Zalatnay Cini: Voltam mélyponton - Lánya, Niki tartotta a lelket az énekesnőben – videó

Négy év után maga mögött hagyta Angliát Zalatnay Sarolta lánya. Cini legnagyobb örömére Niki ezúttal nem csak rövid látogatóba jött: hazaköltözött Magyarországra. Együtt vészelték át a karanténban töltött időt.

Négy év után maga mögött hagyta Angliát Zalatnay Sarolta lánya. Cini legnagyobb örömére Niki ezúttal nem csak rövid látogatóba jött: hazaköltözött Magyarországra. Együtt vészelték át a karanténban töltött időt.

Zalatnay Sarolta nagy mosollyal az arcán, picit elérzékenyülve lépkedett a Raktárkoncert színpada felé. Ahogyan ő is fogalmazott, a karantén miatti kényszerszünet után végre egy kicsit hazatérhetett, vissza a színpadra.

© Markovics Gábor/Ripost

Nem éltem meg könnyen a történteket. Amióta élek, nem fordult elő, hogy ennyi ideig nem voltam színpadon. Most még jobban örülök neki, hogy a Raktárkoncerten énekelhetek – kezdte az énekesnő.

Boldog, hogy a Raktárkoncerten énekelhetett © Markovics Gábor/Ripost

Ez is érdekelheti!

Zalatnay Cini vallomása: Én már nem tudok évekre tervezni – videó

Zalatnay: Ki tudja, megélem-e a jövő évet?

Súlyos titok a múltból: dallal mentette meg Cserháti Zsuzsa életét Kovács Kati – videó

– Nagyon hiányzik a közönség, de mivel ugyanaz a zenekar áll mögöttem, mint az Erkelben, megpróbálom magam elé képzelni azt a csodálatos hangulatot, ami akkor lengte be az egész koncertet. De az már fél siker, hogy van hol színpadon állni, és zenélhetek – fogalmazott Cini, aki hozzátette, hogy erős nő, és pozitív szemléletű, ennek ellenére is megviselték az elmúlt hónapok történései.

Az énekesnő maga elé képzelte az Erkel Színház közönségét © Markovics Gábor/Ripost

A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk.

Voltam mélyponton, többször is. Rossz volt, hogy nem tudtam aludni. Bár mindenki azt mondta, hogy végre pihenjem ki magam, hiába. Már hajnalban ültem az ágyon, és azon gondolkoztam, hogy mit csináljak – mondta az énekesnő, aki lapunknak örömmel újságolta el, hogy a karanténban szerencsére nem volt magányos. Imádott lánya négy év után végre hazaköltözött Angliából.ű

– Nagyon sokat segített, hogy Niki hazajött Angliából, és nem is ment vissza. Végig velem volt. Nem voltam egyedül, és amiatt sem kellett idegeskednem, hogy vajon jól van-e kint, minden rendben van-e vele. Nem ideiglenesen jött látogatóba, hanem marad is. Elkezdett dolgozni egy egészségügyi központban. Szóval marha jó, hogy itthon van – mesélte Cini, aki azt is hozzátette, már nagyon hiányzik neki a közönségével való folyamatos kontakt.

A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

Otthoni koncertélmény

Charlie, Hobo, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans és Pápai Joci – néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív, élő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország rád vár! kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer-együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismeréseként. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek szervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépőt.