Celeb

Szabó Zsófi attól félt, egyáltalán nem lehet gyereke

Munkatársunktól

Létrehozva: 2017.07.21.

Első gyermekével várandós a műsorvezető, aki talán még soha nem volt ennyire boldog. Hamarosan azonban egy olyan műsorban kell részt vennie, ami megterhelő lehet egy kismama számára.

Még egy éve sincs, hogy Szabó Zsófi és Kis Zsolt összeházasodott, és most kiderült: megannyi sikertelen próbálkozás, várakozással és vágyakozással teli hónap után ugyanis Zsófi szíve alatt egy új élet fogant. A műsorvezető már a negyedik hónapban jár első babájával. Zsófi a Story magazinnak elmesélte, inzulinrezisztenciája és egy, a nőket érintő betegség, az endometrózisa miatt sokáig azt hitte, nem is ajándékozhatja meg szerelmét egy kisbabával. Már a lombikprogramon gondolkodtak, amikor megtörtént a csoda.

Reménytelen hónapok

– Régóta tisztában voltam azzal, hogy nem fogok könnyen teherbe esni. Amikor Zsoltival már hónapok óta együtt voltunk, gyakorlatilag semmit sem tettünk a gyermekáldás ellen, hiszen tökéletesen biztosak voltunk az érzéseinkben. Aztán eltelt egy, majd másfél év, és még mindig nem estem teherbe – mesélte Zsófi a lapnak, és azt is elárulta, ekkor orvoshoz fordult.

A történet bizonyos részletei innentől mindenki számára ismertek: Zsófinál inzulinrezisztenciát állapítottak meg. Ám azt csak Zsófi és szerelme tudta, hogy önmagában a diéta és a sport sem lehet elég a fogantatáshoz. Amikor már mindent megtett saját egészsége érdekében és még mindig nem jött a gyermekáldás, még az orvosa is azt mondta, mesterséges megtermékenyítésre lehet szükség. Zsófi ezt elfogadta, és ahogy elengedte a görcsöket, a baba végül természetes úton tudatta, érkezni kíván.

– Egy rutinvizsgálatra mentem a nőgyógyászomhoz, hogy megnézze, hogyan változtak a ciszták a testemben, és akkor közölte: ő bizony már lát egy babát – mesélte Zsófi.

Jól viseli az állapotát

Zsófi egyébként jól viseli a várandósságát. Munkahelyén, az RTL Klubnál nem kért semmiben könnyítést, és nem is mondta el senkinek, hogy áldott állapotban van. Mivel ilyen nehezen jött össze a kicsi, nyilván tartott a kritikusnak tartott első hónaptól. Mindössze csak annyit lehetett észrevenni, hogy a mellei kissé megduzzadtak, és bővebb ruhákat hordott az elmúlt egy hónapban, de betudták annak, biztosan felszedett pár kilót.

Megterhelő időszak

De nem csak az első három hónap lesz aggodalommal teli Zsófi számára. A Borsnak a műsorvezető egyik barátja elmondta, hallotta, amint Zsófi némi, érthető kis félelemmel a hangjában beszélt valakivel. Szavaiból kiderült, minél jobban szeretne vigyázni a babájára: hamarosan ugyanis egy, fizikai megterheléssel is járó új celebes műsorban dolgozik majd. Rá­adásul ezúttal nem mint műsorvezető, hanem szereplő. Zsófi már most nagyon készül a feladatra. Persze az is lehet, hogy gyorsan kiesik, és akkor csak a babavárás gondolatával kell töltenie mindennapjait.      

A baba miatt kezdett húst enni

Zsófi évekig volt vegetáriánus, nem is annyira meggyőződésből, mint inkább azért, mert nem kívánta a húst. Aztán pár hónappal ezelőtt lapunknak elmesélte, ismét eszik állatti eredetű fehérjét is. Talán már akkor is sejteni lehetett volna, azért kezdhetett el hosszú évek után ismét húst is enni, hogy a kicsinek minden szükséges tápanyagot és vitamint biztosítani tudjon, és ne kapszulákban kelljen beszedni azt.

– A húsban található fehérjék a magzat testi és agyi fejlődéséhez is elengedhetetlenek. Valamennyi fehérjebevitelre szükség van a várandósság alatt, különben a magzat az anyaszervezetből vonja el a hiányzó anyagokat, és akár meg is betegítheti a kismamát – mondta dr. Hadnagy János szülész-nőgyógyász.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157397_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai végjáték a Magyar Kupa elődöntőjében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27376_resized.jpg?avcount=1713925210
origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156696_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Varga Barnabás után újabb magyar válogatott támadót figyel a Fradi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155904_auto_resized.jpg
ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155933_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27374_resized.jpg?avcount=1713925210
origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17148926_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 22-28.: A telihold sem könnyíti meg az életedet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713925210
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713925210
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144603_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ennyi volt, lekerül a képernyőről a TV2 sikerműsora

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144310_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit