Celeb

Ráfázott a nőkkel Csernus doki

G. Sz.

Létrehozva: 2018.06.30.

Az 52 éves pszichiáter szerint mindenféle kapcsolatban fontos, hogy őszinték legyünk önmagunkhoz és a másikhoz. A VOLT Fesztiválon arról is mesélt, hogy hiába ismeri az emberi lelket és elmét, ő maga többször rosszul választott.

Sopronban sem hazudtolta meg magát dr. Csernus Imre, aki a Diákhitel Kávézó sátrában tartott előadást Bevállalod? címmel. A magánpraxisát már felszámoló pszichiáter egy kötetlen beszélgetést folytatott a megjelent fiatalokkal, és ahogy az tőle megszokott, ezúttal sem köntörfalazott, közönsége pedig valósággal itta a szavait. Még műsorideje végeztével is hosszú percekig tanácsokkal, vagy ahogy ő fogalmaz, ajánlatokkal látott el bárkit, aki odalépett hozzá. Előadásának első felében határozott és egyszerű követelményeket fogalmazott meg arról, milyen a jó szülő.

Szenvedélyes doki

Egészen meglepő dolgokat árult el magáról Csernus Imre: kifejezetten kedveli a szenvedélyes nőket. Legfontosabb számára, hogy a nővel lehessen beszélgetni és legyen kisugárzása – a külalak tulajdonképpen alig számít a dokinak. Az ország pszichiátere Liluval ült le egy videóinterjúra, ott mesélte el, hogy elsőként mindig a hölgyek szemét figyeli meg, az ugyanis nem tud hazudni. Beszélt arról is, hogyan ismerte meg a negyedik feleségét.

– Az utolsó nővel – aki jelenleg a feleségem – egy eseményen találkoztam. Leültem, ránéztem, és rögtön azt kérdeztem, ki ez a nő? Elkezdtünk beszélgetni, nagyon jó volt, majd mivel ő máshol élt, mint én, elég sokat társalogtunk telefonon. Kíváncsi voltam, ha újra látom, lesz-e az az érzés, mint amikor először láttam. Találkoztunk, megbeszéltünk egy helyet, kijött, én abban a pillanatban elkaptam, és 20 percig csókolóztunk – mesélte a szenvedélyes doki.

– Hiteles, kiegyensúlyozott és őszinte. Őszinteség pedig csak ott van, ahol megvan a belső béke is. A gyerek érzi a szülőben rejlő belső félelmet, az ebből eredő feszültséget, és ebben a közegben tudja a legjobban manipulálni őt érzelmileg. Vagyis apát és anyát a legjobban a szeretet akadályozza abban, hogy jó szülők legyenek. Nem akarják megbántani a gyermeküket, akik így nem is tapasztalják meg a döntéseik következményét, az abból fakadó fájdalmat. Ha egy gyereket az anyja mindig felsegíti, amikor elesik, a gyerek a tizedik esésnél már ki sem teszi a kezét, hogy megvédje magát az ütéstől. A jó családban és a jó párkapcsolatban is az a legfontosabb, hogy kimondjuk azt, amit érzünk – érvelt az 52 éves Csernus, aki előadása során azt is beismerte a tőle megszokott nyers stílusban, hogy bizony korábbi kapcsolataiban ő is „ráb*szott”. –Velem is többször előfordult, hogy nem a megfelelő társsal osztottam meg az élete­met – jelentette ki, hiszen négyszer házasodott már.

Előadása után többek között arról szerettük volna kérdezni a pszichiátert, hogy nem hiányzik-e az életéből a saját gyermek, illetve, hogy ő milyen szülői mintákat látott maga előtt gyermekkorában, ám nem kívánt nyilatkozni lapunknak.

Zaklatott magánélet jellemezte

Az ország Csernus dokija nem panaszkodhat, hogy unalmas lenne a magánélete. Önéletrajzi könyvében mesélt feleségeiről. Az elsőt azért vette el, mert egy egyetemi csoporttársa szerint csak az lehetett sikeres pszichiáter, akinek van asszonya. Érthető, hogy nem sokat voltak együtt. Ezután egy igen viharos kapcsolat és nász következett. Második felesége dühében megkéselte: kétszer is belemártotta urába a pengét. 2004-ben házasodott harmadszor: asszonya hat év után elhagyta, mert beleszeretett másba. A feleség hűtlensége volt az, amit Csernus már nem tudott elviselni, a csalódás elől menekült Noszvajra a szőlőbe. 2015-ben lehetett csak ismét magánéletéről hallani: az Operett egyik színésznőjével járt, aki 20 évvel volt fiatalabb nála. A románc nem tartott sokáig, 2017-ben már negyedszer nősült. Az utolsó feleség sommelier, van két gyermeke, akikkel a pszichiáter pótapukaként bánik.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089698_auto_resized.png
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711720515
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17069923_auto_resized.jpg
life.hu

Ezek a legveszélyesebb csillagjegyek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087648_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089945_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711720515
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086012_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711720515
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról