Celeb

Retteg a jövőtől Fekete Dávid, kemény időszak vár rá

Bors

Létrehozva: 2021.06.10.

Zűrös családi háttér, hazugságok és ellentmondások övezték a megasztáros életét. A múlt most sötét árnyként magasodik Dávidra, aki jelenleg is a börtönben várja az ítéletet.

A múltunk kétségtelenül meghatározza a jelenünket. Ha szerencsések vagyunk, kiküszöbölhetjük a rossz mintákat, ám ha nem figyelünk a jelekre, rossz útra térhetünk. Fekete Dávidot már egészen fiatal kora óta zűrös ügyek vették körül, de látszólag küzdött ellenük. Tavaly már úgy tűnt, hogy sínen van az élete: feleségül vette Reginát, lett egy fogadott lánya, és megszülettek az ikreik, Ádin és Máté.

– Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy újra együtt a család. Lehet, hogy csak képzelődöm, de péntek reggel, Ádin hazaérkezésének napján Máté szabályosan mosolygott. Mintha megérezte volna, hogy a testvére végre újra mellette lesz – nyilatkozta tavaly a hot!-nak Dávid, amikor egy vírusfertőzés után Ádint hazahozták a kórházból.

Egy nyugodt év után azonban a viharfelhők gyülekeztek a család feje fölött, amelyek egyre sötétebbek lettek.

Elvesztette a családját

Márciusban két győri férfi azzal állt a Tények Plusz kamerája elé, hogy több millió forinttal megrövidítette őket az énekes az öt éve alapított autókereskedésén keresztül.

„Cégeket rántott meg, ha kellett, magánszemélyeket, nagyon komoly pénzekre. Itt nem százezrekről beszélünk, hanem kemény millókról” – fakadt ki a TV2 kamerái előtt István, akinek állítólag közel ötvenmillióval tartozik az énekes. Majd egyre több személy állította azt, hogy Dávid miatt jelentős anyagi kár érte őket. Márciusra a rajongói eltávolodtak tőle, és a családja sem bízott már benne. Ekkor Dávid a közösségi oldalán imádkozott, hogy bűnei megbocsátást nyerjenek.

„Uram mára már csak egy kéréssel szeretnék hozzád fordulni: A kérés nem lenne más: csak, hogy kérlek, bocsáss meg mind azért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam és mind azt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád. Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg Nekem!” – fakadt ki március elején.

Ám a magasztos szavak hiábavalóak voltak: a felesége csalás miatt feljelentette, majd beadta a válókeresetet. Kiderült, hogy a kétgyermekes édesapa százmilliós adósságba hajszolta a családját, kilátástalan helyzetbe sodorva ezzel az alig egyéves ikrei jövőjét.

A féltestvérét is letartóztatták

Pedig csak figyelni kellett volna a jelekre: a győri srác élete már a Megasztár idején is botrányoktól volt hangos. Az apját sosem ismerte, de a verseny után a férfi szinte a semmiből előkerült, és kiderült, hogy az énekesnek van két féltestvére is, Klaudia és Csaba. A bátyját 2010-ben letartóztatták drogbirtoklásért, és életfogytiglani szabadságvesztés volt a tét. Dávid azt mondja, hogy semmit nem tudott a testvére titkos életéről, és határozottan állította, hogy soha még marihuána közelében sem járt. Teltek-múltak az évek, és most, 11 évvel családi botrány után a sors újra különös játékot űz az énekessel.

Egy hónapja házkutatást tartottak nála, és a Győri Járásbíróság május 6-án elrendelte a 30 napos előzetes letartóztatását sikkasztás és csalás gyanújával, miközben sorra újabb és újabb bűncselekmények gyanúja merül fel vele kapcsolatban: hamis műkincsekkel való kereskedelemmel és bűnszervezeti tagsággal is vádolják, ráadásul kiderült, hogy egy, az alvilágban ismert, jelenleg is börtönben ülő drogdílertől kért kölcsön 120 millió forintot. Ezt azóta sem fizette vissza.

A bűnözők mellett a saját zenésztársait is megrövidítette; három éve Turcsányi Tibor esett áldozatul az énekesnek.

„Volt, hogy burkoltan meg is lettünk fenyegetve… Tudtam, hogy nem minden úgy van, ahogy Dávid elmondja, de nem gondoltam volna, hogy ilyen mélyre süllyed. Sajnálom, hogy így alakult” – mondta a Budapest Eyes stábjának Tibor.

Megtisztulás vár rá

Dávid közvetlenül a letartóztatás után magánzárkába került, majd két héttel később cellatársat kapott. Egy barátja szerint nagyon nehezen viseli a körülményeket, és bármilyen döntés is születik majd a bíróságon, kemény időszak vár az énekesre.

„Csúnyán elbánt a feleségével, a gyerekei jövőjével és azokkal az emberekkel is, akik bíztak benne, akik a barátjuknak hitték. Egy komoly tisztulási időszak elé néz, ami nem lesz könnyű menet” – fogalmazott a Borsnak az informátor. 

Rutinból megy a válás

Az énekesnek nem kellett sokáig keresnie válóperes ügyvédet – minden bizonnyal a telefonjában is akadt egy, hiszen a Cserpes Laurával 2010-ben kötött házassága 3 év után zátonyra futott. Már az a válás is megviselte, és 2015-ben azt nyilatkozta a Borsnak, hogy Laura családja megpróbálta ellehetetleníteni a karrierjét.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088434_auto_resized.png
origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711724112
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092392_auto_resized.jpg
vg.hu

Rákaptak a magyar vevők a spanyol ingatlanokra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087833_auto_resized.jpg
vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711724112
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091191_auto_resized.jpg
travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711724112
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról