Szulák Andreát felkérték az Activity Show folytatására

Szulák Andreát felkérték az Activity Show folytatására

Újraindul a legendás Activity Show. A hat évadot megélt mutogatós játékot anno Szulák Andrea és Csiszár Jenő vezette.

Újraindul a legendás Activity Show. A hat évadot megélt mutogatós játékot anno Szulák Andrea és Csiszár Jenő vezette.

A 2000-es évek elején hat évadot is megélt a TV2-n az Activity, ami az egyik legnépszerűbb vetélkedő volt a hazai tévétörténetben. Mint arról pénteken beszámoltunk, nagyon úgy tűnik, hogy a társaság újraindítja a show-t, ami kicsit mo­dernizálva, felturbózva Extrém Activity néven fut majd. Az egyelőre még nem biztos, hogy a főcsatornán, vagy a SuperTV2-n mutatják be a vetélkedőt, de a produkció előkészületei már megkezdődtek. Épül a stúdió, folynak a castingok. A Bors csatornaközeli forrása elárulta, a vetélkedő ősztől lesz látható.

Már a műsorvezetői meghallgatások is folynak, több hírességet is megkerestek, a társaság gőz­erővel keresi azt a személyt, aki kellőképpen szellemes, laza tudna lenni egy ilyen műsorhoz. Korábban Szulák Andrea, majd Csiszár Jenő vitte sikerre a sorozatot, így lapunk felhívta az egykori műsorvezetőket, mit szólnának ismét a játékmester szerepéhez?

Szulák öt évadon keresztül vezette a műsort, aztán jött Csiszár

– Már megkeresett a csatorna, örültem is neki nagyon, és szívesen el is vállaltam volna, de sajnos a forgatási időpontok egybeesnek a már lekötött színházi elfoglaltságaimmal. A stúdió pedig csak adott időpontokban áll rendelkezésre. Pedig jó buli lett volna, szerettem az Activityt – mondta Szulák, akit Csiszár Jenő váltott az utolsó évadokban.

– Megtisztelő a Bors érdeklődése, de az életem ezen szakaszában nem aktuális még a felvetés sem. De jólesik, hogy a sajtó és a nézők még emlékeznek rám – mondta Csiszár, aki jelenleg az MTVA vezetőségének tagja.

A TV2-nél nem kívánták kommentálni értesüléseinket. Pedig szívesen rákérdeztünk volna arra is, hogy az Ábel Anita vezette Drágám, add az életed! című vetélkedő is megmarad-e vagy egymást váltják az ügyességi show-k?

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors