Váratlan fordulat: kulcsszereplő távozott a Dancing With The Starsból

A Dancing with the Stars csapata megvált a produkció vezető koreográfusától, Markó Róberttől. Állítólag több párosnak is problémái voltak a 37 éves táncos szakemberrel, aki a Szombat esti láz 3 szériájában is szerepelt (egyszer például Tóth Gabi táncpartnereként, akivel a műsor alatt össze is jött), majd a Nagy Duettben és A Konyhafőnök VIP-ben is láthatták a tévénézők.

Ez is érdekelheti!

Mi történt? Rosszul lett Gabriela Spanic - a mellkasát fogta a színésznő

Elzárták a férje elől Lékai-Kiss Ramónát - Kijelölt útvonalon közlekedik

Izzik köztük a levegő! Rajongói szerint alakul valami Gabriela Spanic és partnere között

Gabriela Spanic édesapja is rákkal küzd

Sok volt a vita a színpadra álmodott produkciókról, a párosok és Robi nem mindig voltak azonos véleményen. Ennek a forrása lehetett az is, hogy a táncosok a sok próba alatt jobban megismerték a partnereiket, míg a koreográfus leginkább a stúdióban találkozott velük

– árulta el Blikk informátora, aki szerint az idő hiánya miatt nem mindig volt zökkenőmentes a kommunikáció a felek között.

© TV2

Az elválás tényét Markó Róbert és a TV2 is megerősítette.

– A Dancing with the Stars több koreográfussal dolgozik együtt, hogy a nézők minél tökéletesebb produkciókat láthassanak hétről hétre. Markó Robi a kezdetektől segítette a csapatot, de a jövőben egyéb feladataira koncentrál. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki! – válaszolta a TV2 sajtóosztálya, míg Markó arról beszélt, hogy az egyéb feladatai annyi időt, energiát és odafigyelést igényelnek most tőle, hogy nem tudta volna azt nyújtani a produkcióban, amit magától elvárna.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors