Szűk körben temetik Fábián Julit

Kevés olyan híresség van vagy volt Magyarországon, akit annyira egy­öntetűen tisztelt és szeretett a közönsége és a szakma is, mint Fábián Juli. A december közepén, 37 éves korában elhunyt énekesnő nem volt megosztó, aki csak ismerte, rajongással szerette. Családja mégis úgy döntött, szeretnének szűk körben búcsút venni a rákbetegségben elhunyt Julitól, meghitten megemlékezni róla és utolsó útjára kísérni. Mint megtudtuk, temetésére január közepén kerül sor, és a család azt kéri mindenkitől, értsék meg és fogadják el nehéz döntésüket. A rajongóknak a barátok és zenésztársak szerveznek majd egy búcsúztatót.

Az énekesnőt 37 éves korában győzte le a rettegett kór

– Tervezünk Julinak egy búcsúztatót, a hivatalos médiafelületeinken kommunikáljuk majd az időpontját – mondta zenésztársa, Palásti Kovács Zoltán, Zoohacker.

Fábián Juli december 16-án hunyt el. Először 2012-ben volt kénytelen szüneteltetni zenei karrierjét daganatos megbetegedése miatt. Felgyógyult, ám idén nyáron kiújult a betegsége. Végig bízott a felépülésben, részt vett az összes kezelésen, ám a kór elhatalmasodott rajta.