Celeb

Radics Gigi: 35 éves koromig szeretnék férjhez menni

Bors

Létrehozva: 2020.01.21.

Az új év új szerelmet hozhat szinglin maradt sztárjainknak, akik már várják, hogy Ámor nyila eltalálja őket. Elmondásuk szerint ugyanis a férfiak nyitott kapukat döngetnek náluk.

Radics Gigi

Gigi tavaly nyáron lett szingli, miután egy év távkapcsolat után szakított Los Angelesben élő szerelmével, Kai-jal. Kapcsolatuknak leginkább a fiatalok elfoglaltságai és a két ország között lévő 10 000 kilométer tett be, így Gigi kénytelen volt kimondani szerelmük végét. A 23 éves díva karrierje azóta is töretlen, sikeres koncertek, tévés fellépések vannak a háta mögött, így most már csak egy férfi hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a boldogsága.

– Nem igazán vagyok az a megfogadós típus, szeretek egész évben küzdeni a céljaimért, ez nem korlátozódik az új évre. Ráadásul az a tapasztalatom, hogy az emberek többsége az ilyen fogadalmakat hosszú távon nem is tudja tartani. Az biztos, hogy amit tavaly elkezdtem, az intenzív edzést, azt az idén is folytatni szeretném, az egészséges táplálkozásban is egy olyan szintre jutottam, amit szeretnék még tudatosabban csinálni, és szakmailag is vannak új céljaim. Az biztos, hogy idén készítek több magyar nyelvű dalt is, mert abból az utóbbi időben kevesebb született, viszont Amerikába is mennem kell az új évben. A magánéletem egyelőre jó így, ahogy van, végre van időm magammal is foglalkozni a sok projekt mellett, nem hajtom a szerelmet, ha viszont jön a nagy ő, várom, az ajtó nyitva áll, és nem állok ellen. 35 éves koromig szeretnék férjhez menni – mesélte a Borsnak a céltudatos Gigi.

Dobó Kata

Az év legszomorúbb szakítása egyértelműen Dobó Kata nevéhez fűződik. 

A ta­valy már rendezőként is bizonyító színésznőről sokan azt gondolták, végre révbe ért Zsidró Tamás sztárfodrász mellett, ám október végén kiderült: három év után kihűlt a kapcsolatuk. A két sztár teljes hírzárlatot tartott, nem kívántak az okokról beszélni. Kata gőzerővel vetette bele magát a munkába, és minden szabad­idejét kislányának, Szofinak szenteli.

„Nem érdemes a múlton rágódni, reménykedni a jövőben viszont jó dolog, de meg kell élni, hogy olyan jó itt és most a jelenben.”

Királyvári Zsuzsanna “Suzy”

A mulatós zene királynője, Suzy is szingliként lépett az új évbe. Jollyval való házasságában rég­óta gyűltek a gondok, amit sokáig tudtak orvosolni, tavaly azonban feladták a kapcsolatukért vívott hosszú csatát: tizenhárom év után beadták a válókeresetet. Az énekesnél villámgyorsan kopogtatott a szerelem, Suzy azonban szingliként kezdte a 2020-at. De az énekesnő sem kesereg, ideje sincs rá: hétvégente továbbra is a színpadon áll, miközben egy új vállalkozásba fogott, és gofrizót üzemeltet. Min­denekelőtt pedig édesanya, aki igyekszik a lehető legtöbb időt együtt tölteni kislányukkal, kicsi Suzyval. 

– Lelkileg már függetlennek érzem magam. Előbb-utóbb nyilván elkezdek ismerkedni, de egyelőre a munkámra koncentrálok – nyilatkozta korábban az énekesnő.

Király Linda

Bombasztikus átalakuláson esett át 2019-ben Király Linda. Az énekesnő évek óta küzdött gyarapodó testsúlyával, sokáig azt se tudta, mi is áll a probléma hátterében, amikor megkapta a sokkoló diagnózist: agyalapimirigy-daganatot diagnosztizáltak nála. A kockázatos mű-tétet nem akarta vállalni, inkább egy komoly gyógyszeres kezelésbe és drasztikus életmódváltásba kezdett, továbbá egy gyomorszűkítő műtétre is vállalkozott. Azóta több mint 30 kilótól szabadult meg, ám súlyos árat fizetett a változásért: 9 év után szakított vőlegényével, Zsomborral. A volt szerelmesek azóta is jó kapcsolatban vannak, és Linda sem zárkózik el attól, hogy eltalálja Ámor nyila.

– Hagyom, hogy vigyen az élet, és aktívan nem keresek semmit, sem a karrier, sem a férfiak terén. Ha valaki vagy valami jönni akar, úgyis jön, de nem ez van a fókuszban – mondta Linda.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153810_auto_resized.jpg
origo.hu

Napokra van a teljes ukrán összeomlás?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151984_auto_resized.jpg
life.hu

Victoria Beckham a férje hátán távozott a százmilliós szülinapi partijáról - Fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153003_auto_resized.jpg
vg.hu

Talgo-ügy: csak nem talál jobb vevőt a spanyol kormány, nyerhetnek a magyarok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154439_auto_resized.jpg
ripost.hu

Jó híreket kapott a drukkerlány, aki a kemoterápia miatt ajándékozta el a meccsjegyét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152027_auto_resized.jpg
vg.hu

Új üzemanyagárak: megtörte a kereskedőket a kormány fenyegetése – szerdától sokkal olcsóbb adják a dízelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27337_resized.jpg?avcount=1713854113
origo.hu

Meglepő dolgot tett a súlyos beteg Károly király

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153882_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Galajfű, a pajzsmirigy doktora: ezért érdemes a teáját fogyasztani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153388_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gabnai Csaba, az ország dúsgazdag vállalkozója: "megalapozottan néztek napszámosnak"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713854113
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lfelAS4BI7Khp-pXJCdkfrh4dZ4HvkH5DhQHWSUXDbs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWE4Y2M4OTk3NDRkYmY4MTBiNzM0ZjVkNmJkZjI0.jpg
Babavárás

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/awrQ-0QV1X1v_Au8TYDY_5a7o_AiRrt5JjfYMBKOmvo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdlMzI1MzQ2OGZhZjQzZGU5NzQ1Y2YxZjNlNDNhZGQ1.jpg
Kamu

Álhírek tépik fel a család sebeit: a kamuportálok szerint VV Fanni életben van