Stohl András a TV2-ben tanult meg főzni

A népszerű színész soha nem volt rákényszerülve arra, hogy főzzön, hiszen párjai mindig ellátták meleg étellel. A MasterChef VIP 2. óta azonban ő maga is szívesen szakácskodik.

A népszerű színész soha nem volt rákényszerülve arra, hogy főzzön, hiszen párjai mindig ellátták meleg étellel. A MasterChef VIP 2. óta azonban ő maga is szívesen szakácskodik.

A négygyermekes édesapa ez idáig nem sok időt töltött a konyhában, s a napi menü elkészítését is inkább újdonsült feleségére, Vicára bízta. A TV2 főzősműsora óta azonban egyre gyakrabban ragad fakanalat, igaz, 53 évébe telt, mire rájött: nem is olyan rossz szakács.

Stohl András főzôtudományát augusztus 3-tól a TV2 képernyőjén is láthatják © TV2

Egészen mostanáig azt gondoltam, hogy nem tudok főzni, ám a MasterChef VIP 2. forgatása alatt bebizonyosodott, hogy van némi közöm a gasztronómiához – kezdi a Borsnak nevetve Stohl András, aki még gyerekként, az édesapjától lesett el egyet s mást. Apám fantasztikusan főzött, és már nézni is öröm volt őt a konyhában. Gyakorlatilag tőle lestem el az alapokat, annál több azonban sajnos nem ragadt rám. Tulajdonképpen soha nem voltam rákényszerülve arra, hogy főzzek magamra. A nők mindig elláttak meleg étellel, és Vica, a feleségem is remek szakács. Legfeljebb csak kuktáskodni szoktam mellette – magyarázza a népszerű színész, aki a bográcsozáshoz mindig is ki­válóan értett.

Ez is érdekelheti!

Ez nagyon durva lett - Stohl Andrást nővé sminkelték, műszempillát, rúzst és hosszú szőke fürtöket kapott - fotó

Stohl András: Nem engedték, hogy kiugorjak az emeletről

Micsoda összetartás: volt szerelmei is ott voltak Stohl András esküvőjén

Oké, a vadhúsokhoz azért van némi közöm, de leginkább elfogyasztani szeretem azokat is. Bármi jöhet, mindenevő vagyok, ami ebben a műsorban nagy előny, ugyanis nincs olyan étel, alapanyag, amit ne kóstolnék meg – taglalja a családapa, aki a forgatások alatt úgy érezte magát, mint egy kisiskolás, akinek nap mint nap bizonyítani kell a tanárok előtt. – Összekötött sarokkal álltam a zsűri előtt, és vártam, hogy mikor kaszálnak el. Viccet félretéve magamnak is nagy meglepetést okoztam, mert nem is gondoltam, hogy ennyi minden van bennem, és hogy ennyire meg fog érinteni a főzés.