Szexvideójáról vallott Paris Hilton: Mintha megerőszakoltak volna

Sokak szerint 2004-es szexvideója hozta meg az igazi sztárságot a botrányhősnőnek.
Sokak szerint 2004-es szexvideója hozta meg az igazi sztárságot a botrányhősnőnek.

Nyíltan beszél élete hullámvölgyeiről új dokumentumfilmjében Paris Hilton: a This Is Paris című moziból természetesen a 2004-es, hatalmas botrányt kavart házi szexvideó témája sem maradhatott ki. A 39 éves örökösnő ma már úgy érzi: nagyon nem volt rendben akkoriban az élete, és bele lett kényszerítve a plusz 18-as felvételekbe.

Paris Hilton őszintén beszélt az egész életét beárnyékoló szexvideóról © Getty Images

– Ez volt az első igazi kapcsolatom. 18 éves voltam, és olyan szerelmes, hogy mindenáron boldoggá akartam tenni. Emlékszem, amint elővette a kamerát. Tulajdonképpen belekényszerített.

Olyan volt, mintha megerőszakoltak volna

– idézte fel azt a 2001-es estét, amikor Paris pasija, Rick Salomon elkészítette a videót, amit végül csak évekkel később, szakításuk után tett közzé 1 Night In Paris címmel. Mondanunk sem kell, a felvétel hatalmas botrányt kavart, és egy életre megbélyegezte a rajta szereplő Hiltont.

Ez is érdekelheti!

Hoppá! Újabb hollywoodi sztár szexvideója szivárgott ki

28 millióért árulja egykori szeretője Ali szexfilmjeit

Régi pornókazettát talált a nő, de már bánja, hogy megnézte - 18+

– Ez egy zavart tinilány privát pillanata volt, amit mindenki megnézett, és nevetett rajta, mintha vicces lenne. Ha mindez ma történne meg, egész más lenne a történet, de akkor én voltam a rossz, én tettem rosszat... Elveszett voltam és kétségbeesve vágytam a szeretetre, és ezt a lehető legrosszabb ember mellett találtam meg" – magyarázta.

(Via)

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors