Terhesen hagyta el férjét a Barátok közt sztárja

Szívszaggató dráma szereplője lett Füredi Nikolett. A 36 éves színésznőre akkor talált rá az elsöprő szerelem, amikor már szíve alatt hordta férjétől fogant magzatát. Az Operett sztárja hónapok óta őrlődik. Nincs fájdalommentes döntés.
Szívszaggató dráma szereplője lett Füredi Nikolett. A 36 éves színésznőre akkor talált rá az elsöprő szerelem, amikor már szíve alatt hordta férjétől fogant magzatát. Az Operett sztárja hónapok óta őrlődik. Nincs fájdalommentes döntés.

Számtalan regény született már a szerelem erejéről, de az a történet, ami a Bors tudomására jutott, mindezeket felülmúlja. Füredi Nikolett egy gyönyörű színésznő, aki amellett, hogy dr. Sarudi Lillaként gyakran felbukkant az RTL Klub sorozatában, a Barátok köztben, az Operettszínház elismert művésze. A férje egy jóképű és jónevű pszichológus, akivel már régóta szerettek volna családot alapítani, tavaly télen teljesült is az álmuk, megfogant a baba. Ám a várandós Nikolett élete ekkor hihetetlen fordulatot vett.

– Niki is benne volt a csapatban. Tavasszal Németországban turnéztunk a Szépség és a szörnyeteg című darabbal. Már ekkor észrevettük, hogy vibrál a levegő közte és Norman között. Valóban összeillenek. Felnőtt emberek lévén mindketten tisztában voltak vele, hogy tilosban járnak, de aki volt már őszintén szerelmes, az tudja, hogy nincs észérv, amely képes legyőzni a szív szavát – mondta el lapunknak a társulat egyik tagja, aki azt is elárulta, hogy azóta napi szinten szolgáltat beszédtémát a színfalak mögött kollégáik kálváriája.

A színésznő még terhesen költözött el az édesanyjához. A Bors úgy tudja, a szülői házból, ment szülni, és oda is vitte a picit. Míg más kismama élete legboldogabb időszakaként tekint a gyermekvárásra, addig ő csak tehetetlenséget és bizonytalanságot érzett. Képtelen volt megtalálni a mindenki számára legjobb megoldást. –Szerintem nincs az az ember, aki nem szeretné, hogy ők ketten boldogan éljenek. A pici babáról nem is beszélve.

Szerencsére a gyereket mindhárman nagyon szeretik – hangsúlyozta informátorunk. Ez azért is fontos, mert a szerelmi háromszög harmadik tagja, az édesapa korábban gyalázkodó mondatokat írt ki a Facebookra feleségéről, amikor Niki a szerelem és a család között őrlődve a kis Natasát két napra férjére hagyva Normanhoz ment. A kétségbeesett férfi az anyaságra alkalmatlan nőnek kiáltotta ki a színésznőt. A férj sem akarja elveszíteni feleségét és gyermekét.

A Bors úgy tudja, jelenleg Füredi Nikolett pszichológus férjével él. Kollégája, Szentmártoni Norman is vár rá. Sőt örömmel nevelné a kis Natasát is. Elképzelni is nehéz, hogy mi játszódik most le a híres kismamában.

A kismamának időre van szüksége

A Bors megkereste a szőke színésznőt. Nikolett szavai valóban fájdalomról árulkodtak. – Meglepett érdeklődésük a magánéletemet illetően, mert bár játszottam a Barátok köztben pár hónapig és az elmúlt 15 évben eljátszottam mintegy húsz musical és operett női főszerepét itthon és külföldön, a média nem igazán érdeklődött a velem történtek iránt – kezdte Füredi Nikolett. – De most el kell persze fogadnom, hogy magánéleti problémáim kapcsán érdekes lettem.

Mivel az igazság elhallgatása és a dolgok megkerülése nem stílusom, közlöm: igen, sajnos igaz, hogy házasságom jó ideje válsággal küszködik. Mint jó páran, mi is azt gondoltuk, hogy egy gyermek érkezése – amire oly régen vártunk – megoldja a dolgokat, de sajnos nem így lett, sőt amilyen a sors és az élet, a várandósságom alatt még nagyobb érzelmi hullámvasút következett.

Kismamaként egy három hónapos csecsemővel – fájdalmat és nehézségeket okozva a környezetemnek – rendbe kell raknom az életemet, amelyhez most elsősorban időre és nyugalomra van szükségem – mondta szomorúan az anyuka.