Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

Ön szeret önállóan döntéseket hozni, de olykor hirtelen cselekszik, anélkül, hogy átgondolná a tettei következményeit. Ha a dolgai könnyedén mennek, akkor élvezettel végzi a feladatait, de ha félúton nehézségekbe ütközik, hajlamos félbehagyni és másba kezdeni. Ma a bolygók állása arra sarkallja, hogy visszatekintsen a befejezetlen feladataira. Le lesz nyűgözve attól, hogy ezek milyen könnyedén megoldhatók, ha egy másik szemszögből nézi őket. Ha a piros egyik árnyalatát viseli, akkor az szerencsét hozhat ma, emellett minden, amibe belefog 13:00 és 14:00 óra között, az eredményesnek bizonyul.

Kos (március 21. – április 20.)

Nehezen éli meg a levertség érzését, mert ez idegen az Ön számára és nem tudja, hogyan kezelje. Megszokta ugyanis, hogy folyton a belső tüze hajtja. Ezen a héten nagyon változatos érzelmeket fog átélni és lehet, hogy szüksége lesz mások támaszára és segítségére. Ez a negatív, elkeseredett érzés azonban csak átmeneti, és valószínűleg magától meg fog oldódni. A magánélete sajnos nem alakul olyan jól, mint ahogyan azt remélte, és ez szintén aggodalommal tölti el. Önnek egy nagyon tiszta, gyermeki fogalma van a szeretetről és a személyes kapcsolatokról - próbálja meg kifejezni másoknak, mit érez és legyen nyitottabb. Szerelmi előrejelzés Ami a szerelmi életét illeti, ez a hét nem lesz olyan ígéretes, mint amire számított. Jó, ha tud róla, hogy nem ez a megfelelő időpont az esetleges ígéretekre, eljegyzésre, vagy hosszabb távú elkötelezettségekre. Bölcsebben teszi, ha még vár ezekkel egy kicsit. Ha valaki nem viszonozza az érzéseit, jobban teszi, ha nem folytatja tovább az udvarlást, mert ez semmi jóra nem fog vezetni. Ne feledje el, hogy ez csak egy átmeneti időszak, és ne veszítse el tehát a reményt. Karrier előrejelzés Ezen a héten nagy nyomás hárul Önre, méghozzá azért, mert rengeteg munkája lesz, és nem látja, hogyan végezhet mindennel időben. Aggodalomra azonban semmi oka, hiszen olyan munkamorálja van, hogy képes mindent bevetni a cél érdekében, így mindennel végez, még a határidő lejárta előtt. Felettesei is értékelni fogják és elismerik munkáját, és mivel nagyon elégedettek lesznek Önnel, lehet, hogy fizetésemelést, vagy egy kinevezést is kap a hét vége felé. Ez egy remek időszak lesz a szakmai életében, használja ki!

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

A pénz az Ön számára csupán egy másodlagos eszköz. Keményen dolgozik a megélhetéséért, de ahogy pénzhez jut, egyből el is költi azt, és kifolyik a kezéből. Ma azonban érdemes jobban figyelnie erre, inkább tegyen félre a nehéz napokra. Ha így tesz, akkor egy idő után nyugodtan hátra dőlhet és élvezheti a biztonságot. A fehér szín ma az Ön számára szerencsés, a 13:15 és 15:00 pedig jó időpont lehet arra, hogy elvégezzen minden fontos feladatot.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Számos nehézségre számíthat a munkahelyén, de jól veszi az akadályokat és jól fog teljesíteni. Felettesei, üzlettársai értékelni fogják az igyekezetét és az erőfeszítéseit. A nehézségek mutatják meg azt, hogy valójában mire is képes Ne feledje, hogy a szén is csak nagy nyomás alatt válik gyémánttá. Ez egy lehetőség Önnek arra, hogy meglássa kitartásának és az akaraterejének az eredményét. A fejlődés lehetősége izgalommal töltheti el és úgy érzi, bármire képes. Ezen a héten új lehetőségeket talál, hogy fejlődjön a szakmájában és saját vállalkozást indítson. Szerelmi előrejelzés Azok az elkötelezett párkapcsolatban élők, akik úgy érzik, itt az ideje összeházasodni, fontos, hogy ezen a héten kikérjék a szüleik véleményét. Ez a hét nagyon pozitívan hat a házasok életére is, mert végre képesek lesznek megoldani az összes problémát és nézeteltérést, ezáltal pedig sokkal közelebb érzik majd magukat egymáshoz. Az egyedülálló szülőknek nem szabad elveszíteniük a reményt arra, hogy hamarosan találkoznak egy különleges személlyel, még akkor sem, ha ennek jelen pillanatban nincs itt az ideje. Higgye el, a türelem valóban rózsát terem! Karrier előrejelzés Önnek ezen a héten fontos fejlesztenie magát a szakmájában, hiszen ez nagy előrelépést jelenthet a karrierjében. Egy kiegészítő képzés jó ötlet lehet, és a hét folyamán érdemes ebbe bele is fognia, ugyanis olyan lehetőséget talál erre, ami nem biztos, hogy a közeli jövőben újra felbukkan. A divatszakmában dolgozók számára szintén remek lesz ez az időszak, ugyanis egy új projektbe kezdhetnek bele, amiből azonnal előnyt szerezhetnek. Ez a hét arra szolgál, hogy tanuljon és fejlessze Önmagát.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ön ma nagyszerűen teljesít, mint partner, és mint barát, hiszen nagyon gondoskodó és törődő másokkal szemben. Ma lehetősége is adódik arra is, hogy több időt tölthessen végre azokkal, akiket szeret. Az egyetlen problémája az, hogy túl sokat gondolkozik, mielőtt döntést hoz és szeretné, hogy a környezete levegye ezt a terhet a válláról. Üljenek le, és beszéljék át a dolgot, hátha közösen eredményesebb döntésre jutnak. Az élénk narancssárga a szerencse színe, és a 13:30 és 15:00 óra a legszerencsésebb időszaka a napnak.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Nem érzi olyan szorosnak a személyes kapcsolatait, ráadásul kételkedik a szerettei őszinteségében. Úgy érzi, hogy bizonyos dolgokat elhallgatnak, vagy eltitkolnak Ön elől. Tudja, hogy nem lehetnek olyan kapcsolatai, amik nem az őszinteségen és a bizalmon alapszanak, ezért elég erőt gyűjt ahhoz, hogy megossza a gondolatait és a félelmeit másokkal. Tisztában van vele, hogy csak így kaphat őszinte választ a kérdéseire. Helyezze magát előtérbe és ne féljen használni a hangját, hogy elmondja, mire vágyik valójában. Szerelmi előrejelzés Ezen a héten a párkapcsolata sokkal jobban elmélyül. A megszokott flörtölések egy sokkal komolyabb irányt vesznek, anélkül, hogy ennek tudatában lenne. Nagyon szenvedélyesnek érzi magát, és ennek a bizonyos személynek a társaságában teljesen kivirul. Mindenképp ki akarja fejezni, mit érez, és mi van a szívében, és szerencsére a partner is viszonozza ezeket az érzéseket. Nagyon boldog lenne, ha közelebb kerülhetne Önhöz és beavathatná a legmélyebb gondolataiba. Karrier előrejelzés Ön a munkahelyén egy vitába, vagy nézeteltérésbe keveredhet a főnökével, vagy egy munkatársával. Ez nagyban befolyásolja majd a hangulatát és a teljesítményét. Azonban ez csak egy időszakos állapot, ami hamarosan elmúlik, tehát ne gondolkozzon rajta feleslegesen, és osszon el mindent kettővel, amit az emberek Önnek mondanak. Hiszen tudja, hogy képes elérni mindent, bármi is történjen. Hagyja, hogy inkább a munkája és az eredményei beszéljenek Ön helyett. Ha így tesz, a dolgok rendeződni fognak a hét végére.

Bak (december 22. – január 20.)

Akkor a legboldogabb, ha rengeteg az elvégzendő feladata, és ha a kemény munkával megszerzett pénzét be tudja fektetni egy jól profitáló vállalkozásba. Ma azonban ma egy kissé lehangolt és a dolgai nem a tervei szerint alakulnak. Ez kissé töprengővé teszi, hiszen sok feladata lelassul, és nem tud vele haladni. Talán valaki a segítségére siet, és jó tanáccsal látja majd el, amit érdemes megfogadnia. A 8:00 és 10:00 időpont ma ideális arra, hogy valami fontos feladatot teljesítsen, emellett a sárga a szerencse színe.

Bak (december 22. – január 20.)

Ön a vitákat és a nehézségeket nagyon egysíkúan szemléli, ezért sokkal nyitottabbnak és érzékenyebbnek kell lennie. Tudja, hogy a sikerhez vezető út nem mindig a legkönnyebb, de az egyetlen út az egyenes. Ezen a héten a csábítás áldozatává válik majd. Előfordulhat, hogy rossz társaságba kerül, vagy felvesz egy rossz szokást. Mindenképpen akadályozza meg, hogy ezek bekövetkezzenek és nézzen sokkal jobb és egészségesebb kikapcsolódási forma után. Nem szabad a hírnevét kockáztatni, vagy megszakítani a kapcsolatait egy rossz időszak miatt. Szerelmi előrejelzés Ezen a héten egy nagyon különleges személlyel fog találkozni és azt veszi majd észre, hogy folyton csak rá gondol. Ez a lehetséges kapcsolat akár hosszútávú is lehet, de Önnek kell megtennie az első lépéseket annak érdekében, hogy kapcsolatba kerüljön ezzel a bizonyos személlyel. Ez a hét szintén jó időszak arra, hogy eljátsszon a házasság gondolatával, ha már régóta élnek együtt a kedvesével. Karrier előrejelzés Egy nagyon nehéz hétnek néz elébe a szakmai életét illetően, ugyanis hiszen számos nézeteltérésbe keveredhet a kollegáival. Vigyázzon, mert ez a hét csak akkor lesz sikeres és eredményes, ha minden követ megmozgat ahhoz, hogy elérje a céljait. Azok az erőfeszítések, amiket ma megtesz, meglátja, holnapra kifizetődnek. Egy remek üzleti kapcsolat lehetőségét mutatják a csillagok, amit nem szabad elszalasztania, különben soha többet nem tér vissza.

Bika (április 21. – május 20.)

Ön egyike a legkeményebben dolgozó csillagjegyeknek és a munkahelyén is elégedettek Önnel, hiszen lojális, szervezett és elkötelezett. Mivel kétlábbal a földön jár, nem álmodozik a valóságtól elrugaszkodott tervekben, de ma olyan feladatoknak néz elébe, amikkel az utolsó pillanatban szembesül. Aggodalomra azonban nincs oka, hiszen csak jobban meg kell szerveznie a napját, és ambíciói biztosítják, hogy a legjobban teljesítsen. Viseljen ma kék színt, hogy szerencsés legyen, és 14.00 és 16:00 óra közé időzítse a fontos teendőit.

Bika (április 21. – május 20.)

Remek hírt kaphat a héten, és nagyon jól teljesít majd a munkájában. Azonban célszerű, ha elővigyázatos marad, hiszen az élet számos nemvárt fordulatot hozhat, ami kissé megrendítheti. Ne feledje, hogy nem tud mindent az irányítása alatt tartani, ettől függetlenül járjon emelt fővel és maradjon erős. Bizonyosodjon meg arról, hogy mindig határozott és kellőképpen türelmes, így biztos, hogy nem lesznek problémái. Ünnepelje meg kellőképpen azt a váratlan jó fordulatot, ami éri majd a héten. Szerelmi előrejelzés Ez egy remek hét lesz azok számára, akik nemrégiben ismerték meg a pájukat, méghozzá arra hogy jól érezzék magukat egymással és elmélyítsék a kapcsolatukat. A szerelmi élete nem is lehetne jobb! Kedvese ugyanis szavak nélkül megérti, hogy mi az, amit szeretne, ami örömet okoz Önnek, és eszerint cselekszik majd. Talán egy apró ajándékkal is meglepi, aminek nagyon örülni fog. Az elkötelezett párkapcsolatban élők tehát nagyon izgalmas hétnek néznek elébe, a szingliknek azonban még várniuk kell egy kicsit az igazi eljövetelére. Karrier előrejelzés Ezen a héten jobban teszi, ha hallgat egy bölcsebb, idősebb munkatárs tanácsára, ugyanis komolyabb rálátása van bizonyos dolgokra, és tanácsai akár még egy komolyabb csávából is kihúzhatják. Azoknak az üzletembereknek pedig, akik nem elégedettek a munkájukkal, érdemes más vállalkozásba kezdeniük a héten. Ha így tesz, nem fogja megbánni, ugyanis számos lehetőség kerül az útjába, amivel csak élnie kell. Ha éppen munka nélkül van, annak ellenére, hogy több munkahelyre is beadta a pályázatát, ezen a héten szerencsés lehet, ugyanis valaki kemény munkával támogatja a törekvéseit.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Tele van energiával és folyton úton van, hiszen levegő jegy, ami nem engedi, hogy hosszú ideig leragadjon egy dolog mellett. Szereti megtervezni a következő teendőt mielőtt az előzőt befejezné. A bolygók mai állása biztosítja, hogy megtervezzen egy elkövetkezendő utazást. Mivel mostanában keményen dolgozott, itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, ráadásul az út során találkozhat egy rég nem látott baráttal is. Ha valaki segítséget kér Öntől 16:00 és 17:00 óra között, jobban teszi, ha elutasítja, mert ebből problémái adódhatnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ezen a héten a magánéletében számos örömnek és boldog pillanatnak néz elébe. Nagyon vidám és kiegyensúlyozott lesz a hét folyamán, és az Önt körülvevő emberek is felvillanyozzák majd. Még az is lehet, hogy valamilyen új kaland vár Önre, ami nagyon izgalmas és eseményteljes lesz. Próbáljon meg türelmes maradni, és várni, hisz a bolygók állása Önnek kedvez. Hagyjon időt annak, hogy az események kibontakozzanak, és meglátja azok a legjobb fordulatot fogják venni, ebben biztos lehet. Szerelmi előrejelzés Ön nagyon domináns a partnerével a szerelmi életében, ami a héten egyre több problémát okozhat. Ezek a nézeteltérések csak akkor fognak megszűnni, ha tiszteli a párját és nem kényszeríti rá a saját akaratát. Ez egy nehéz időszak a párkapcsolata szempontjából, és keményen kell dolgoznia azon, hogy ismét megteremtse a harmóniát. Ne hagyja, hogy kisebb nézeteltérések, vagy veszekedések befolyásolják a hangulatot, inkább engedjen egy kicsit. Amennyiben Ön szingli, minden esélye meg van rá, hogy egy baráti társaságban bemutatnak Önnek valakit, aki ugyan első pillantásra nem szimpatikus, később azonban komolyabb szálak fűzhetik az illetőhöz. Karrier előrejelzés Ezen a héten azt veszi majd észre, hogy minden dolog a tervei szerint alakul a szakmai életében, és sorra teljesíti az összes feladatát. Ez egy tökéletes időszak az Ön számára arra, hogy a megvalósítsa a terveit és új kihívásokba, projektekbe vágjon bele. Ne merüljön el túlzottan a részletekben a munkájával kapcsolatban, mivel most nem követhet el hibákat. Amennyiben azon töri a fejét, hogy egy tanfolyam erejéig visszaül az iskolapadba, tegye meg bátran, ugyanis sikerre számíthat.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ön mindig kész meghallgatni a környezete problémáit, a csillagok azonban ma arra biztatják, hogy ne csak mások melodrámájával foglalkozzon, hanem a saját problémáit helyezze végre előtérbe. Előfordulhat, hogy ismét harmóniát szeretne teremteni a munkahelyén, vagy a kapcsolatában, ugyanis úgy érzi, kezdi a dolgok felett elveszíteni az irányítást. Használja ki ezt az időt arra, hogy több időt szentel önmagának. Hallgasson egy jó zenét, nézzen meg egy filmet, vagy menjen el sétálni. Minden, amit 15:30 és 17:50 között tesz, az nagyon szerencsés lehet, ezért érdemes a fontos tevékenységeit erre az időpontra időzítenie, a sötétkék pedig ma az Ön szerencseszíne.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Az egészségi állapota és a pénzügyei terén nehézségekre számíthat ezen a héten. A megtakarításai hiányt szenvedhetnek, de képes lesz ezt ellensúlyozni azzal, hogy tovább takarékoskodik és okosan osztja be a pénzét. Kis lépések is már látványos megtakarításokat eredményezhetnek, ha képes tisztán látni és határozott maradni. Mint minden csillagjegy, Ön is fogékonyabb lehet most a kisebb megbetegedésekre és az egészségügyi problémákra, amiket legfőképp a stressz okoz. Ha a gondolatai szétesnek, akkor ez Önre is kihat, és frusztrálttá és idegessé válhat. A meditáció segíthet tisztán látni a világot. Szerelmi előrejelzés Ez a hét nagyon örömteli lesz, hiszen egy igencsak különleges személy jelenik meg az életében. A szerelmi élete emiatt nagyon izgalmassá válik és egész héten jókedvvel tölti majd el. Rendkívül odaadó lesz újdonsült partnerével, azonban meg kell bizonyosodnia arról, hogy amit most érez, az valóban szerelem és nem csupán egy fellángolás, amit később megbánhat. Az elkötelezett kapcsolatban élők is számíthatnak egy harmadik személy megjelenésére, ami jelentősen felborítja a családi harmóniát. Karrier előrejelzés Ön nagyon rosszat tesz a kollégáival való kapcsolatának azzal, ha most nem vesz vissza a tempójából. Vigyázzon arra is, hogy miket mond, és persze arra is, hogy mindezt kinek mondja. Ha előléptetésre vár a munkahelyén, ezen a héten esélyt kap erre, és a munkájába befektetett erőfeszítés, mind kifizetődik a jövőben. Egy levél, vagy email remek híreket fog közölni Önnel és új embereket fog megismeri, akik nagy hatással lesznek a karrierjére és a jövőbeli terveire egyaránt.

Halak (február 20. – március 20.)

Ma egy kicsit csalódottnak érzi magát, hiszen az otthoni légkör nem olyan, mint amire számított. Valamiért úgy érzi, hogy a szerettei nem értékelik eléggé a munkáját, pedig tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy támogassa őket, és kellemes családi fészket biztosítson a számukra. Vonuljon vissza a saját kis kuckójába, és foglalkozzon egy kicsit önmagával. Meglátja, holnapra egészen más színben látja majd a világot. A világosbarna egyik árnyalata szerencsét fog hozni, csak úgy, mint a 10:10 és 11:35 közötti időszaka a napnak. Tervezzen ezek alapján, ha fontos feladatok várnak ma Önre.

Halak (február 20. – március 20.)

Ez a hét a megszokott módon fog telni, és nem történik semmi különös esemény. De ez is sokkal jobb annál, mintha a dolgok rossz fordulatot vennének. Csak Önön múlik, hogy hozzáad-e ehhez a héthez egy kis izgalmat, és ragyogást. A dolgok jó irányt vesznek, és ha ezt a hetet megfűszerezi egy kis izgalommal, az kizökkentheti majd a megszokott rutinjából. Máskülönben egy békés, nyugodt és kellemes hétnek néz majd elébe, ami nem hoz semmilyen váratlan meglepetés, vagy nehézséget. Nem lesz oka panaszra, kedves Halak. Szerelmi előrejelzés Nehéz lesz időt szakítani a szoros napirendjében, hiszen rengeteg munka vár a héten Önre. Ezt sajnos a kapcsolata fogja megszenvedni. Beszélje meg ezeket a problémákat a társával és látni fogja, hogy minden visszaáll majd a régi kerékvágásba. Miután sokkal érhetőbben fejezte ki magát, sokkal jobban megértik majd egymást a párjával, ettől a kapcsolatuk is magasabb szintre emelkedik. A héten veszekedést eredményezhet az, ha a párját magától értetődőnek veszi. Karrier előrejelzés Ez a hét remek lesz a vállalkozók számára, hiszen jó híreket fognak kapni, vállalkozásuk pedig szárnyal. Egy befektetés végre sikeres lesz és kifizetődik minden, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ez a sikeres üzlet hatalmas lépés lesz a közeljövőben és remek lehetőséget kínál a karrierje szempontjából. Hírnevet fog szerezni a piacon, és pénzügyi előrelépésre is számíthat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A perfekcionizmusát sokszor az egészsége bánja, ugyanis a maximalizmus, a tökéletesség utáni vágy rendkívül stresszessé teszi a mindennapjait. Ideje a kikapcsolódásnak és annak, hogy végre csak a családjával töltse az idejét. Szüksége van egy olyan helyre, ahova elmenekülhet a gondolatai elől, de tegye ezt családi körben. Ha körbe veszi magát a természet csodáival, a lelke megnyugszik és úgy érzi majd, hogy teljesen megtisztult. Érdemes ma olíva zöld színt viselni, az ugyanis segít a lelki békéje fenntartásában, a 15:00-17:00 tartó időszak pedig a legszerencsésebbnek mutatkozik.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A héten úgy érezheti, hogy a személyes kapcsolatai meglazultak és nem érzi, hogy bízhat az Önt körülvevő emberekben. Előfordulhat, hogy ezt az ürességet egy olyan romboló, függőséget okozó szokással akarja pótolni, mint az alkohol, vagy a cigaretta. Próbálja azonban kerülni ezeket, hiszen nagyon rossz útra vihetik a későbbiekben. Ehelyett próbálja meg inkább megoldani a problémákat azzal, hogy nyíltan és őszintén beszél a környezetével. Ehhez érdemes egy Önnél idősebb és bölcsebb ember tanácsait megfogadnia. Szerelmi előrejelzés Ezen a héten nagyon érzékeny és sérülékeny lesz. Nagyon elragadják az érzései, amik azt súgják, hogy keresse meg a jövőbeli társát. Ön több személyt is vonzónak fog tartani különböző okokból kifolyólag, ne cselekedjen azonban elhamarkodottan, hiszen ez rossz útra vezetheti. Azok, akik kapcsolatban vannak, kerüljék a héten a veszekedéseket. Inkább törekedjen arra, hogy jobban megértse kedvese igényeit, és akár szavak nélkül is tudjon olvasni a gondolataiban. Karrier előrejelzés Ezen a héten, a karrierje területén többet kell dolgoznia, mint általában. Talán még túlórát is kell vállalnia, hogy befejezze a feladatait, mert annyi minden kerül elő a süllyesztőből, hogy nem győzi. Nagyon fontos a csapatmunka ebben az időszakban, hiszen a munkatempó nagyon felgyorsult az utóbbi időben, és olyan feladatok hárultak Önre, amelyekről eddig tudomása sem volt. Ha előléptetésre, vagy fizetésemelésre számít, egy kicsit még várnia kell, különben csalódások fogják érni.

Rák (június 22. – július 22.)

A csillagok mai állása nyugalommal árasztja el a jövőjével kapcsolatban, hiszen tökéletesnek látja a világot, ami körül veszi. Elárasztja Önt a nagylelkűség érzése, ezért különös energiákat bocsát ki magából, aminek köszönhetően sokan fordulnak Önhöz segítségért, támaszért. Ez határtalan boldogsággal tölti el, ugyanis nagy örömet jelent, ha támogatást nyújthat azoknak, akik bajban vannak. Kerülje el a sárga szín viselését, hiszen ez nem támogatja ma a pozitív energiákat, emellett a 9:30 és 11:00 óra közötti időszak a legmegfelelőbb ezen a napon.

Rák (június 22. – július 22.)

Nagyon aggódik a szerettei jövőjéért, hiszen Ők állnak az élete középpontjában. Ne feledje, a jövőn való rágódás nem vezet sehova, csak belekerül egy mókuskerékbe, amiből nem találja a kiutat. Maradjon nyugodt és keresse meg a dolgok mögöttes hátterét. Tegyen meg többet azért, hogy nagyobb figyelmet fordítson a családjára és a barátaira, hiszen tudja, hogy ez az egyetlen megoldás arra, hogy elültesse a jövőjük magjait. Mutassa meg bátran a fiatalabb nemzedéknek, hogyan vértezzék fel magukat az élet nehézségei és akadályai ellen, amik előttük állnak. Tegyen meg minden Öntől telhetőt! Szerelmi előrejelzés Ez a hét előreláthatóan ígéretesnek mutatkozik, ami a szerelmi életét illeti. A dolgok jó irányban haladnak, és sok szép pillanatot tudnak megélni a társával. Sokkal figyelmesebbnek fogja észlelni a partnerét, aki sokkal jobban odafigyel a héten, arra, hogy Önnek mi a jó. Amennyiben éppen egyedül van, és erőteljesen vonzódik valakihez, ráadásul ezt ki is akarja fejezni, tegye meg ezen a héten, hiszen most a csillagok Önnek kedveznek. Biztosan pozitív választ kap majd és nem fog csalódni. Karrier előrejelzés Ezen a héten kockázatos döntéseket meghozatalára kényszerül a szakmai életében, de ezek közül a legtöbb nagyon ígéretesnek és kifizetődőnek bizonyul. Ön minden áron azt akarja, hogy elismerjék a munkájában, de ne aggódjon, mert ezek az erőfeszítései nem maradnak figyelmen kívül. A csapatmunka azonban most elengedhetetlen a sikerhez, ezért fontos, hogy jól kijöjjön a munkatársaival. Amennyiben Ön állami alkalmazott, van oka örülni, hiszen előléptetésben részesülhet.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ha valaki az útjában áll, általában nagyon haragosan és indulatosan reagál, köztudott ugyanis, hogy Ön remek barát, de szörnyű ellenség. Ma azonban előfordulhat, hogy valaki keresztbe tesz Önnek, és ez nagy dilemma elé állíthatja. Felmerül Önben a kérdés, hogy felvegye a harcot az illetővel, vagy nemes egyszerűséggel lépjen tovább. Ne feleje, okos enged, szamár szenved! Ha meg akarja őrizni a lelki békéjét, nem tanácsos belemenni a játékba. A lila szín viselése ajánlatos a mai napon, ugyanis pozitív rezgéseket hordozhat, fontos feladatait pedig 18:00 és 20:00 óra köze tervezze.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A bolygók állása nem az Ön érdekeit szolgálja ezen a héten. A koncentrációsképessége nem működik megfelelően, ami miatt nem tud olyan jól teljesíteni, mint ahogyan szokott. Mélyen magába kell néznie, hogy megtalálja a belső energiáit, amik előreviszik az életben, viszont ezek az energiaforrások egyre apadnak. Itt az ideje annak, hogy feltöltődjön, és újult erőre kapjon. A családja meg fogja lepni egy csodálatos ajándékkal, és egy nagyszerű hírt is kaphat. A társas kapcsolataiban jobban vágyik a beszélgetésre, a nyitottságra és a szerettei támogatására. Ezek a kötelékek Önök között megerősödhetnek. Szerelmi előrejelzés Önt ezen a héten hatalmas energiák és érzelmek vezérlik, ezért nagyon nyitott lesz és szokatlan tevékenységekben is részt vehet. A pozitivitása és a nyitottsága számos lehetőséget adhat Önnek, és a kisugárzása a figyelem középpontjába emeli. Ez az időszak mosolyt csal egész héten az arcára, ami persze azzal is párosul, hogy igencsak népszerű lesz az ellenkező nem tagjai között. Amennyiben Ön szingli, hozza ki a legtöbbet ebből, és használja ki a lehetőségeit. Ha azonban elkötelezett kapcsolatban él, ne feledje, valaki mindig sérül, ha viszonyba kezd egy harmadikkal. Karrier előrejelzés Lehetősége lesz arra, hogy a szakmájában másokkal is beszélgessen, eszmét cseréljenek, és tanácsot kérjen tőlük. Önnek van egy nagyszerű terve, még ha ez egyelőre kidolgozatlan és kezdetleges is, és ez a beszélgetés most felteheti a pontot az i-re. Amennyiben jelenleg munka nélkül van, számíthat egy ígéretes telefonhívásra. Ám, ha a kereskedelem, vagy a vendéglátás területén tevékenykedik, ezen a héten ne nézzen másik munkahely után.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A bolygók mai állása arra ösztönzi Önt, hogy több olyan tevékenységet végezzen, amit valójában szeret. Az utóbbi időben valóban alig foglalkozott saját magával, most azonban nagyon fontos, hogy kipihenje magát és feltöltődjön. Énekeljen, táncoljon, főzzön, olvasson, vagy akár menjen színházba… használja ki maximálisan a nap energiáit arra, hogy csakis olyan dolgokat tegyen, amiben valóban örömét leli. A 13:00 és a 14:30 közötti időszak a legideálisabb idő arra , hogy fontos feladatait elvégezze. Az indigó szín ma szerencsét hozhat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A stressz az életében számos módon nyilvánul meg, és ha nem hallgat ezekre a jelekre, fizikai, és egészségügyi tünetei is jelentkezhetnek. Vizsgálja a bőrét és a torkát figyelmesen, ezek azok a helyek ugyanis, ahol a stressz megmutatkozik, és figyelmezteti, hogy vissza kell vennie a tempójából. Hogyan tudná csökkenteni ezt a stresszt, amit folytonosan átél? Túl sokat vár el önmagától és túlhajszolja magát. A csillagok szerint egy kis könnyed mozgás sokat segíthet abban, hogy a testét ismét rendbe tegye és száműzze a negatív energiákat. Szerelmi előrejelzés Nagyon optimista lesz ezen a héten a szerelem terén. Ön sokat változtatott az attitűdjén az utóbbi időben, és ez az új hozzáállása a partnerével való kapcsolatában is megmutatkozik. Ezáltal egy sokkal jobb viszonyt tud ápolni a párjával, és megerősödik Önök között a kapcsolat. Azt fogja tapasztalni, hogy a szerelmük elmélyültebb és belsőségesebb lett. Jól fogja kezelni egész héten a felmerülő problémákat, ami szintén megerősíti az Önök közötti köteléket. Amennyiben egyedülálló, vigyázzon a munkahelyi flörtökkel, mert általában nem jól végződnek! Karrier előrejelzés Nagyon elégedett, azzal, ahol jelenleg dolgozik, de nem megfelelő számára ez a munkaterület, ezért megfordulhat a fejében, hogy a cégen belül egy egészen más munkaterületre megy át. Ha szóvá teszi az elképzelését a főnökének, valószínűleg nyit majd az ötlete felé, de próbáljon nagyon diplomatikus maradni. Ne kritizálja a jelenlegi munkáját, sem a munkatársait, csakis nyitott szívvel kommunikáljon. Aki éppen munkakereső státuszban van, azt is jó hírekkel kecsegtetik a csillagok, ugyanis nagy eséllyel behívják állásinterjúra egy olyan helyre, ahova már régen beadta a pályázatát, és nem is remélt visszajelzést.