Visszajár édesanyja szelleme Balázs Klárihoz

Balázs Klári régóta érdeklődik az ezotéria iránt, de imádott édesanyja halála óta még közelebb érzi magához a szellemvilágot: időnként megérzi elhunyt szerette jelenlétét.
Balázs Klári régóta érdeklődik az ezotéria iránt, de imádott édesanyja halála óta még közelebb érzi magához a szellemvilágot: időnként megérzi elhunyt szerette jelenlétét.

Megmagyarázhatatlan zajok, légies érintések, elsuhanó, testetlen alakok, máskor csak egy sejtelmes, furcsa érzés. Ilyen diszkrét jelzésekkel tudatja érkezését Balázs Klárival elhunyt édesanyja.

– Nem gondolok rá, de ahogy megérzem ezt a különös érzést, odakapom a fejem, és ösztönösen kicsúszik a számon: mama, te vagy az? – meséli az énekesnő. – Ilyenkor egy pillanatra megállok, elgondolkodom, aztán minden megy tovább. De biztos, hogy édesanyám visszajön hozzám, olyan szoros volt a lelki kapcsolatunk.

Balázs Klári az édesanyja elvesztése előtti napon más szellemek jelenlétét is megérezte:

– Félig nyitva volt a szoba ajtaja, ahol tettem-vettem, és egyszer úgy éreztem, valaki elsuhant a folyosón, de ahogy odakaptam a tekintetem, semmi különöset nem láttam. Folytattam a dolgom, aztán megint ugyanezt éreztem. Ekkor már kimentem a folyosóra körülnézni, de nem volt ott senki. Azt gondoltam, hogy a fáradtságtól hallucinálok, mégis úgy éreztem, nagy a sürgés-forgás körülöttem – elevenítette fel Klárika a misztikus történéseket.

Aztán kiderült, hogy nem ő képzelődik, mert ugyanezt tapasztalta egy ismerős hölgy is, aki akkoriban járt a lakásban.

– Amikor felhívtam az ismerőst, hogy közöljem a gyászhírt, mielőtt megszólalhattam volna, úgy kezdte, hogy a mama elment, mert érezte, amint a szellemek eljöttek érte. Meghűlt a vér bennem, félre kellett állnom a kocsival, annyira felkavart, amit mondott. Azóta figyelek a jelekre, amiket kapok. Nem félek tőle, ha ilyesmit érzékelek, szerintem ez létező dolog, de nem ásom bele magam mélyen a témába, nem járok látóhoz, javasasszonyhoz – mondta az énekesnő.