Celeb

Taka visszatér a kórházba, és a betegeknek énekel

Bors

Létrehozva: 2018.12.03.

Példátlan eset történt a szombati X-Faktorban, saját mentora is a fiatal japán Taka ellen szavazott, akit végül a nézők sem találtak elég jónak. Vele együtt Kovács Pali is távozott a tehetségkutatóból.

Forrás: Zsolnai Péter

Heteken keresztül dolgoztak együtt, a verseny alatt nem csak jó kollégák, hanem barátok is lettek. Ezért tűnt egészen érthetetlennek és furcsának, amikor Radics Gigi a szombati  X-Faktor élő show-jában mentoráltja és barátja, Taka ellen szavazott. A japán srác így négy nemmel került a veszélyzónába, ahonnan végül ki is hullott. 

Taka nagyot hibázott a másodikként előadott Ed Sheeran nótában, ez tény, de mentora döntése annyira meglepte a mentortársait és a nézőket is, hogy azonnal elindult ellene egy kommentcunami. Az internetezők szerint a legnagyobbat szombat este nem is Taka, hanem Gigi hibázott, akinek akkor sem lett volna szabad nemmel szavazni, ha az orvostanhallgató egy árva hangot sem tudott pontosan ki­énekelni. Többen úgy vélik, ha másért nem is, legalább becsületből így kellett volna cselekednie. Gigi szerint azonban épp azzal maradt becsületes, hogy teljesítménye szerint ítélte meg Takát.

– Saját magamon is megdöbbentem, mert természetesen nagyon szerettem volna, hogy továbbjusson. De igazságtalannak tartottam volna azokkal szemben, akik aznap este jobban teljesítettek. Sajnos ez a produkciója tényleg nem sikerült jól, és az volt az igazságos, hogy ezt meg is mondjam neki. Bíztam benne, hogy a nézők emlékeznek rá, milyen jól szokott énekelni, és végül megmentik – magyarázta lapunknak Gigi, aki tisztában van vele, hogy a döntése nagy vihart kavar, mégsem bánta meg, hogy így szavazott.

– Nagyon sajnálom, de Taka akkor sem ült volna le a székekre, ha én igennel szavazok, ugyanis a mentortársaim mind hallották a hamis hangokat. Sokkal jobban féltem a közönség haragjánál attól, hogy Takát megsértem. Ő nagyon alázatos, szerény fiú, akivel szerettem együtt dolgozni — magyarázta a mentor, aki az adás után azonnal Takához szaladt, hogy bocsánatot kérjen tőle. A japán srác azonban elfogadta mentora döntését.

– Nem vagyok letörve. Magyarország egyik legnépszerűbb emberével és legjobb stábjával dolgozhattam. Gigi az én királynőm marad örökre, imádom továbbra is. Nem éreztem, hogy ennyire rossz lett volna a produkcióm, de maximálisan bí- zom az ő döntésében – mondta Taka, aki napokon belül visszatér a munkájához, Szegedre a kórházba.

– Gyönyörű szakmám van, hiszen orvosnak tanulok. A    hajamat visszafestem barná­-     ra, és talán egy koncertet is   adok  a betegeknek – mondta nevetve.

Puskás Peti is munka nélkül maradt

Kovács Palinak is felkavaró volt a szombat este, a másik kieső ugyanis a 16 éves srác volt. Így Gigi és Peti is mentorált nélkül maradt. Peti már a korábbi versenyekben is járt úgy, hogy minden versenyzője korán távozott. – Palit többször megsirattam, nagyon büszke vagyok rá, hogy a tavalyi kudarca után idén ismét jelentkezett, és bár nem indult jól a szereplése, mégis eljutott az élő show-kig. Mivel már többedszerre vagyok az első mentor, aki munka nélkül marad, el kell gondolkodnom, hogy mit kell majd máshogy, okosabban csinálnom. De nem szabad elfelejteni, hogy Nagy Krisztián kilépése miatt két versenyzővel indultam idén – magyarázta a mentor.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714027512
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714027512
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160376_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Aggódik Washington: az oroszok és Kína után újabb országgal barátkozna Észak-Korea

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154920_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Vegyszer nélkül is tiszta lesz a fürdőszoba: ezt a trükköt kell ismerni hozzá

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714027512
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160835_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Miért nem jött vissza játszani?" - elkékült és holtan esett össze a 10 éves, mosolygós kisfiú

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után