Celeb

Várkonyi nem bánja, hogy szakított Bochkorral

F. Zs.

Létrehozva: 2018.11.30.

Megtörte a csendet Bochkor Gábor, és elmondta, szerinte miért ment tönkre a kapcsolata Várkonyi And­reával. A rádiós mintha mindenért kislánya édesanyját hibáztatná, így érzi ezt Andrea is, aki röviden, de annál ütôsebben reagált a vádakra.

Forrás: Végh István

Tizenkét év. Ennyit töltött együtt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. A szép híradós és a népszerű rádiós fenegyerek kapcsolata idális, amolyan modern kapcsolatnak tűnt a külső szemlélők számára. Kislányukat teljes harmóniában nevelték. Ezért is döbbent meg mindenki, amikor október elején egy írásos közleményben bejelentették, külön folytatják. 

Azóta a témában Bochkor Gábor nem szólalt meg, Várkonyi Andrea pedig semmilyen konkrétumot nem osztott meg közös életükből. Kizárólag a lelkében zajló folyamatokról nyilatkozott. Ám most a Story magazin hasábjain Bocsi megtörte a csendet. Egy mélyinterjúban részletesen mesélt arról, hogy mi vezetett a szakításhoz.

„Olyasféle irány formálódott, mintha egy boldogtalanságból kiszabadult nő megtalálta volna végre a boldogságát. Úgy éreztem, ezt a képet kicsit árnyalni kéne” – kezdi Bochkor Gábor az interjúban. A rádiós műsorvezető szerint bár megbeszélték, hogy nem nyilatkoznak majd a szakításuk okairól, Andrea többször is megszólalt, ami Gábor olvasatában egy cseppet sem pozitív rá nézve. Bochkor szavaiból érződik, hogy szerinte Andi a hibás sok mindenért. Gábor arra az újságírói kérdésre, miszerint megpróbálták-e rendbe hozni a dolgokat, így válaszolt: „Én vetettem fel, hogy menjünk el párterápiára, de a válasz csak annyi volt, hogy már késő. Ezt egyszerűen nem tudtam hova tenni. Miért nem az a válasz tizenkét év után, hogy próbáljuk megmenteni a kapcsolatunkat, és ha ez se terápiával, se máshogy nem sikerül, akkor váljunk csak el egymástól. És bevallom, Anditól, mint pszichológustól is azt vártam volna, hogy családanyaként és szakmai elhivatottságból egyaránt nyitott erre.” 

A csalódott férfi arról is beszélt, hogy Andrea szerinte nem tartotta be az ígéretét, amivel törést okozott közös gyerekük lelkében is: 
„Andi mondta el a tudtom nélkül, annak ellenére, hogy megbeszéltük, közösen tesszük. Nem volt túl szerencsés így. Aznap este Nóri iszonyatosan feszült volt, nem tudott elaludni. Fogtam a kezét, biztattam, hogy beszéljen nyugodtan. Akkor megkérdezte: apa, ti most elváltok? Én csak annyit tudtam mondani neki, hogy ez egy rossz időszak, de mindent meg fogok tenni azért, hogy együtt maradjunk.” 

Bochkor Gábor  kitárulkozása az interjú ezen pontján meglepő fordulattal folytatódik. A Story újságírója arra utalt, hogy a baj csőstöl jön, és lehet, hogy a kapcsolatuk azért futott zátonyra, mert időközben megszűnt a Bumeráng című rádióműsor is, ami kétségtelenül Gábor szakmai életének csúcspontja volt.
„Ezt Anditól kéne megkérdezni. Hogy az addigi jó értelemben vett macsókép, az a státusz sé-rült-e akkor, elvesztette-e az oroszlán a söré­nyét... Ezt nem tudom, de azért az eléggé elgondolkodtató volna, ha valaki csak addig van szívesen egy kapcsolatban, ameddig a másiknak csilivili élete van.” 

Mondja ezt Bochkor annak fényében, hogy rengeteg interjúban lenyilatkozták már ko­rábban, hogy nem voltak soha közös kasszán. Vagyis Andrea szempontjából mindegy volt, hogy Gábor jól keres-e vagy sem…

Az elhagyott férfi azt is nehezményezi, hogy a volt párja fokozatosan megváltozott, mintha egy új ember formálódott volna belőle. 
„(…) Mégis azt éreztem, hogy egy önálló, párhuzamos életet kezd el építeni. Mára nemcsak velem zárta le a múltat, hanem még egy sor emberrel. Olyan érzés ez, mintha tudatosan húzott volna egy vonalat.” 

Kemény szavak ezek, főleg annak fé­nyében, hogy amíg Andrea és Gábor együtt volt, egy nagyon boldog pár képét mutatták. A felszín alatt viszont sok megoldatlan probléma halmozódott fel, melyeknek csak elenyésző részéről fogalmuk sincs az ismeretleneknek. Ezt igazolja Várkonyi Andrea válasza, akitől a Bors munkatársa azt kérdezte, hogy mit szól volt párja kitárulkozásához. A tévés-pszichológus válasza rövid, de annál sokatmondóbb.

– Azt gondolom, hogy Gábor interjújának minden szava alátámasztja a szakításunkat – nyilatkozta Andrea, majd még egy fontos dolgot szeretett volna kijelenteni: – Természete­sen, mint a gyermekem édesapját, szeretem Gábort.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139848_auto_resized.jpg
origo.hu

Oroszország rakétákkal támadta Ukrajnát és előretört Urozsajnoje közelében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27179_resized.jpg?avcount=1713441014
origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Tökéletesen passzol” – Szoboszlai váratlan helyről kapott segítséget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139890_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nyilatkozott az orosz mesterlövész, miután megadták magukat az ukránok + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135677_auto_resized.jpg
ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141041_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Szigorúan titkos részletek kerültek bele egy orosz videóba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27181_resized.jpg?avcount=1713441014
origo.hu

Idegesen reagált az új szerelméről szóló pletykákra T. Danny

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713441014
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713441014
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139002_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IKREF3awOJJr8-Ag9nqTFvjBGZlNvPYLoYv4eaaSBE4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FhZGM5MTlmZjE5MjQ3MzNiNzdlZmQzZWJhZDUxN2Fm.jpg
BÚCSÚ

Íme az első fotók Tordy Géza temetéséről