Templomot vett Varnus Xavér – már be is költözött az épületbe!

Igazán különleges otthont talált magának Varnus Xavér: az orgonaművész ugyanis egy elhagyatott templomot szemelt ki magának.

Igazán különleges otthont talált magának Varnus Xavér: az orgonaművész ugyanis egy elhagyatott templomot szemelt ki magának.

Eddig Torontóban alt Varnus Xavér, ahová azután költözött, hogy az ott élő fiának, Nicknek megszületett első gyermeke. Most azonban úgy tűnik, megunta a kanadai nagyváros nyüzsgését – a zenész ugyanis egy igen különleges ingatlant vásárolt otthonának: egy régi, használaton kívül álló templomot – tudta meg a Ripost.

Xavér azonnal beleszeretett az Atlanti-óceán partján álló, 1885-ben épült templomba, amit végül átszámítva 20 millió forintért vett meg – megmentve ezzel a pusztulástól. Minderről részletesen mesélt a közösségi oldalán.

Xavér első látásra beleszeretett az épületbe. Szó se róla: valóban gyönyörű

“Megvásároltam és így megóvtam a pusztulástól egy roppant különleges, 19. században épült, ám elnéptelenedett kanadai templomot az Atlanti-óceán partján” – kezdte, hozzátéve: természetesen egy különleges otthonba különleges hangszer is dukál, amit majd a közönség is láthat-hallhat.

A volt templom belsejébe egy igen komoly orgona kerül majd

“Októberben építenek bele egy hatalmas és csodálatos sípos Casavant orgonát, amelynek mérete a Művészetek Palotája orgonájának közel harmada lesz. A jövőben itt fogok élni, és Isten segítségével ide hívom majd koncertezni a világ kiváló muzsikusait. Isten szavának háza mostantól Isten zenéjének házaként élhet tovább” – írta terveiről a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével kitüntetett zenész, aki egyúttal megköszönte követőinek, hogy a legnagyobb zenemegosztó portálon immáron elérte a 20 milliós nézettséget.

Ez is érdekelheti!

Nagyapa lett Varnus Xavér

Varnus Xavérról rémhíreket terjesztenek

Varnus Xavér: Törőcsik Mari a paróka miatt neheztelt Makk Károlyra

A környezet is igen pazar

(Ripost)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors