Zámbó Krisztián: Nem értettem a pénzhez

Zámbó Jimmy fia leszögezi: nem herdálta el az apja után örökölt 80 millió forintot, csupán felélte azt az elmúlt tizenöt évben. Elmondta, hogyan.

Zámbó Jimmy fia leszögezi: nem herdálta el az apja után örökölt 80 millió forintot, csupán felélte azt az elmúlt tizenöt évben. Elmondta, hogyan.

Megdöbbentő őszinteséggel beszélt arról a minap Zámbó Krisztián, hogy mennyi pénzt örökölt elhunyt édesapja után. Jimmy Krisztiánra hagyott nyolcvanmillió forintja azonban elúszott, mára nem maradt belőle semmi. Krisztiánt sokan vádolták azzal, hogy elherdálta a vagyont, ám ő a Borsnak elmondta: szó sincs erről, csak próbálta tartani azt az életszínvonalat, amihez édesapja halála előtt hozzászokott.

– Maga szerint 15 év alatt a 80 millió forint akkora összeg? Szerintem az semmi! – fakadt ki Krisztián. – Nem herdáltam el, csak feléltem! Azt hiszik az emberek, hogy a 80 millió forint olyan nagy pénz ebben a szakmában, pedig nem az! Akinek háza van, az tisztában van azzal, hogy alsó hangon legalább 200 ezer forint a rezsi, és akkor még nem ettél, nem tankoltál, nem vettél semmit! Én édesanyámat is eltartottam! Tudom, hogy vannak emberek, akiknek elég havi 60 ezer forint, és kenyéren, vízen élnek, de nem boldog az életük. Én nem szeretnék így élni, boldogtalanul. Az életemet azon a színvonalon akartam élni, ahogyan régen. Apu életszínvonalát fent kellett tartanunk a halála után is! – mondta el a Borsnak Krisztián, de azt is bevallotta, édesapja halála után hozott meggondolatlan pénzügyi döntéseket.

Krisztián ügyetlen befektetéseivel, tapasztalatlanságával magyarázza, hogy elverte az örökségét © Fejér Bálint

Nem kevés

Ha éppen 80 millió forintról van szó, és azt elosztjuk 15 évre, akkor az havi 445 ezer forint, évi 5 millió 330 ezer forint.

– Nem értem, mit kéne megmagyaráznom! Nem úgy kell elképzelni, hogy jöttek nekem a tízmilliók! Volt, amikor kaptam pénzt, volt, amikor nem, de apu halála után pár évig nyilván nagyobb összegek jártak nekem. Mivel 20–21 éves voltam, nem értettem a pénzhez, nem tudtam hirtelen mit kezdeni vele. Befektettem olyan üzletekbe, amiket aztán elbuktam. Ismerek én olyan embereket, akik egy éjszaka alatt játszanak el ennyi pénzt a kaszinóban, őket kéne számon kérni! – fakadt ki az énekes az örökségről adott nyilatkozata után rá- zúduló bírálatok miatt. Krisztián kihangsúlyozta azt is, hogy az énekesi pályán senki nem segítette őt, önerőből kellett építkeznie.

– Egy saját dalt megcsinálni 100–200 ezer forint. Ezek után bárki belátja, hogy tényleg nem nagy összegről van szó!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors