Sas Józsefet fél éve nem láthatják a barátai

Rajongói és barátai is szeretnének többet megtudni Sas József állapotáról, de hónapok óta hiába tudakozódnak felőle. Nem csoda, hogy egyre jobban aggódnak a nagy nevettetőért.
Rajongói és barátai is szeretnének többet megtudni Sas József állapotáról, de hónapok óta hiába tudakozódnak felőle. Nem csoda, hogy egyre jobban aggódnak a nagy nevettetőért.

Hónapok óta nem érkezik hír Sas József állapotáról. Korábban a felesége, Zsuzsa asszony rendszeresen tájékoztatta a barátokat, rajongókat a másfél éve sztrókot szenvedett férje állapotáról, de jó ideje semmilyen információt nem oszt meg a művész rehabilitációjáról.

– Majd ha nyílnak a tulipánok, mesélek – mondogatta mindig.

Felesége ápolja a Vidám Színpad egykori igazgatóját, de az állapotáról nem ad tájékoztatást © ATV

A színes virágok azóta már el is nyíltak, ám 81 éves nevettető hogylétéről még mindig nem lehet tudni semmit. A Bors többször kereste Sasnét, aki ugyan felvette a telefont, de le­tagadta magát.

Az ápolónő vagyok, nem tudok mit mondani – közölte, majd bontotta vonalat. Két héttel később is sikerült elérnünk, de ekkor is furcsán reagált.

Ez is érdekelheti!

Mi lehet vele? Mélyen hallgatnak Sas József állapotáról

Cserben hagyták a beteg Sas Józsefet

Tüdőtágulattal küzd Sas József

– Editkém, te vagy? – kérdezgette férfi munkatársunktól, ám miután tisztázták, hogy a Bors újságírója, közölte: téves számot hívott, és lerakta a telefont. Kollégái is falba ütköznek, amikor Sasról érdeklődnek.

Kizárólag a családtagjai látogathatják, legalább fél éve, de valószínűleg még régebben beszélhettem vele utoljára – panaszolta nemrégiben Heller Tamás.

Schmuck Andor © Czerkl Gábor

Schmuck Andor is gondterhelten sóhajt, amikor barátja kerül szóba.

– Mi sem tudunk többet az egészségi állapotáról, mint bárki más, természetesen aggódunk és szorítunk Jóskáért, de hiába érdeklődünk, hónapok óta nem hallottunk róla. Remélem jobban van, nagyon várjuk az októberi műsorra a Fészek Klubba. Addig is apró ajándékkal készültünk neki: a februári kabarénkat rögzítettük neki. Remélem egy kis boldogságot tudunk vinni az életébe.