Sokan példát vehetnének rólam - Győzike kölcsönből fizette ki több tízmilliós adótartozását

Kölcsönből fizetett ki 36 millió forintot Gáspár Győző, akit az ügyészség adócsalással vádol, írja a Blikk. A Romantic frontemberének otthonát három éve lepték el a kommandósok, állítása szerint az akkor lefoglalt 200 millió forintot, aranyakat, autókat azóta sem kapták vissza.

Győzike kifizette a hátralékot © Bors Archív

A showmannek azonban van egy másik hasonló ügye, eszerint további csaknem 36 millió forintot nem fizetett be az adóhivatalnak.

„Nem tartom magam bűnösnek, de a napokban befizettük ezt a pénzt is a bíróság által megjelölt letéti számlára. Az utóbbi hónapokban nem volt fellépésünk, ennyi pénzünk nem volt, ezért kölcsönt kellett felvennem. Megelégeltem, hogy adócsalónak hívnak. Sokan példát vehetnének rólam, mert rajtam kívül szerintem nem sokan fizetik be a követelt milliókat” – mondta a lapnak Győzike.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta. A Romantic frontemberének ügyvédje, dr. Erdei Zoltán úgy fogalmazott, kérvényezték, hogy a pénz befizetése mellett ne kérjenek börtönbüntetést Győzőre.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors