Zimány Linda: Nyitott vagyok a szerelemre - interjú

Több mint tíz év kihagyás után visszatért a televíziózáshoz Zimány Linda, aki az elmúlt időszakban hatalmas változáson ment keresztül. A csinos ügyvédnő elmondása szerint nagyon jót tett neki a szinglilét, amit lehet, már nem sokáig fog élvezni.

Több mint tíz év kihagyás után visszatért a televíziózáshoz Zimány Linda, aki az elmúlt időszakban hatalmas változáson ment keresztül. A csinos ügyvédnő elmondása szerint nagyon jót tett neki a szinglilét, amit lehet, már nem sokáig fog élvezni.

Csütörtökön debütált a Fem3 Café műsorvezetőjeként. Milyen érzés volt visszatérni a képernyőre?

Régi titkos vágyam volt, de jó darabig elérhetetlennek tűnt. Aztán néhány hónappal ezelőtt, a legnagyobb örömömre felkért a TV2, hogy csatlakozzam a délelőtti műsor csapatához, amire nem tudtam nemet mondani. Úgy tűnik, ismét bevonzottam a televíziózást.

A 2000-es évek elején, a Cool TV-n láthatták utoljára a nézők. Ennyi idő kihagyás után is hamar visszarázódott a műsorvezetői szerepbe?

Azt gondolom, hogy igen, még én is meglepődtem saját magamon, de ezt a nézők majd úgyis eldöntik. Illetve a műsorvezetőtársak jelenléte is nagy biztonságot ad számomra.

A jogi pályán is igyekszik sikereket elérni, ezért megválogatja, milyen munkát vállal modellként © Instagram

Az ügy­védkarrierje mennyire összeegyeztethető a médiában való szerepléssel? Vannak kikötések, hogy mit vállalhat, és mit nem?

Nem, nincsenek, ez rajtam múlik. Természetesen más jellegű fotózásokat, promóciókat vállalok el, mint korábban, de ez a természetes, hiszen én is tapasztaltabb, érettebb lettem az idő előrehaladtával.

Az Instagram-oldalán azért lehet látni szexi fotókat.

Az Insta csak az egy százaléka az életemnek. Én a közösségi oldalamra egy fotóalbumként tekintek, ahová szép képeket töltök fel. Például ha elmegyek nyaralni, készítek magamról kétszáz szelfit, amelyeket fél éven keresztül posztolok az oldalamon. A magánéletembe például tudatosan nem engedek betekintést.

Egy-egy nyaraláson kétszáz képet készít © Instagram

Pedig gyanítom, nagyon sok férfi kíváncsi arra, hogy foglalt-e a szíve vagy sem.

Igen, érdeklődő mindig akad. Már jó pár éve nincs komoly kapcsolatom, de abszolút nyitott vagyok a szerelemre. Bevallom, nem könnyű az ismerkedés, de a jogi pálya a magánéletemben is új kapukat nyitott előttem, más körökben mozgok, és az elmúlt időszakban az egyedüllét során öntudatra ébredtem.

Bár szingli, mindig legyeskedik körülötte pár férfi © Instagram