősségeket vállaljon a munkahelyén.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ügyeljen arra, hogy a szavai összhangban legyenek azzal, amit érez. Amennyiben ma valamit megígér valakinek, azt be is kell tartania, ugyanis ha szavát fogja szegni, elveszíti az illető bizalmát. Párkapcsolatában szürke felhők gyűlhetnek az Ön és a kedvese feje fölé, melyek csak akkor tűnhetnek el, ha mindketten keresik a megoldást és egymás hibáztatása helyett a közös célt kezdik el keresni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ezen a héten rendkívül aktív és társaságkedvelő lesz, és remekül kijön az Önnél jóval fiatalabbakkal is. Fiatalos szelleme hatalmas vonzerőt kölcsönöz Önnek, kisugárzása erőteljes, energikus, amit szívesen oszt meg a környezetében élőkkel. Ez egy csodálatos időszak az új projektek, szenvedélyek, hobbik és érdeklődési körök felvételére. Ugyanakkor remek alkalom a családdal és a barátokkal való minőségi időtöltésre is. Játékosan, könnyed módon és szeretettel telve közelít meg mindent, ami sokak számára vonzó. Szerelmi előrejelzés A kétségbeesetten szerelmet kereső egyedülállók valószínűleg megismerik a héten azt a személyt, aki az álmaikban is megjelent. Ne engedje azonban, hogy bizonyos félelmek, gátlások megakadályozzák abban, hogy kimutassa érzelmeit az illető iránt. Kiváló időszak ez a házaspárok számára is, hiszen látni és érezni fogja, ahogy az elmúlt napok nézeteltérései szinte maguktól elsimulnak. Tanuljon meg toleránsabbnak és gondoskodóbbnak lenni, és akkor minden rendben lesz, a szerelem újra kivirágzik, és idővel valami sokkal értelmesebbé, szenvedélyesebbé válik. Karrier előrejelzés Amennyiben Ön éppen munkát keres, akkor a héten nagyon jó híreket fog kapni. Egy új munka, egy új projekt lehetőséget ad a karrierjének, és ez a lehetőség mindenképpen megfelel a korábbi elvárásainak, sőt, még az is lehet, hogy nagyban felülmúlja azt. Amennyiben azon töri a fejét, hogy vállalkozást indít, akkor jó, ha tud róla, hogy a csillagok mindenben támogatják, és csodálatos munkát fog végezni. Szervezői képességei a héten kiválók lesznek, ami megint csak hatalmas hozzájárulás lesz a karrierjéhez.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ne pazarolja energiáját olyan személyre, aki nem viszonozza törődését. A mai napon végre tisztázódhatnak olyan dolgok valakivel, akivel szoros kapcsolatban van, ám úgy érzi, a másikról való gondoskodás egyoldalú. Törekedjen arra, hogy békésen közelítsen az illető felé, így egy komoly, de nem hibáztató beszélgetést tud kezdeményezni. A mai napra sportot is jó lenne beiktatnia, hiszen hét közben nem igazán tud rá időt szakítani.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ez egy rendkívül harmonikus időszak az Ön számára, amikor tökéletes egészségi és pénzügyi jóllétet élvezhet. Csodálatos alkalmak és lehetőségek nyílnak a romantikus időtöltésre, és még házasságkötésre is sor kerülhet. Ha a legjobbat mutatja magából, emberi kapcsolatai szinte biztos, hogy virágzóak lesznek a héten. Ön rendkívül kifinomult, kulturált és művészi, ezért lényegében az összes „emberi színdarabnak” részese lehet a héten, ami rengeteg izgalmat rejt magában. Csoda, hogy olyan jól fogja érezni magát a bőrében a héten? Szerelmi előrejelzés Ezen a héten további erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy az izgalom visszatérjen a szerelmi életébe. Különösen azoknak a házaspároknak kell dolgozniuk kapcsolatukon, akik úgy érzik, mintha kátyúba keveredtek volna. Nekik elsősorban azt kell elkerülni, hogy házastársukat természetesnek vegyék. Ne kövesse továbbá karrier céljait a magánéletének kárára, jó, ha ezen a téren is megtalálja az egészséges egyensúlyt. Az egyedülállóknak még várni kell egy kicsit arra, hogy összetalálkozzanak egy számukra kompatibilis partnerrel. Karrier előrejelzés Ez a hét rendkívül emlékezetes lesz, ami a szakmai életét illeti. A dolgok pontosan úgy alakulnak, ahogyan azt előre eltervezte, semmi oka nem lehet tehát panaszra. Régóta húzódó problémái valószínűleg megoldódnak, üzleti élete pedig felélénkül. Amennyiben munkahelyváltáson töri a fejét, vagy jelenleg munka nélkül van, a héten egy új álláslehetőség kerülhet az útjába, és ha elég éber, akkor még időben reagál rá. Összességében véve, ez egy olyan hét, amikor igencsak nyitva kell tartania a szemét a lehetőségek iránt, de feltétlenül megéri!

Halak (február 20. – március 20.)

A mai napon elhívhatják valahova, ahol megismerhet egy olyan személyt, aki a jövőben fontos szerepet fog betölteni az életében. Mivel a Vénusz ma kedvez a kapcsolatok kialakításának, nem lesz problémája az első lépést megtenni, ha arra kerül a sor. Annak, aki már megtalálta párját, javasoljuk, hogy fűszerezze meg valamivel a pásztorórákat. Ne féljen új dolgokat kipróbálni; nem fogja elijeszteni partnerét, sőt ellenkezőleg! Örülni fog, hogy egy új oldalát mutatta meg.

Halak (február 20. – március 20.)

Lehet, hogy némely emberi kapcsolatát felül kell vizsgálnia a héten. Van közöttük olyan, amit érdemesebb lenne lezárni, és természetesen olyan is, amelyből csak a rendszeres kommunikáció hiányzik. Különösen figyeljen a héten az egészségére, és arra, hogy ne mérgezze magát egészségtelen élelmiszerekkel, különösen a cukor mértéktelen fogyasztása által. A legfontosabb most mindenben a mértékletesség, és ez a szórakozásra is éppúgy vonatkozik, mint a táplálkozásra. A máj és a vérnyomás olyan területek, amelyek különös figyelmet igényelnek. Szerelmi előrejelzés Ez a hét igencsak vegyesen alakul az Ön számára, ami a szerelmi életét illeti. Bár csodálatos pillanatokat tölt a kedvesével, előfordulhat, hogy számos olyan nézeteltérés, konfliktus is felütheti a fejét, amely jelentősen rontja majd a romantikus légkört. A házaspároknak mindent meg kell tenniük kapcsolatuk megerősítése érdekében, mivel az utóbbi hetek, hónapok nem voltak éppen könnyűek a felek számára. Mindenképpen kerülje partnerével szemben a túlzott kritikát, ugyanis más szemében sokszor a szálkát is észreveszi, a sajátjában viszont a gerendát sem. Karrier előrejelzés Ezen a héten csapatban, szorosan együttműködve kell dolgoznia a munkatársaival annak érdekében, hogy jobb eredményeket tudjon felmutatni a munka frontján. A megfelelő csapatmunkával valószínűleg időben be tudja fejezni az összes megkezdett, vagy félbehagyott projektjét, ez pedig segíthet abban, hogy a vártnál hamarabb elérje céljait. A kommunikációs készségek egy másik terület, amivel foglalkoznia kell, ha javítani szeretné karrierlehetőségeit.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ez a vasárnap valószínűleg meglepő fordulatokat fog hozni. Lehet, hogy egy külföldi útra számíthat, esetleg valaki felbukkan a múltból, akire legvadabb álmaiban sem gondolt volna. Jól teszi azonban, ha átgondolja, hogy erre a bizonyos dologra vagy a bizonyos személyre mennyire van szüksége a jelenlegi jól kialakított életében. Amennyiben rossz döntést hoz, a jövőben hosszú távú negatív következményekkel számolhat. Akkor azonban, ha jól dönt, boldogság vár Önre.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Komoly esély van rá, hogy a szerencse nem igazán akar Ön mellé szegődni a héten, és ez mind az egészségén, mind a pénzügyein is meglátszik. Éppen ezért, a legfontosabb, hogy fokozottan vigyázzon magára. Ne hajszolja túl magát, és próbálja meg nem pazarolni az energiáit aggodalomra, szorongásra, hiszen ez nem old meg semmit. Tegye bele nyugodtan egy dobozba az adott nap aggodalmait, ráér majd másnap foglalkozni velük. A „ma” arra való, hogy élvezze a jelen dicsőségét. A szerencse hiánya valóban zavaró lehet, de a saját szerencséjét is összekovácsolhatja azáltal, hogy a lehető legeredményesebben halad az útján. Szerelmi előrejelzés Ezen a héten némi zavar alakulhat ki Ön és a partnere között, aminek nem más az oka, mint a megfelelő kommunikáció hiánya. A félreértések elkerülése érdekében legyen maximálisan őszinte, amikor kifejezi az érzelmeit és a kedvesével szemben támasztott esetleges elvárásait. Ha most is kerülgeti a forró kását, azzal nem old meg semmit, legyen lényegre törő és egyenes. Az egyedülállók némi izgalomra számíthatnak az életükben, amikor találkoznak valakivel, aki igencsak felkelti az érdeklődésüket. Érdemes lenne adni egy esélyt, hogy jobban megismerje az illetőt, mert egy igazán izgalmas kaland alakulhat a dologból. Karrier előrejelzés Amennyiben Ön az informatika, az egészségügy, vagy valamilyen mérnöki területen dolgozik, erőfeszítéseit komoly siker koronázhatja a héten. Remek eredményeket tud felmutatni, melyeket precíz, pontos munkavégzésével ér el. Akkor is jól teljesít, ha netán visszaült az iskolapadba, és tanulásra adta a fejét, mert még az esetleges vizsgák is remekül sikerülnek. Amennyiben a kereskedelem területén tervez karriert, a csillagok azt javasolják, hogy várjon ezzel még egy kicsit. Ráadásul nem is biztos, hogy a legjobb választás az Ön számára.

Rák (június 22. – július 22.)

A mai nap Önről szóljon. Olyan sokszor előfordul, hogy más igényeit helyezi előtérbe, hogy úgy érezheti, energia tartalékai kimerültek. Ezen a vasárnapon arra törekedjen, hogy pihenje ki és kényeztesse magát. Meg fogja látni, hogy mennyivel könnyebb lesz így felkészülnie a jövő hétre! Amennyiben még szingli, és úgy látja, hogy valaki közeledik Önhöz, ne féljen jeleket küldeni az illető felé, ha vonzónak találja kívül-belül!

Rák (június 22. – július 22.)

Pontosan ismeri a saját ritmusát, munkatempóját, ennek következtében rendkívül hatékony ezen a héten. Mélyebb értelemben az élet ritmusára is ráhangolódik, és megérti, hogy az életben mindig mindennel összefüggésben van, és soha semmi nem történik véletlenül. Ahogy azt is, hogy semmi nem tart örökké, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy valami véget ér, egyszerűen csak megváltoztatja az alakját, és egy teljesen más formában tér vissza az életünkbe. Abban a pillanatban, amikor ezt megérti, sokkal könnyebben veszi az élet akadályait. A szeretteivel eltöltött idő több örömöt okoz a héten, mint bármi más ezen a világon. Szerelmi előrejelzés Ez a hét rossz hatással lesz a szerelmi életére, ugyanis láthatatlan problémák, félreértések alakulhatnak ki Ön körül. Ám a varázsa, a vonzereje mindig is az erőssége volt, így biztos lehet benne, hogy mindez hamarosan meg is oldódik. Töltsön el egy kis időt a héten azzal, hogy komoly érdeklődést mutat a kedvese iránt. Nem kell semmi bonyolult dologra gondolni itt, csak csevegjen és ossza meg vele a gondolatait. Hozza ki a legtöbbet a párkapcsolatából ebben az időszakban, méghozzá úgy, hogy megértést tanúsít a partnere iránt. Ez segíthet abban, hogy a későbbiekben megerősödjön a kapcsolata. Próbáljon megoldani egy régi problémát, ami mindkettőjüket zavarja már egy ideje. Karrier előrejelzés Amennyiben Ön vezetői tisztséget tölt be valahol, akkor számítson rá, hogy kiváló hetet tudhat a magáénak. Olyannyira, hogy a közeli jövőben fizetésemelésre, vagy előléptetésre is számíthat, mert ennek most igencsak lerakja az alapjait. Ha értékesítési és marketing területen tevékenykedik, és új állást kínálnak fel Önnek, akkor mindenképpen fogadja el, még akkor is, ha csak később fogja érezni, hogy mindez mennyire jó választásnak bizonyult. Ne habozzon akkor sem, ha a felajánlott fizetés netán nem felelne meg az elvárásainak. Bátran kérjen többet, vagy gondoljon a hosszútávú előnyökre.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ma jobban tenné, ha óvatosan bánna a szavakkal. Előfordulhat, hogy egy családtaggal olyan konfliktus alakul ki, ami elkerülhető lett volna akkor, ha Ön jobban átgondolja, mit mond. Ami Önnek jelentéktelen, másnak kimondottan bántó lehet. Ha úgy érzi, megbántott valakit azzal amit mondott, ne szégyelljen bocsánatot kérni. A mai napon a bolygók támogatják a kommunikáció akadálytalan áramlását, így nincs mitől tartania.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ez az időszak energiával, izgalommal és sok-sok jókedvvel ruházza fel Önt, ami minden bizonnyal izgalmas fejleményekhez és előre haladáshoz vezet. Végtelen lehetőség adódik, ahol ezt a különös erőt felhasználhatja. Ez egy csodálatos alkalom arra, hogy valami új dologba kezdjen, ugyanis hatalmas lendülettel kezdhet neki most bárminek. Pénzügyi és szakmai téren egyaránt remekül fog teljesíteni, és úgy érzi, semmi nem állíthatja meg. Másokat megfélemlíthet azon képessége, hogy képes akkor is tovább menni, amikor a legtöbben már feladták volna, de ez Önt csak még jobban inspirálja. Menjen, és ragadja magához végre az életet! Szerelmi előrejelzés Ha elgondolkodott mostanában azon, hogy új kedvesét bemutatja végre a családjának, akkor ezen a héten feltétlenül tegye meg. Nagyszerű időszak ez ahhoz, hogy egyre nyitottabbá váljon a párkapcsolatát illetően, és nyíltan beszéljen a szerelmi életéről. Ne várjon hát addig, amíg esetleg valami miatt már túl késő lesz! Amennyiben Ön egyedülálló, a hét sajnos nem alkalmas arra, hogy új párkapcsolatot alakítson ki, ezért lehetőleg kerülje a randevú meghívásokat. Egyáltalán nem biztos, hogy mindketten ugyanazt várnák egy kapcsolattól. Karrier előrejelzés Ez a hét kőkemény koncentrálást és fókuszt igényel Öntől, ha ki akarja használni az időszak remek lehetőségeit. Ezek a lehetőségek ugyanis úton-útfélen felbukkannak, Ön azonban csak akkor fogja tudni, hogy melyik a legalkalmasabb most, ha kellőképpen éber, és feltérképezi, mi szükséges ahhoz, hogy előre haladjon. Megfordulhat a fejében, hogy elindul az önismeret és a személyiségfejlesztés útján, ami páratlanul jó ötletnek bizonyul, úgyhogy ne hagyja lebeszélni magát róla senki által. Amennyiben éppen munkanélküli, nagyon jó híreket kaphat a héten.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A mai napon kissé túlaggódja a dolgokat. Nem érdemes a jövőn rágódnia, hiszen az kifürkészhetetlen és csak az a biztos, ami a jelenben van. Ha negatív gondolatokkal van teli, keressen egy aktív pihenési programot és szellőztesse ki a fejét. Az is jó ötlet, hogy valakivel ossza meg gondolatait, hátha az a személy olyan tanáccsal látja el, ami megnyugtatja. Válogassa meg azonban, kinek mondja el legféltettebb gondolatait!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Hatalmas ürességet érezhet az életében a héten, mely a szeretethiányban nyilvánul meg. Oroszlánként nagy egoval rendelkezik, mely időnként azt eredményezi, hogy kap néhány pofont az élettől, és ennek pont most érkezett el az ideje. Többet kérhet ugyanis másoktól, mint amennyit hajlandók vagy képesek adni, ami Önből sérelmet, frusztráltságot válthat ki. Ez a hét remek alkalom tehát arra, hogy kapcsolatba lépjen belső önmagával, és meg tanulja először saját magát szeretni. Mások ugyanis nem tudják Önt folyamatosan feltölteni, ez lehetetlen! Ha mindig másokra hagyatkozik ebben, az csak kiábránduláshoz vezet. Szerelmi előrejelzés Amennyiben egyedülálló, akkor minden esély meg van rá, hogy a héten találkozik valakivel, aki nagyon rokonszenves Önnek, mégis habozik kimutatni érzéseit az illető felé. Minden bizonnyal egy belső sugallattól vezérelve cselekszik így, és ez nagyon helyénvaló, ugyanis valóban érdemes visszafognia magát, amennyire csak lehet. Az illető ugyanis korántsem úgy érez, ahogyan Ön, valószínűleg csak alkalmi kapcsolatot keres. Házaspárok esetében előfordulhat, hogy egoproblémák feszítik a kapcsolatot. Ujjal mutogatás helyett keressék meg inkább belsőleg a probléma okát, majd töltsenek minőségi időt egymással. Karrier előrejelzés Ezen a héten számos lehetősége adódik arra, hogy tehetségét bemutassa. Rendkívül egyedi ötletekkel rukkol elő, melyek segítenek abban is, hogy kitűnjön a tömegből. Éppen ezért nagy esélye van rá, hogy komoly előnyökhöz jut az üzleti partnereivel, vagy a munkatársaival szemben, ami egyesekből irigységet válthat ki. Önnek azonban remek alkalom arra, hogy elérje akár a lehetetlent is a munkahelyén. Legyen szó akár üzletről, akár a karrierjéről, bármit vállal most magára elérheti a célját, de soha ne vegye magától értetődőnek a dolgokat.