Ryan Reynolds: Remélem, nem ölitek meg az anyukámat, fiatalok!

A Deadpool sztárja egy nagyon fontos üzenetet közvetített a kanadaiaknak egy hangfelvételben. A koronavírus-járvány miatt mindenkit arra kért szülővárosában, hogy maradjanak otthon, és legyenek nagyon óvatosak a vírussal.

John Horgan miniszterelnök azt mondta az egyik nemrég tartott sajtótájékoztatóján, hogy megpróbálja a fiatalabbak figyelmét is felhívni a koronavírus veszélyeire, ebben Ryan segítségére van szüksége, vagyis Deadpoolra.

A közösségi oldalán egyfolytában viccelődő színész természetesen nem hagyhatta ezt szó nélkül, a tőle megszokott tréfás hangulattal reagált is a miniszterelnök szavaira.

© AFP

őszintén szólva NEm vagyok biztos benne, hogy ez egy jó ötlet, Nem hiszem, hogy orvosi tanácsot akarnak tőlem a srácok, nem, uram. Hacsak nem plasztikai sebészetről van szó, amit – ezt sokan nem tudják, de – én használtam, hogy Hugh Jackman lehessek.

Komolyabbra fordítva a szót Ryan elmesélte, hogy szülővárosában lakik a legmenőbb idős ember, az anyukája és az aktivista David Suzuki is, akiket a vírus megfertőzhet.

Az anyukám nem szeret egész nap a lakásban lenni. Kint szeretne lenni a Kitsilano Beach-en, ahol kereshet magának egy lebarnult 30-ast

– viccelődött a színész.

Mint mondja, arra szeretné megkérni a fiatalabbakat, hogy ne öljék meg az édesanyját, vagy David Suzukit azzal, hogy nem figyelnek oda a vírus fontosságára.

(via)