Tóth Andi fájdalma: Mi a gond velem, Gabi?

Míg a vasárnapi Sztárban sztár adása után mindenki arról beszél, hogy mit művelt Curtis a színpadon, addig Tóth Andi azért izgul, hogy a mostani hétvégén elnyerje Tóth Gabi tetszését, mivel korábban már kapott tőle negatív kommentet.
Míg a vasárnapi Sztárban sztár adása után mindenki arról beszél, hogy mit művelt Curtis a színpadon, addig Tóth Andi azért izgul, hogy a mostani hétvégén elnyerje Tóth Gabi tetszését, mivel korábban már kapott tőle negatív kommentet.

A TV2 sikershow-ja az utóbbi hat évadban a meghökkentő átváltozások mellett a könnycsatornák és a rekeszizmok megmozgatását tűzte ki céljául. Minden évadban akad egy igazi szórakoztató színfolt, akit nem feltétlen énektudásáért, sokkal inkább vicces jelenlétéért tartanak bent a zsűritagok és a nézők az ország legnagyobb házibulijában. Idén a harmadik adás után egyértelműen kiderült, hogy ez Curtis, aki az első adásban Csepregi Évaként, a másodikban a Bonny M. énekeseként tarolta le a színpadot. A harmadik adásban a bögyös-faros rapper Nicki Minaj Anaconda című számával borzolta a kedélyeket, hiszen a focistaalkatú rapper leginkább úgy nézett ki topban, forrónadrágban, fekete parókában, mint egy hormonkezelésen átesett Xéna. A fél ország a sztáron röhögött, azonban a másik fele nehezményezi azt, hogy míg a versenytársai rendesen felkészülnek, addig Curtis énektudása hagy némi kívánnivalót maga után, nem beszélve arról, hogy a szövegét sem tudta. Az adás után megkérdeztük Attilát, hogy mit gondol a kritikákról.

Curtis alakítása hangilag sosem profi, de a show-t mindig mégis ő viszi el © tv2

Én poénnal igyekszem ellensúlyozni azt, amit eddig sem titkoltam, hogy kevésbé tudok énekelni, mint a mezőny többi versenyzője, hiszen rapperként ismer a közönség. Szórakoztató műsor lévén a humor elengedhetetlen része az adásoknak. Valószínűleg nem véletlenül kapok hétről hétre olyan feladatokat, amiben nem a komoly szakmaiság dominál. Nem azért vagyok itt, hogy tökéletes hangokat halljon tőlem a közönség, hanem azért, hogy mosolyt csaljak az arcukra. A szereplőkkel nem vérre menő a verseny, nagyon összetartó kis csapat vagyunk és elsősorban próbáljuk jól érezni magunkat. Örülök, hogy a részese lehetek ennek a műsornak.

A zsűri és a közönség pedig a saját belátása szerint pontoz. Ahogy az előző évadokból is kiderült, értékeléskor sem feltétlenül azok a szempontok dominálnak, mint például egy tehetségkutató esetében – mondta lapunknak a rapper.

Curtis védelmére sietett a zsűri női tagja, Köllő Babett, aki élő adásban tesztelte, vajon igazi vagy mű feneke van-e Attilának, aki többek között tverkelt és tárogatott is a produkcióban.

Ez is érdekelheti!

Tóth Andi mindig tud újat mutatni, ha a dekoltázsáról van szó - így üzen Szabó Ádámnak?

Tóth Andi cicijével üzent volt párjának

Tóth Andi túltolta a retust a képein – leleplező fotók

Ettől én most rossz anya vagyok? - Tóth Gabi próbál nem haragudni magára

Tiszteletlenség lenne? Furcsa szemlélet – Tóth Gabi otthonában fogadta az exét – videó

Kövezzenek meg, de elfogult vagyok Attilával, s számomra ugyanannyira értékes ez a produkció, mint egy technikailag tökéletes átváltozás, mint például Vastag Csaba Louis Armstrongja volt, dacára annak, hogy a Minaj-produkciónál tényleg voltak szöveg- és hangproblémák.

Tóth Andi a Sztárban sztár következő adásában kolléganője, Tóth Gabi bőrébe kell, hogy bújjon, amiben nem is lenne semmi rendkívüli, ha nem tudnánk, hogy valami okból kifolyólag a két énekesnő sosem ápolt közeli viszonyt egymással. A Bors megtudta, hogy amíg a legtöbb hazai művész segíti, s jó tanácsokkal látja el kollégáját az utánzásban, addig Tóth Gabi nem biztos, hogy ezt személyesen meg tudja oldani, de az élő show-n mindenképpen ott lesz és szurkol kolléganőjének. Egy viszont biztos, hogy a tapolcai énekesnő nemrég ország-világ előtt tett megjegyzést Andi manipulált fotói miatt.

Tóth Andi nagyon szeretné, ha Tóth Gabi végre megszeretné © Szabolcs László

Rengetegen retusálják így a képeiket, és mutatnak magukról egy hamis profilt. Ne dőljetek be azoknak, akik a tökéleteset mutatják! Mert sokuk hazugságban tartja az embereket, akik ettől frusztráltak és önbizalomhiányosak lesznek

– fogalmazott Gabi, utalva ezzel Tóth Andira, akinek Instagram-képeit pörgetve egy kellemetlen kommentet is odaszúrt, amit Andi hamar törölt is az oldaláról.

A Bors most arra volt kíváncsi, a történtek után Andiban vajon milyen érzések kavarognak, hogy pont Tóth Gabit kapta feladatként, s vajon mit gondol, honnan gyökeredzik ez az ellentét?

Őszintén örülök, és nagyon szívesen vettem a kihívást, hogy jövő héten Tóth Gabi legyek, bennem semmilyen rossz érzés nincs felé. Talán oda tudom visszavezetni az esetleges ellenszenvet, hogy anno az X-Faktorban kikiáltottak engem „az új Tóth Gabinak”, az „utódjának”, és ez azt gondolom, egy művésznek sem esne túl jól, gondolom, neki sem – magyarázta lapunknak Andi, aki szerint bár Gabi orgánuma és füstös hangja utánozhatatlan, igyekszik megugorni a lécet, s reméli, talán még egy dicsérő szó is landol az SMS-ei között.

Jól esne, ha Gabi üzenne valamit a műsor után, és akár leülnénk egyszer kávézni egyet

– reménykedett lapunknak Andi. Az, hogy mi történik vasárnap este, még nem tudni.

© Markovics Gábor

Amint megtudtam, hogy Andi az én dalomat kapta, örömmel ajánlottam fel a zenei alapomat és természetesen a ruhámat is, hiszen tudom, hogy Andi egy nagyon tehetséges énekesnő. Ez a dal különösen fontos a számomra, hiszen a saját szerzeményem, ezért is igyekszem személyesen is ott lenni az élő adáson – nyilatkozta Tóth Gabi.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors