Régi alakját akarja Wossala Rozina

Elege lett az egészségtelen életmódból. Wossala Rozina bikinitestre gyúr,  a sport mellett igyekszik sokkal egészségesebben étkezni.
Elege lett az egészségtelen életmódból. Wossala Rozina bikinitestre gyúr,  a sport mellett igyekszik sokkal egészségesebben étkezni.

Wossala Rozina sok teendője mellett az elmúlt időszakban kevesebbet járt edzőterembe, ám tíz napja a fejébe vette, hogy egy év múlva a 35. születésnapját a Balaton partján fogja tölteni, mégpedig bikiniben.

– Kemény, dolgos időszakon vagyok túl, a sok futó projekt mellett még költöztem is, ráadásul a Bestia étteremben munkaköri kötelezettségem a vendégekkel koccintani vagy a séfekkel új ételeket kóstolni, ami nem kifejezetten egészséges. Viszont az nem kifogás, hogy a teendőim miatt nem érek rá egészségesen élni, ezért most úgy döntöttem, visszanyerem a legjobb formám – meséli a Borsnak Rozina, aki személyi edzővel, többféle mozgásformával és némi diétával próbálja visszaszerezni a 1,5–2 évvel ezelőtti alakját.

Rozina most (bal oldali képen). Egy kis trükk. Nagyjából így fog kinézni, ha lefogy (jobb oldali fotó) © DFP, Végh István

– Az edzőm azt mondta nekem: ha az ember éhes, akkor biztos enni fog és ha nincs kéznél megfelelő étel, akkor a rosszat fogja megenni. Az elmúlt tíz napban ezért sokkal többet készülök otthon a másnapokra, és a tudásom miatt szerencsére nem úgy kell diétáznom, hogy száraz csirkemellet rágcsálok falevéllel, hanem még ilyenkor is nagyon finomakat tudok enni, bizonyos szabályok mellett. Edzésben egyelőre csak a futás megy, aztán fokozatosan elkezdek majd saját testsúllyal is dolgozni – számolt be terveiről a műsorvezető, aki hamarosan elkezdi a Profi a konyhámban negyedik évadának forgatását.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors