Szerelem a koronavírus idején: Egymásra talált Iszak Eszti és Gyurta Dani

Közös nagybevásárlást tartott hétfő délután a csinos tévés és az olimpiai bajnok, amit a Bors olvasóriportere meg is örökített. Iszak Eszti és Gyurta Dani összeszokott párként viselkedtek az óbudai hipermarketben.
Közös nagybevásárlást tartott hétfő délután a csinos tévés és az olimpiai bajnok, amit a Bors olvasóriportere meg is örökített. Iszak Eszti és Gyurta Dani összeszokott párként viselkedtek az óbudai hipermarketben.

Nincs is szebb annál, mint amikor a bajban az emberek nem eleresztik, inkább még szorosabban megfogják egymás kezét, hiszen a szerelemről még a világjárvány idején sem kell lemondani. Sőt úgy tűnik, vannak sztárok, akik épp most jutottak el odáig, hogy felvállalják kapcsolatukat a nagyvilág előtt.

Történt ugyanis, hogy hétfő dél­után olvasóriporterünk Óbudán, egy országos hipermarketben vásárolva két ismerős arcra lett figyelmes. A fiatalok az élelmiszerüzlet összes sorát gondosan átjárva pakolták teli a kosarukat, pipálgatva közben a bevásárlólista tartalmát. Morfondíroztak egy sort a tisztítószereknél, majd időztek kicsit a péksüteményeknél, s végül a boroknál tűnődtek és diskuráltak hosszasan, vajon melyik üveg nedű lenne a legjobb választás.

Dani cipelte a teli szatyrokat. A kiüresedett üzletben nem volt nehéz nem észrevenni két ilyen ismert embert

A szorgosan vásárló páros nem más volt, mint a Viva Tv csinos szőkesége, Iszak Eszti és az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszónk, Gyurta Dani. Bár a fiatalok nem fogták egymás kezét, mindvégig szorosan egymás mellett haladva, jól összeszokott pár látszatát keltve intézték a közös nagybevásárlást, ami egyértelműen többre utalt puszta barátságnál, jó viszonynál. Főleg most, a karanténidőszak alatt, amikor legtöbbünk csak azzal érintkezik, akivel egy háztartásban él, vagy aki a legközelebbi hozzátartozója.

A fiataloknak egyébként kijárt már a boldogság. Daninak a szintén szőke hajú, kék szemű, babaarcú Cserpes Laurával való szakítása óta nem volt barátnője, azóta szórakozni is csak barátai társaságában látták. Iszak Eszti pedig Dobrády Ákossal való hosszú évekig tartó „se veled, se nél­küled” kapcsolata után bár egy rövid románccal vigasztalódott ugyan, Zsolt nevű párjával hamar a szakítás mellett döntöttek. A csinos szőkeség tavaly év vége óta újra szingli, de néhány hete azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy már nyitott egy új kapcsolatra. Úgy tűnik, a szerencsés férfi Gyurta Dani lett, s a fiatalok talán azon kevesek közé tartoznak, akik kifejezetten örülnek annak, hogy most sokkal több időt tölthetnek egymással.

A Bors szeretett volna gratulálni az újdonsült párnak, de lapzártánkig egyikük sem volt telefonon elérhető.