Végigugrálta koncertjét hét hónapos pocakjával Radics Gigi – videó

Megdöbbentő állóképességéről tett tanúbizonyságot Radics Gigi, aki másfél órán keresztül, megállás nélkül szórakoztatta az esztergomi közönséget. Az énekesnőt egyre kerekedő pocakja sem akadályozta meg a táncban, éterien csengő hangja pedig mindenkit elvarázsolt.
Megdöbbentő állóképességéről tett tanúbizonyságot Radics Gigi, aki másfél órán keresztül, megállás nélkül szórakoztatta az esztergomi közönséget. Az énekesnőt egyre kerekedő pocakja sem akadályozta meg a táncban, éterien csengő hangja pedig mindenkit elvarázsolt.

Az teljesen természetes, hogy egy igazi énekesnő minden körülmények között profi, legyen szó hőségről, viharról vagy technikai hibáról, de az, ahogy csütörtök este állt helyt a várandóssága hetedik hónapjában járó Radics Gigi, az valóban újságba kívánkozik. A 24 éves híresség várandóssága első hónapjait a koronavírus-járvány alatt leginkább otthonában töltötte, hogy állapotára és születendő gyermekére, Bellára tudjon koncentrálni. Ám augusztus 20-án, Ma­gyarország születésnapján egy fergeteges bulival tért vissza a közönség elé az esztergomi Fesztiválszigeten. Az ingyenes koncerten több száz helyi Gigi-rajongó tette tiszteletét, akik együtt énekelték a sztár legnagyobb slágereit.

A gyönyörű énekesnő, ha akarná sem tudná elrejteni gömbölyű pocakját, de nem is akarja. A színpadi fellépésre egy hosszú, szűk, fekete ruhát választott, amit mell alatt egy szatén szalag díszített. A csajos szetthez pedig egy magassarkú szandált húzott. Aki végignézte a koncertet, az jól láthatta, hogy Gigi hiába van várandóssága hetedik hónapjában, a színpadon ugyanolyan átéléssel énekli a Vadonatúj érzés című lírai dalát, mint Tina Turner pörgős Proud Maryjét. Gigi nem spórolt a tánccal sem, másfél órán keresztül állva, táncolva énekelt. Két dal között pedig számos érdekességet osztott meg a közönséggel, például, hogyan készül élete legfontosabb napjára, kislánya születésére.

Amerre csak járok, mindenhol próbálom elmondani, hogy számomra mennyire nagyon fontos a pozitív mentalitás. Ki az, aki szeret pozitív maradni a legnagyobb bajok közepette is? Hadd lássam a kezeket! – szólította fel a kö­zönséget Gigi, akik sor­ra emelték fel a kezüket a ma­gasba.

Ez is érdekelheti!

Radics Gigi: Még nem kérte meg Áron a kezem

Végre megmutatta! Már ekkora Radics Gigi pocakja!

Megtalálták Radics Gigi hasonmását – videó

Hoppá! Véleltlenül kottyintotta el születendő kislánya nevét Radics Gigi – Videó

Én most a terhességemmel kapcsolatban is próbálok pozitív maradni. Mindenki azt mondogatja, hogy jaj ilyen-olyan nehéz lesz a szülés. Ennek ellenére az orvosomat azzal biztatom, hogy nem félek, és azt érzem, hogy ha eljön az idő, gyorsan meglesz a lányom – nevetett Gigi, akinek minden megnyilvánulását szeretettel fogadta az esztergomi közönség.

A 24 éves énekesnő májusban jelentett be, hogy párjával, Mikus Áronnal babát várnak. A kicsi érkezése meglepte a fiatalokat, de örömük annál nagyobb volt. A hivatalos lánykérés és esküvő még várat magára, mert Bella érkezése után tervezik, de a közös otthonukat már kialakították. A babaszoba csak Bellára vár.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors