Zserbó bevette a Mátyás király teret

Már egyedül liftezik a stúdióban, mindenki őt kényezteti. A fiatal labrador azonnal a Barátok közt-stábtagok kedvencévé vált. Kalamár Tamás producer a gazdája, és még az is lehet, feltűnik a sorozatban.
Már egyedül liftezik a stúdióban, mindenki őt kényezteti. A fiatal labrador azonnal a Barátok közt-stábtagok kedvencévé vált. Kalamár Tamás producer a gazdája, és még az is lehet, feltűnik a sorozatban.

Új szereplő költözhet a Mátyás király térre, ugyanis a sorozat producere, Kalamár Tamás ismét egy fajtatiszta labrador gazdája lett. Zserbót, a tizenegy és fél hónapos kutyust csaknem három hónappal ezelőtt fogadta örökbe a producer, aki először egy kölyköt szeretett volna hazavinni a vakvezető kutyákat képző csepeli telepről.

– Egy kölyök kutyusért mentem, ám Zserbón azonnal megakadt a tekintetem. Egy kennelben üldögélt békésen, és ahogy rám nézett a nagy világos szemével, nehéz lett volna ellen­állni neki. Ez a színhiba nagyon különlegessé teszi, ráadásul, ha ránézek, nem jut eszembe azonnal az előző kutyám, Berci – mesélte Tamás, aki azt is elárulta: öt évébe tellett, hogy túltegye magát Berci elvesz­tésén.

Zserbó igazán hálás eb. A producer elmondása szerint nagyon függ a gazdájától, folyton lesi, milyen parancsot kell teljesítenie. Ráadásul mivel már korábban foglalkoztak vele, a szobatisztasággal sem voltak problémái, így nyugodtan viheti magával még a forgatásokra is.

– Imád a stúdióba jönni velem, hiszen folyton kényeztetik őt úton-útfélen. Otthonosan érzi ott magát, sőt már egyedül liftezik az emeletek között.

Zserbó kutyát tehát mindenki szereti, így felmerül a kérdés, vajon a sorozat nézői láthatják-e majd az új kedvencet a televízióban.

– Ahogy annak idején Bercinek, úgy neki is van egy kis protekciója. A kinézete megvan ahhoz, hogy képernyőre kerüljön, ám még egy kis képzésre szorul, hogy nyugodt szívvel kamera elé engedjem – árulta el mosolyogva a büszke gazdi.

Berci volt az előző kedvenc

Berci kutya 2009. február 12-én hunyt el. A gyönyörű labrador sok-sok éven keresztül örvendeztette meg a nézőket, utolsó jelenetét Németh Kristóffal forgatta. Egy bűntény kulcsfigurájaként láthatták őt a rajongók. Szerető gazdája, a sorozat szereplői és a nézők egy emberként gyászolták az ebet.

© Fotó: RTL KLUB

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors