Raktárkoncertek – Janicsák Veca főállású háziasszony lett – videó

Már a karácsonyt is eltervezte Janicsák Veca, aki a járvány idején inkább háziasszonyként éli életét, mint énekesnőként. Ezért is örült, hogy egy órára visszatérhetett a színpadra.
Már a karácsonyt is eltervezte Janicsák Veca, aki a járvány idején inkább háziasszonyként éli életét, mint énekesnőként. Ezért is örült, hogy egy órára visszatérhetett a színpadra.

Janicsák Veca is fellépett a Raktárkoncert színpadán, akinek az életét a többi zenészhez hasonlóan szintén átalakította a pandémia.

Igyekszem pozitívan szemlélni ezt az időszakot, és bizakodóan tekintek a jövőre. A karantén ideje alatt gyakorlatilag főállású háziasszonnyá váltam, aminek voltak pozitívumai is, hiszen a kislányommal, a családommal is több időt tölthettem, de nyilván Emmának idővel már nagyon hiányoztak a kis barátai, bármennyire is szeret otthon lenni – mondta el lapunknak Veca, aki a fellépésre zenésztársaival együtt érkezett.

Az élő zenét vegyítik a színpadon az elektronikus hangzással © Knap Zoltán

Néhány éve megújult felállásban, egy live act formációval kon­certezem, egy hegedűssel, két vo­kalistával és egy DJ-vel járjuk az országot. Az élő zene és az elektronikus hangzásvilág kevere­dé­sével színesebb zenei élményt nyújt­va a közönségnek. Mint minden előadónak, sajnos idén nekünk is kevés lehetőségünk nyílt arra, hogy találkozzunk a közönségünkkel, így minden alkalom, amikor szín­­padra léphetünk, kivételes öröm számunkra, zenészként ez a lételemünk. A Raktárkoncert alkalmával ugyan nem látjuk a közönség reakcióit, ami némileg szokatlan, hiszen teljes csapattal ritkán állunk a kamerák előtt, de bízom benne, hogy ezzel számukra is kicsit pótolni tudjuk az elmaradt koncertek élményét – tette hozzá a kisgyermekes édesanya, aki már az advent közeledtét is nagyon várja.

A kislányával és a családjával töltötte a kényszerű tétlenség napjait © Knap Zoltán

Az énekesnő életében a karácsony is meghatározó, hiszen a népes famíliának Veca készíti az ünnepi menüt. Ráadásul erre az időszakra esik kislánya, Emma szülinapja is, így ilyenkor azt is megülik.

Idén valószínűleg szűkebb körben, nagyobb elővigyázatossággal tesszük majd mindezt – mesélte ünnepi terveit az énekesnő, akinek koncertjét hamarosan az Antenna Hungária mindiGo TV alkalmazásának segítségével láthatják.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors