Trumpért bunyózik a keménykötésű ketrecharcos

Ismert amerikai MMA-sok is beszállnak az Egyesült Államok elnökválasztó procedúrájába.
Ismert amerikai MMA-sok is beszállnak az Egyesült Államok elnökválasztó procedúrájába.

Az ismert UFC-versenyző, a kemény öklű Jorge Masvidal is bejelentette: szívesen verekszik azért, hogy javítsa Donald Trump újraválasztási esélyeit.

Ifjabb Trump, a regnáló amerikai elnök fia ugyanis Florida állam három városában kampányol azért, hogy a papája legyőzze a kihívó Joe Bident. És ilyenkor kapóra jön a Trump-fiú sportos kapcsolatrendszere.

Jorge Masvidal (jobbra) édesapja tiniként menekült el Kubából, így nem csoda, hogy a sportoló örömmel mondott igent a felkérésre. A bunyós egyébként egy ehavi Latinos for Trump összejövetelen is részt vett, így nem nehéz kitalálni, kire adja majd le a voksát az őszi elnökválasztások során © Getty Images

A 35 éves Masvidal örömmel vállalta be a ketrecharcot. Mint elmondta, a "Harcosok a szocializmus ellen" nevű rendezvénysorozat mindhárom esményén nagy odaadással bunyózik majd – írta meg az MMA Mania. A ketrecharcosok Tampában, Orlandóban és Miamiben osztják a pofont, és közben arról persze arról is szót ejtenek, hogy Trump újraválasztása üdvös dolog (lenne) az Egyesült Államokban.

Trump elnök egyébként maga is nagy rajongója a ketrecharc-sportnak, így nem csoda, hogy a kampányába is bevonja a bunyósokat.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors