Szabó Zsófi kirúgásáról pletykálnak

Kiírják Szabó Zsófi karakterét a Jóban Rosszban-ból – terjed viharos gyorsasággal a pletyka. A jól értesültek arról beszélnek, már a sorozat utáni életre készül. Az érintettek cáfolnak.
Kiírják Szabó Zsófi karakterét a Jóban Rosszban-ból – terjed viharos gyorsasággal a pletyka. A jól értesültek arról beszélnek, már a sorozat utáni életre készül. Az érintettek cáfolnak.

Nehéz időszakot él át Szabó Zsófi. A csinos színésznő nemrég szakított kedvesével, a Jóban Rosszban sorozat producerével, Nagy Tamással, de úgy hírlik, magánéleti válságát szakmai krízis mélyíti tovább. Futótűzként terjed a hír, miszerint veszélyben van az állása a TV2-nél.

– Én úgy tudom, hogy Zsófi karakterét, Bettyt kiírják a sorozatból. Szegény lány már úgyis maga alatt van a szakítása miatt, csak a külvilágnak mutatja az erős, magabiztos nőt. Ha valóban kikerül a sorozatból, akkor talán fotózni fog és egy-két színházi szerepe is van – kotyogta ki Zsófi egyik ismerőse. Ugyanezt a verziót hallotta más is, de egyelőre senki sem tudja, mi az igazság.

Egy dolog biztos: Zsófi jövőjéről a Jóban Rosszban sorozatban egy ember dönthet, egykori kedvese és egyben jelenlegi főnöke, Nagy Tamás.

A producer és a szőkeség titkos kapcsolatára a nyáron derült fény, de románcuk hamar véget ért. Ebből kiindulva arra gyanakodnak, a producer így áll bosszút egykori kedvesén. Más elméletek is születtek, vannak, akik úgy gondolják, Zsófi terjeszti a hírt. Hogy miért? Talán kínossá vált számára az elmúlt hetekben kialakult helyzet, és már azon gondolkodik, mihez kezdhet a sorozat után.

Ahogy a Bors korábban megírta, Szabó Zsófi és Nagy Tamás ugyanis kínosan ügyelnek arra, hogy lehetőleg elkerüljék egymást. Ez azonban nehezen megvalósítható a sorozat egyik legnépszerűbb karakterének megformálója és a főnök között.

A Bors megkereste Zsófi exkedvesét, aki tagadta a híreszteléseket. – Erről szó sincs – mondta szűkszavúan Nagy Tamás, a sorozat producere.

Szabó Zsófit nem értük el, de a Jóban Rosszban sajtósa azt hozta tudomásunkra, hogy ahogy eddig, úgy ezután sem szimpátia és személyes érzések alapján alkalmazzák vagy küldik el a színészeket. A sorozat valamennyi munkatársának az a célja, hogy minél sikeresebb és izgalmasabb programot láthassanak a nézők.

– Betty karaktere ráadásul épp most megy át egy jelentős változáson. Részleteket nem árulhatok el, de egy izgalmas és eseménydús történetszál forgatása indult vele a napokban – mondta el Ujvári Barbara, a sorozat sajtósa.