Vizsgálatról vizsgálatra járt Kállay-Saunders András – végre megkapott minden eredményt

Aggasztó posztot tett közzé az év elején az énekes – később pedig jó pár vizsgálaton kellett részt vennie. Szerencsére már túl van mindenen. Igaz, lába továbbra sem tökéletes.

Aggasztó posztot tett közzé az év elején az énekes – később pedig jó pár vizsgálaton kellett részt vennie. Szerencsére már túl van mindenen. Igaz, lába továbbra sem tökéletes.

Kállay-Saunders András pontosan tudja, milyen fontos az egészsége. Egy évvel ezelőtt komoly combizomszakadást szenvedett, melyből még mindig nem épült fel teljesen, továbbra is rehabilitációra, gyógytornagyakorlatokra van szüksége. Ha ez nem lenne elég, év elején aggasztó hírt osztott meg rajongóival: magas a vérnyomása.

A Ripost már tavasszal felkereste az énekest, aki akkor még arról beszélt: komolyan veszi az aggasztó jeleket, és be is jelentkezett egy budapesti kórházba, ahol orvosa teljes kivizsgálásra küldte.

Ráijesztett rajongóira az énekes: a magas vérnyomást bizony nem árt komolyan venni © Ripost

– Több kivizsgálásra lesz szükségem, hogy az orvosok pontos diagnózist állíthassanak fel. Így egyelőre nem tudok részleteket mondani, de bízom benne, hogy nincsen komoly baj – magyarázta akkor András. A koronavírus-járványal kapcsolatos korlátozások miatt számos vizsgálatra csak most volt lehetősége. Szerencsére azonban – menedzserén keresztül – jó hírekkel szolgálhatott a lapnak.

– András teljesen egészséges. Kiderült, hogy nincsen magas vérnyomása, így gyógyszereket sem kell szednie – magyarázta, hozzátéve: az énekes combsérülése még nem jött rendbe száz százalékosan, de minden jó úton halad ezen a fronton is:

– Rajta van a teljes felépülésen, hogy mihamarabb visszatérhessen a művészválogatottba. A karantén a gyógyulást is nagyban elősegítette. A pihenés, az otthoni edzések és az egészséges táplálkozás nagyobb hangsúlyt kapott ezen időszak alatt.

András lába még mindig gyógyulgat © Instagram

Kállay-Saunders egyébként a karanténidőszakot nem csak gyógyulásra, de alkotásra is használta: új dala, a She Newer Noticed a napokban debütált.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors