Segédmunkásnak állt Kökény Attila

Kökény Attilának nem ciki a kétkezi munka. A népszerű énekes a karantén alatt egy építkezésre ment dolgozni, ahol fiával és vejével kellett korlátokat pakolnia.
Kökény Attilának nem ciki a kétkezi munka. A népszerű énekes a karantén alatt egy építkezésre ment dolgozni, ahol fiával és vejével kellett korlátokat pakolnia.

Kökény Attila és felesége, Aranka már 22 éve alkotnak egy párt, a TV2 gasztrorealityje azonban mégis számos váratlan helyzet elé állította őket. A népszerű énekes a Borsnak bevallotta: az utóbbi hónapokban nagy változások történtek az életében, például egy időre kénytelen volt más munka után nézni.

– Családos emberként nem tehetem meg, hogy a kanapén ülve, ölbe tett kézzel várjak a csodára, és arra, hogy mikor mehetek fellépni, ezért inkább más munka után néztem, és elmentem dolgozni – vallja be a Borsnak Kökény Attila, aki a karantén alatt segédmunkát vállalt.

– Kaptam az egyik barátomtól egy lehetőséget, hogy útépítés mellett lehet dolgozni, és a fiammal, illetve a vejemmel elmentünk korlátokat pakolni. Igazság szerint nem tudtuk, hogy meddig fog tartani ez a zűrzavar, úgyhogy jobbnak láttuk, ha bebiztosítjuk magunkat, mert mindannyian pénzből élünk, nekem pedig szükségem volt a bevételre – magyarázza az énekes, aki szerint nem az a lényeg, hogy az ember sok pénzt keressen, sokkal inkább az, hogy el tudja tartani a családját.

Attila szerint nem a munka a szégyen, hanem ha valaki nem tudja eltartani a családját © Bors

– Nem szégyen a munka. Inkább az a gáz, ha valakinek derogál a kétkezi munka. Nekem több éhes szájat kell etetnem, ezért pedig bármire képes va­gyok, s igen, ha kell, kétkezi munkát is vállalok – taglalja a ze­nész, aki mostanra azonban újra visszatért a színpadra, és kisebb, ötszáz fős bulikon szórakoztatja a közönséget, no és persze hamarosan a Love Bistro nézőit.

– Ezidáig nem sokszor jártam a konyhában, mert az teljes mértékben Aranka felségterülete. Azt gondolom, hogy egy nőnek a gáztűzhely mögött a helye, éppen úgy, mint ahogyan egy férfinak is megvannak a maga feladatai. A főzés pedig nem tartozik azok közé, legfeljebb csak a kuktáskodás, úgyhogy a verseny folyamán teljes mértékben a feleségemre hagyatkoztam, és átadtam neki a stafétát – fűzi hozzá a családapa, aki jóltette, hogy Aranka gondjaira bízta magát, hisz felesége rutinos háziasszony, amit augusztus 24-től a LoveBistro nézői is minden hétköznap nyomon követhetnek.

Összecsapnak a sztárpárok

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztroreality – ez a Love Bistro, a TV2 formabontó főzősműsora, amelyben a receptek mellett a párkapcsolatoké lesz a főszerep. Az elődöntők során összesen tizennyolc sztárpár vállalkozik arra, hogy számot adjon gasztrotudásáról, amit majd Bernáth József és Baracskay Angéla fog értékelni.

© Czerkl Gábor

© Czerkl Gábor

Augusztus 24-én startol el a TV2 páros gasztrorealityje, amelyben 18 sztárpár küzd meg a LoveBistro címért. © Czerkl Gábor

A LoveBistro címért és az ötmillió forintért pedig olyan sztárpárok fognak harcba szállni, mint Cinthya Dictator és Molnár Tomi, Csisztu Zsuzsa és dr. Ketskés Norbert, Csizmadia Gergő és Rausch Bernadett, Dobó Ági és Kis Csaba, Eke Angéla és Budavári Balázs, Ember Márk és Antóci Dorottya, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, Kökény Attila és Aranka, Molnár Tibi és Gáfor Délia, Oláh Gergő és Niki, dr. Panyik Anita és Ke­resztessy Márk, Papp Szabi és Eszter, Polgár Tünde és Polgár Árpád, Pribelszki Norbi és Maja, Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Tücsi és Sofron István, Szegedi Fecsó és Kiss Vivi, valamint Valkó Eszter és Radócz Péter.

Kapcsolódó jegyzetünk ide kattintva olvasható.