Péterfy Bori szakít a színészkedéssel

Péterfy Bori elképzelhetetlennek tartja, hogy Alföldi Róbert távozása után a Nemzeti Színház társulatában maradjon. Egyelőre nem is töri a fejét a színházi folytatáson, inkább élvezi az anyaság örömeit.
Péterfy Bori elképzelhetetlennek tartja, hogy Alföldi Róbert távozása után a Nemzeti Színház társulatában maradjon. Egyelőre nem is töri a fejét a színházi folytatáson, inkább élvezi az anyaság örömeit.

Miért mondott határozott nemet a Nemzeti Színház vezetőváltására?

Öt évvel ezelőtt Alföldi Róbert hívott a társulathoz, nélküle én sem szeretnék maradni, főleg egy ilyen nevetséges vagy inkább siralmas és szakmaiatlan pályázati döntés után.

Van-e már elképzelése, hogy melyik társulatnál folytatja?

Nem gondolkodom most ezen. Folyamatosan kapok ajánlatokat, de a gyereknevelés és a koncertezés mellett nincs most igazán időm színházra. A ­szí­nészet nagyon kiszolgáltatott szakma, nekem most fontosabb, hogy szabad legyek.

Színházi törzsrajongóival tartja a kapcsolatot? Kap tőlük biztatást?

Már a Krétakör színház megszűnése után is érezhető volt, hogy a törzsrajongók keresnek minket, figyelnek ránk, jönnek utánunk. Gondolom, ez most is így lesz, hiszen rengetegen szeretik azt a fajta színházi gondolkodást, amit én is képviselek.

Színésznőként vagy énekesnőként érzi magát jobban a színpadon?

A koncertezés sokkal felszabadítóbb, euforikusabb, és a közönséggel is sokkal élőbb a kapcsolat. A színház bonyolult szellemi játék, és nagyon sok mindennek kell klappolnia ahhoz, hogy igazán jó legyen az előadás. A koncert sikere elsősorban az én felelősségem, és ezt nagyon élvezem.

Anyasága miként befolyásolja a Péterfy Bori és a Love Band koncertjeit?

Még több pozitív energiám van, mióta anya lettem. Még nagyobb erővel tudok dolgozni. Aztán mikor hajnalban hazaérek, pár óra alvás, és kezdődik a nap, nincs idő pihenni, de ez most egy ilyen időszak, egyáltalán nem bánom, mert boldog vagyok.

A klubszezon után nyáron bevállalja a fesztiválokat és egyéb vidéki szabadtéri bulikat? Hogyan oldja meg az anyai teendőit?

Próbálunk minél több meghívásnak eleget tenni. A férjemmel úgy szervezzük az életünket, hogy ha én dolgozom, akkor ő van a kisfiunkkal, és fordítva. Rengeteg egyeztetés, sakkozás az idővel, nem egyszerű feladat, de szeretem a kihívásokat.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors