Szavazzon! Ki a legsármosabb hazai időjárás-jelentő?

Brit olvasók egy szavazáson Gaál Noémit választották meg harmadiknak a világ legszebb időjárás-jelentő hölgyei közül. Fantasztikus eredmény, tekintve, hogy több száz csinos hölgy közül választották ki a magyar hölgyet.

A Bors most a saját olvasóit hívja játékba, – hogy kedvezzünk a hölgy olvasóinknak is – a hazai férfi időjárás-jelentők között hirdetünk szépségversenyt. Íme a jelöltek:

Németh Lajos, TV2

Az egyik legismertebb tévés személyiség, kedvessége és a jó humora minden hölgyet levesz a lábáról.

© nava.hu

Véber István, RTL Klub

A középkorú, és huszonéves hölgyek között az egyik legnépszerűbb időjárásjelentő. A mindig makulátlan megjelenése miatt akár ruhamodell is lehetne.

© nava.hu

Gesztesi Máté, ATV

Gesztesi Károly sármos nagy fia nem csak a színpadon, de a tévéstúdióban is otthonosan mozog, a pletykák szerint, ha ő mondja az időjárásjelentést, a nők többsége arra sem emlékszik, hogy vihar lesz, vagy szikrázó napsütés. A lényeg a borostás arc és az igéző szemek.

© nava.hu

Reisz András, TV2

Kisfiús megjelenése, és a palóc akcentusa miatt akár egy népmesei hős is lehetne. Ha ő beszél, oda sem kell nézni a képernyőre, tudjuk, kitől halljuk az aktuális időjárási híreket.

© nava.hu

Klement Zoltán, Duna Tv

Igazi csodabogár, hiszen a jogász végzettsége ellenére nem ügyvédnek ment, hanem időjárásjelentőnek, később pedig kívánságműsort is vezetett a köztévén.

© nava.hu

Csonka Tamás, MTVA

Az igéző szemű szakember sok hölgynek tetté szebbé a napját még akkor is, amikor elviselhetetlenül rossz időről számolt be.

© nava.hu

Üveges Zoltán, Duna Tv

A férfi, aki nagyon szereti a rózsaszín és világos árnyalatú ingeket. Ezekben a szerelésekben mindig biztos a sikere a nőknél.

© nava.hu