Tóth Andi a cicivillantás után a szakításról: Nem békében váltunk el, nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha

Kiderült: már két és fél hónapja véget ért Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata, akik pechükre még akkor vállalták el a TV2 felkérését, amikor együtt voltak.

Kiderült: már két és fél hónapja véget ért Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata, akik pechükre még akkor vállalták el a TV2 felkérését, amikor együtt voltak.

Pár napja már tudjuk a szomorú hírt: Szabó Ádám és Tóth Andi szakított. A fiatalokról mindenki álompárként beszélt, s sokan úgy is vélték, örökre együtt maradnak. Ám Tóth Andi szavaiból úgy tűnik, a kapcsolat, főleg a vége felé inkább volt rémálom, mint álom. Az énekesnő tegnap, cicivillantása után élő beszélgetést indított Instagramján, ahol megmagyarázta, hogyan is szabadult ki formás melle a fehér overalból a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, majd a szakításról is szót ejtett.

Ez is érdekelheti

Tóth Andi a cicivillantásról: Csak megpróbáltam besétálni anélkül, hogy pofára esnék

Tóth Andi anyukája a villantás után: Kislányom, tényleg kibuggyant?

Tóth Andi cicijével üzent volt párjának

– Köszönjük az aggodalmat, de nem akartuk, hogy kiderüljön. Szépen halkan elváltak az útjaink – kezdte Andi, akinek hangja tele volt iróniával, fintorgott is egyet, majd halkan hozzátette: nem is volt olyan halk az az elválás, ám a pontos okokról most sem akart mesélni. Azt viszont elmondta, hogy rengeteget csörgött a telefonja, amikor kiderült, hogy már nem élnek együtt, ennek kapcsán pedig a kapcsolat minőségéről is elszólta magát.

Már a sajtótájékoztatón is látszott, Andi nem túlzottan örül kedvese jelenlétének © Végh István

– Nem elég, hogy benne vagy egy ilyen borzasztó kapcsolatban, még zaklatnak is – folytatta Andi, hozzátéve, amikor elvállalta a műsort, együtt voltak Ádámmal.
Közben elváltak az útjaink. Ne arra számítsatok, hogy kikaparom a szemét, ha meglátom, de arra sem, hogy szépen fogok rá mosolyogni – mondta követőinek az énekesnő, aki legalább azt megmagyarázta, miért ilyen fagyos a hangulat kettejük közt.

A legendássá vált villantás © Végh István

Nem békében váltunk el, nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha – jelentette ki Andi.

Az énekesnő exe, Ádám időközben a Velvetnek adott egy interjút, ahol ő is elmesélte, hogyan látja az elmúlt időszakot.

Aláírom, hogy én is sokat hibáztam, van benne részem, hogy idáig jutottunk. Hogy miért lett vége, az szerintem a mi magánügyünk. Olvastam, hogy zöldfülű voltam, és igen, bizonyos értelemben az voltam. Viszont most ezt a részt félre kell tenni, hogy a versenyre koncentráljunk. A kapcsolatunk véget ért, ezt Andi és én is ki tudjuk jelenteni – mondta a portálnak az énekes, aki kijelentette, szurkolni fog kedvesének és reméli, hogy tudnak felnőtt emberek módjára, emberi hangnemben beszélgetni egymással a forgatásokon.