Celeb

Zámbó Krisztián: Sosem vert meg az apám

P. J.

Létrehozva: 2018.05.03.

Zámbó Krisztián nem tagadja, hogy balhés gyerek volt. Előfordult, hogy az édesapja pénztárcájából lovasított meg egy nagyobb összeget, de olyanra is volt példa, amikor Jimmy drága whiskyjét hörpintette fel a barátaival.

Forrás: TV2

Ma este a TV2 csatornán futó Vigyázat, szülővel vagyok!-ban az egyik páros Zámbó Krisztián lesz az édesanyjával. A forgatáson kiderült, hogy az énekes vásott kölyök volt, és nemegyszer lebukott édesapja előtt is.

– Gyerek voltam még. A 90-es évek elején elvettem egy kis zsebpénzt apu pénztárcájából, amikor a kocsiban voltunk, de közben úgy remegtem, mint a kocsonya. Kb. 10 ezer forintról volt szó, amiből akkoriban pár napot el tudtunk bulizni a haverokkal. Állatkertbe, vidámparkba mentünk, meghívtuk a csajokat erre-arra, szóval tök jó volt, de egy értelmes dolgot sem vettem magamnak belőle. Megkaphattam volna aputól a pénzt bármikor, ha kértem volna, de abban a helyzetben így könnyebb volt. Persze amikor lebuktam, nagyon sírtam. Egy percig sem tagadtam a tettemet, és apu erre nagyon büszke volt. Nem volt mérges rám, mert valószínűleg ő is tett ilyet fiatalkorában – mesélte Krisztián, aki nem csak ezt a bűnt tudhatja magának.

A műsorvezető, Ördög Nó­ra egyik kér­désére elárulta, hogy pár év múltán, 17 éves korában egy alkalommal a barátaival múlatták az időt a házukban, amikor is ráakadtak egy akkoriban méregdrága whiskyre, amit Jimmy már 10 éve tartogatott a megfelelő alkalomra.

– Ez az eset 96-ban történt, amikor már jól álltunk anyagilag. Volt apunak egy bárpultja, ahol a féltve őrzött italait tartotta. Nagyon büszke volt rájuk, mert igazi ritkaságok voltak köztük. Ilyen volt az a 21 éves whisky is, amit már 10 éve őrizgetett. Ezt a márkát nem nagyon lehetett kapni akkoriban Magyarországon. Mivel olyan sokáig ott porosodott, azt hittem, nem fogja észrevenni, ha hiányzik belőle. Nálunk voltak a haverok, és nem tudtuk, mit csináljunk. Úgy döntöttünk, hogy megkóstoljuk azt az italt... aztán eltűnt a háromnegyede – emlékezett vissza nevetve a Borsnak, ám balszerencséjére nem sokkal később ez a turpissága is kiderült.

– A hiányzó részt feltöltöttem teával, és visszatettem a helyére, azt hittem, sosem fog kiderülni. Egy héttel később apumnál nagy emberek voltak vendégségben. Egy napilap főszerkesztője, egy dandártábornok és mindenféle fejesek. Apám ekkor büszkén elővette azt a whiskyt, hogy „na, ezt kóstoljátok meg!”. Jelezték neki, hogy valami nincs rendben az itallal, aztán ő is megkóstolta, és ledöbbent. Egyből felhívott mérgesen, hogy azonnal menjek haza. Nem tudtam, mivel buktam le, mert elég sok vaj volt a fülem mögött. Mire hazaértem, ott ültek, és bámultak rám. Apám nagyon leordította a fejemet ott a vendégek előtt: „Szégyelld magad, te büdös kölyök, azonnal takarodj fel a szobádba!” Két hétig nem is köszönt ne­kem, annyira megsértődött. Annál nagyobb büntetést el sem tudtam képzelni, nagyon egyedül éreztem magam akkor. Talán még jobban haragudott rám, mint a pénzes balhénál – árulta el az énekes, akit a hangjával fegyelmezte Jimmy.

– Apám sosem ütött meg. Talán egyszer meglegyintett, de akkor jobban sírt, mint én. Inkább tekintélyesen rám szólt azon a dörgedelmes hangján. Olyankor nagyon elszégyelltem magam. Talán az volt a legnagyobb büntetés, amikor láttam, hogy csalódást okoztam neki.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091077_auto_resized.png
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26453_resized.jpg?avcount=1711663221
origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17078089_auto_resized.jpg
life.hu

Tojásfestés akkor és most– hagyományos és modern technikák

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091825_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Új háború lehet kirobbanóban egy másik földrészen, pattanásig feszült a helyzet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086745_auto_resized.jpg
ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084889_auto_resized.jpg
travelo.hu

Áprilistól ismét közvetlenül repülhetünk Budapestről ebbe az egzotikus fővárosba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080249_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Extrém drága kocsiban fotózták le Balogh Edinát, mindenkinek leesett az álla ettől a csúcsjárgánytól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711663221
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...