Valóra vált álom: Gáspár Evelin gasztronagykövet lett

Gáspár Evelin régóta dédelgetett álma kezd valóra válni. Édesanyjával, Beával együtt terjesztik a gasztrokultúrát szerte a világban.
Gáspár Evelin régóta dédelgetett álma kezd valóra válni. Édesanyjával, Beával együtt terjesztik a gasztrokultúrát szerte a világban.

Anya és lánya egy különleges indiai ételt készített el a hétvégén az Ázsia Centerben. A curryvel és kókusszal ízesített ételt az odalátogató kicsik és nagyok is imádták.

A lányom itt debütál: az Ázsia Expresszben megkedvelt ételét készítjük el. Jellemző az indiai konyhára a gyümölcsös curry, húsos curry és minden, ami curry – mondta Gáspár Bea, akitől átvette a szót Evelin.

Nehéz ilyen finom falatok mellett vigyázni a vonalakra, ám Evelinnek és Beának sikerült © Markovics Gábor/Ripost

Srí Lankán javarészt az emberek vegetáriánusok. A friss citromos ételeket kedvelik igazán. Odakint én is inkább kerültem a húst, így nem csirkével ettem ezeket az ételeket. Sok olyan fűszert is vettünk, ami a magyar konyhában nem jellemző – fűzte hozzá Evelin, aki már korábban mesélt a Borsnak arról, hogy szeretné, ha ezen a területen tudna kiteljesedni.

Anya és lánya egy különleges indiai ételt készítettek el közösen az Ázsia Center látogatóinak © Markovics Gábor/Ripost

Sokat gondolkodunk azon is, hogy édesanyámmal együtt szervezzünk borvacsorákat. A kertet átalakítjuk, és ha már utazni nem lehet, egy ilyen borvacsorán repítenénk el az embereket különleges helyekre, mert szeretjük a különböző országok gasztronómiáját tálalni – mesélte Evelin, amikor megnyerte a MasterChef VIP versenyét. Azóta úgy tűnik, jó úton halad, hogy megvalósítsa az álmait, hisz nem csak anyukájával együtt főz, továbbra is tanulja a cukrászmesterséget.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors