Schwarzenegger: Megérkeztem! - Budapesten ünnepli születésnapját a Terminátor

Rekkenő hőség várta hétfő délután Arnold Schwarzeneggert, aki feltehetően hamar megbánta, hogy reggel sötét garbót és zakót vett fel.
Rekkenő hőség várta hétfő délután Arnold Schwarzeneggert, aki feltehetően hamar megbánta, hogy reggel sötét garbót és zakót vett fel.

Hétfő délután megérkezett Magyarországra Arnold Schwarzenegger, aki a Terminátor sorozat hatodik részének forgatási munkálatait végzi majd hazánkban. A 71 éves mozisztár az elkövetkező napokban Budapesten és Komáromban forgat majd, az új epizódban egyik partnere újra Linda Hamilton lesz, aki az első két részben játszotta Sarah Connort. Schwarzenegger teljes valójában ötödik alkalommal játssza a halálosztót, az első részben még ő volt a gonosz, de a további részekben már pozitív szerepben láthattuk. A negyedik részben, a Megváltásban csak digitális grafika segítségével volt jelen.

Derűsen üdvözölte a rá váró fotósok hadát © Knap Zoltán

Az osztrák születésű, testépítő világbajnokból lett színész, majd kaliforniai kormányzó egyébként ma ünnepli 71. születésnapját. Bár délután érkezett, a stáb őt fogadó tagjai nyilván felköszöntik, ahogy az elkövetkező forgatási napokon is lesz alkalom az ünneplésre. Arnie délután magángéppel érkezett, és az épületből kilépve, vidáman integetett a fotósoknak. De nem időzött sokáig, az érte jött autóba szállt, és a belvárosi szállodába hajtatott, ahol este bizonyára koccint majd kísérőivel a születésnapjára.

© Knap Zoltán

Schwarzi márciusban komoly szívműtéten esett át, s bár remek formában van, Magyarországon is szigorú orvosi felügyelet alatt lesz. Nem véletlenül, hiszen a sztár még hetven felett is maga végzi a legtöbb filmes mutatványt, amit ennyivel a beavatkozás után csak szakértő ellenőrzése mellett tehet meg. A Terminátor hatodik részének díszleteit már felállították egy Budapest melletti stúdióban, itt kezdi meg a munkát a napokban a színész, aki előreláthatóan több hétig marad majd.

Bár a Terminátor filmekben elnyűhetetlen, Ferihegyen fáradtnak tűnt a hosszú út után a 71 éves akciósztár © Knap Zoltán

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors