Rajongóitól kér pénzt Ördög Nóra: három hónapos izomsorvadásos kisfiúnak van szüksége segítségre – Fotó

A kis Zente csodálatos sikertörténete után, amikor pár nap alatt 700 millió forintot dobott össze az ország a gyógyulásáért, egyre több SMA-s kisgyermek szülője mer segítséget kérni a közösségi oldalakon abban bízva, talán az ő gyermekük is meggyógyulhat.

Ördög Nóra most egy másik kisfiúnak, a szintén izomsorvadásban szenvedő, három hónapos Olivérnek próbál segíteni méghozzá úgy, hogy egyrészt maga is utalt pénzt a kezelésére, másrészt felhívta népes követőtábora figyelmét a kisfiúra.

FONTOS!!! Ez egy külföldi számlaszám és eurót tudtok utalni, én már utaltam nekik és átment! ------------ Fogjunk össze...

Közzétette: Ördög Nóra – 2020. július 13., hétfő

Az aprócska, csillogó szemű kisfiú alig múlt egy hónapos, amikor kiderült a baj: spinális izomatrófia, azaz gerinc eredetű izomsorvadása van, ráadásul ennek ennek a legsúlyosabb fajtája, azaz az 1-es típusú. Olivér megkapta a Spinraza nevű injekciót - azt, ami Zentén is segített -, s már túl van a második terápián. Nyelni nem tud, emiatt szondán keresztül etetik. Jelenleg számára most egy köhögtetőgép beszerzése lenne létfontosságú. A gép árának jelentős részét már sikerült összegyűjtenie a családnak, de még mindig hiányzik 1100 euró, átszámítva 390.000 Ft.

Ennek az összegnek az előteremtéséhez kért segítséget rajongóitól a műsorvezető.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors