Perverz péniszfotókkal bombázzák a TV2 sztárját

A Sztárban Sztár leszek! című műsorban feltűnt Sebestyén Katja magánéletét nem tartják tiszteletben: az énekesnőt rendszeresen zaklatják perverz üzenetekkel.
A Sztárban Sztár leszek! című műsorban feltűnt Sebestyén Katja magánéletét nem tartják tiszteletben: az énekesnőt rendszeresen zaklatják perverz üzenetekkel.

Nem bírja már tovább Sebestyén Katja: a kétgyermekes anyuka ugyanis megelégelte, hogy nem tud megszabadulni perverz zaklatóitól, akik arra vágynak, hogy az énekesnő kielégítse őket. Katja a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutatóban tűnt fel, előkelő negyedik helyezése után kezdődtek a problémák.

Akkoriban ugyan az énekesnő még házas volt, gyönyörre áhítozó férfiak tömkelege üzent neki. Olyan is előfordult, aki az ágaskodó férfiasságáról készült képeket küldte el.

© Ripost

Az egész akkor kezdődött, amikor elindult a Sztárban Sztár leszek! Nem hittem a szememnek, naponta kaptam a felkéréseket egy kis etyepetyére teljesen ismeretlen férfiaktól. Az sem érdekelte őket, hogy házas vagyok. Eleinte még megpróbáltam udvariasan válaszolni, de végül a legtöbb zaklatót letiltottam. Nagyon durva dolgokat írtak, például, hogy én vagyok a malacka, ők pedig nagyon szívesen lennének a kanjaim – kezdte a Ripostnak Katja.

Hiába ért véget a műsor, Katját továbbra is perverz üzenetekkel bombázzák a férfiak. A válófélben lévő énekesnőnek már egy egész gyűjteménye van a hódolók férfiasságáról készült kéretlen fotókból.

Azt kell mondjam, elég szép méretekkel vannak megáldva a zaklatóim, más kérdés, hogy én ezekre egyáltalán nem vagyok kíváncsi, nem akarom látni. Sokan azt tanácsolták, hogy töröljem magam a közösségi oldalakról, de közszereplőként ezt nem tehetem, hiszen rengeteg felkérés a Facebookon keresztül érkezik. Igazából én sajnálom ezeket a beteg embereket. A karanténidőszak alatt kicsit még szórakoztatott is a dolog, de mára elég. Zavar, hogy tehetetlen vagyok velük szemben, ráadásul sokan közülük boldognak tűnő párkapcsolatban élnek, legalábbis a profiljuk alapján – fakadt ki az énekesnő, aki annak azért örül, hogy jelenlegi kedvese egyáltalán nem féltékeny, csak nevet a zaklatókon.