Rossz hír: köhögőrohammal kellett kórházba szállítani Törőcsik Marit

Bár úgy tűnt, hogy Törőcsik Mari egyre jobb egészségnek örvend, most épp nem túl biztató hírek érkeztek a legendás színésznő felől. Az AC News feltárcsázta Törőcsiket és a vonal túlsó végén ápolója jelentkezett, aki közölte, hogy a művésznő gyengélkedik.

Ez is érdekelheti!

Ennyi volt: Levették a Nemzeti színpadáról Törőcsik Mari darabját

Már a színpadra készül Törőcsik Mari, egyre jobban van a színésznő

Törőcsik Mari a Borson keresztül üzent: Isten áldását kérem mindenkire!

Ezt az öt magyar filmet mindenképp látnia kell, mielőtt meghal

Hosszú éjszakája volt, nem is nagyon aludt. Tegnap köhögőrohama volt, ami miatt kórházba kellett vinni. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat, aztán hazaengedték.

Most itt vagyok mellette, de nem is nagyon akart ma még velem sem beszélni. Alszik… pihen. Nem tudni mikor fog felkelni, kiszámíthatatlan, hogy mikor van ébren – mondta a portálnak tegnap szomorúan az ápolónő, aki azt is elárulta, hogy

nem kell aggódni, nem koronavírusos megbetegedésről van szó.

© Czerkl Gábor

Reménykedünk, hogy pár nap alatt rendbe jön, ő egy erős nő.ss

Kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt egyébként még kitűnő egészségnek örvendett a Nemzet Színésze és alig pár hete a Bors olvasóinak is üzent.

Vannak nehezebb napok, és könnyebbek is, mikor milyen az időjárás. Most kifejezetten jól vagyok, gyűjtöm az erőmet, mert nagyon jó lenne újra színpadon állni, de ez még a jövő nagy kérdése. Nagy öröm, ha jönnek látogatók, már fogadhatom pár szerettemet. Jönnek az unokák is, ami mindig nagy boldogságnyilatkozta korábban Törőcsik.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors