Kiváló választás kertipartikra és egyszerű ebédnek egyaránt. A délszláv gasztronómia remeke, és bárki könnyen elkészítheti. Ez a csevapcsicsa.
Nincs ember Magyarországon, aki ne hallott még volna a vadasról. Van, aki marhából készíti, mások vadhúsból, de még olyanok is léteznek, akik szerint akár csirkéből is megfőzhető. Talán az egyik legmegosztóbb étel, vélhetően azért,...
Használjuk az ősz gazdag ízeit. Ennek a menünek akár egy kezdő háziasszony is bátran nekivághat.
Ízben csordultig gazdag fogások a hét utolsó napján? Még szép!
Ha bonyolultabban a főfogások, akkor érdemes olyan süteményt választani, ami néhány perc alatt kész van.
Az évszakváltáshoz egy finom, melengető menüt ajánlunk sajttal, brokkolival, szilvával. Garantáltan mindenki elégedetten sziesztázik majd utána.
Lassan vége a nyárnak, jöhetnek az energiadúsabb ételek. Azért az idényzöldségekről és gyümölcsökről még nem kell lemondani.
A nagyi tojáslevesének, sült karajának, vagy túrógombócának az ízét valószínűleg még mindenki a szájában érzi. Most felidézzük ezeket a népszerű recepteket – de csavarunk rajtuk egy kicsit.
Póréhagyma, gomba, sárgarépa, spenót – önmagában lehet, hogy egyik sem a családtagok kedvence, de ezekben a fogásokban nélkülözhetetlenek. Na és igazi ízélményt garantálnak.