Rosszul lett és kórházba került Pécsi Ildikó

Nagy volt az ijedtség hétfő délelőtt Pécsi Ildikó otthonában, ugyanis a férjét gyászoló színésznő váratlanul rosszul lett. Pécsi vérnyomásával akadtak komoly problémák és óriási szerencse, hogy fia, Csaba azonnal intézkedett, és a legközelebbi kórházba vitte Ildikót, aki vizsgálatok során esett át.

Hétfőn egy rutinvizsgálaton voltam a kistarcsai kórházban, akkor láttam őt a folyosón. Nem tagadom, megijedtem, látszott rajta, hogy nagyon nincs jól. Gyengének, törékenynek látszott. Őszintén remélem, hogy nincs komoly bajaárulta el a Ripost egyik neve elhallgatását kérő olvasója és az értesüléseket megerősítette Pécsi Ildikó egyik régi barátja, L. Péterfi Csaba is.

Ez is érdekelheti!

Pécsi Ildikó: Úgy érzem, visszakaptam az unokámat

Hiába a békülés az unokával: Továbbra is perel Pécsi Ildikó

Csodát tett a munka Pécsi Ildikóval

„Érzem, ahogy belülről emészt a bánat” – brutálisan lefogyott a férjét gyászoló Pécsi Ildikó

© Bors

A hír igaz, Ildikó hétfőn valóban rosszul lett, szerencsére a fia azonnal ott termett mellette, és bevitte a kórházba. A vérnyomásával voltak gondok, de szakszerűen kivizsgálták és ellátták.

A járványhelyzet miatt az orvosok úgy döntöttek, nem tartják bent a kórházban. Ildikó ugyanakkor nagyon gyenge, most pihennie kell. Természetesen állandó orvosi felügyelet alatt áll, nem hagyják magáraközölte a lappal L. Péterfi Csaba, aki nagyon reméli, hogy Ildikó hamarosan jobban lesz, és újra teljes erőbedobással tudnak együtt dolgozni közös darabjukon.

Imádott férje, Szűcs Lajos halála megviselte a művésznőt © Ripost

Mint ismert, Pécsi Ildikó július 12-én vesztette el imádott férjét, Szűcs Lajost és ezt követően maga döntött úgy, hogy néhány napra befekszik a kórházba, hogy a temetésre megerősödjön. A kezelés során beállították a gyógyszereit és vitaminokkal erősítették a szervezetét. Azóta már egy új darabon is dolgozott.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors