Várandósan sem pihen Tóth Gabi

A Sztárban sztár leszek! mestere terhesen is napi több órát dolgozik. Tóth Gabi elképesztő energiával tolta végig a műsor felvételeit, amelyet a Bors tudósítója a helyszínen követett.
A Sztárban sztár leszek! mestere terhesen is napi több órát dolgozik. Tóth Gabi elképesztő energiával tolta végig a műsor felvételeit, amelyet a Bors tudósítója a helyszínen követett.

Noha a Sztárban sztár leszek! mesterének pocakja egyre csak kerekedik, Tóth Gabi mégis elképesztő fegyelmezettséggel és energiával dolgozott a műsor felvételein. A 31 éves énekesnő április végén jelentette be, hogy első gyermeküket várják a párjával, Krausz Gáborral, aminek köszönhetően egy időre az énekléstől is visszavonult.

Noha Gabi a mikrofont letette, a Sztárban sztár leszek! zsűrizési feladatait Bereczki Zoltán, Pápai Joci, és Horváth Tamás mellett mégis elvállalta, amin már gőzerővel dolgozik az egyre gömbölyödő kismama. A TV2 ősszel induló szuperprodukciója középdöntőjének forgatása tegnap startolt el, amin a leendő édesanya is kőkeményen helytállt.

Az énekesnő boldogan mosolygott a show felvételén Horváth Tamás (balra) és Pápai Joci társaságában © Vaskó Tamás

A hosszú forgatásokba olykor még a legrutinosabb sztárok bicskája is beletörik, az ötödik-hatodik hónapban járó énekesnő azonban szemrebbenés és mindenféle különleges kérés nélkül, elképesztő energiával tolta végig a felvételt.

– Nagyon élvezem a forgatást, elképesztő tehetségek vannak. A stáb pedig továbbra is mindent megtesz, hogy csak a feladatomra tudjak koncentrálni. Jó hangulatban zajlik a munka, alig várom, hogy a nézők is lássák azt, amit mi – mondta a Borsnak Gabi, akit a forgatásokra természetesen a párja, Krausz Gábor is mindig elkísér.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors