Pszichológus kezeli Hódi Pamelát a szakítás után

Úgy tűnik, nincs visszaút, Hódi Pamela és Tóth Bence végleg felbontották a jegyességüket. A csinos influenszer a hot!-ban mesélt a szakítás részleteiről, elárulta, hogy a karanténidőszak alatt jött rá, hogy szerelme még nem áll készen a házasságra.
Egyfajta kapuzárási pánik tört rá. Hirtelen a barátok fontosabbak lettek nálam és Natinál is, ami bár borzasztóan rosszulesett, ám felnyitotta a szemem – vallotta be a lapnak Pamela, aki nagyon határozott, ami a szétválásukat illeti:

Pontot tettünk a kapcsolatunk végére, és nincs visszaút."

Elhatározásánál azonban fájdalma sem kisebb, hiszen tavaly boldogan mondott igent Bencének, és vele tervezte az egész életét. Nemrég egy közös, nagyobb albérletbe költöztek, de az összezártság úgy fest, megoldhatatlan problémákat hozott felszínre közöttük. Pamela a szakítás után pár napig alig evett, és nem szégyelli bevallani azt sem, hogy szakember segít neki feldolgozni a csalódást.

View this post on Instagram

Egy apró mosoly 🤗

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Csodálatos barátaim vannak, akikhez bármikor és bármivel kapcsolatban fordulhatok, de tudtam, hogy most többre van szükségem. Ugyan még csak kétszer volt online beszélgetésünk, és egyelőre szegény pszichológus csak ül és hallgatja, hogy megállás nélkül zúdítom rá a mondandóm, de érzem, hogy jót tesz." – mondta a csinos édesanya, aki a focistával való szakítása miatt nem ábrándult ki a szerelemből, sem a házasságból, de egy ideig most csak a kislányára és a munkára akar koncentrálni.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors