Pénzért kész megcsalni a feleségét VV Fecó

Nős, kétgyermekes apaként ismét egy valóságshow-ban tűnhet fel VV Fecó, ám ott kénytelen lenne ledobni a nadrágját. Ellenkező esetben aligha viheti haza a főnyereményt.
Nős, kétgyermekes apaként ismét egy valóságshow-ban tűnhet fel VV Fecó, ám ott kénytelen lenne ledobni a nadrágját. Ellenkező esetben aligha viheti haza a főnyereményt.

VV Fecó szexelni szeretne az Éden Hotelben! Az RTL Klub egykori sztárjának nem úgy alakultak a dolgai az utóbbi időben, ahogy szerette volna, az egyetlen boldogsága, hogy gyerekei anyját, Angélát sikerült visszahódítania – családjának azonban nem tudott biztos egzisztenciát teremteni.

A kétgyermekes apuka mindent megtett a boldogulásukért: énekelni kezdett, ám ahogy a koncertekből kevesebb lett, a család egyre inkább szorult segélyekre, Fecó pedig úgy döntött, hogy Londonban próbál szerencsét. A brit fővárosban megint csak nem jöttek be a számításai, és hazajött, kilátástalan helyzete pedig egy súlyos családi drámába torkollott: Angéla kénytelen volt elvetetni tavaly megfogant gyermeküket.

Kapcsolatuk ezt a próbát is kiállta ugyan, de hova tovább? Fecó csöbörből vödörbe esik, és szentül hiszi, hogy gondjaikat egy másik valóságshow oldja meg, ezért beadta jelentkezését a ­Via­saton induló Éden Hotelbe, amivel egy aprócska gond van csupán – az idilli környezetben játszódó műsor a férfi és nő közti kapcsolatra épít, alapkövei a vágy, a csábítás és a szex. Fecó anno azért járta meg a villát, hogy hűtlenkedése után visszahódítsa párját, így ez a műsor aligha illik a képbe.

– Hát én jelentkeztem! Jó képeket küldtem magamról, és leírtam, hogy mindent bevállalok. Muszáj nyernem, hogy biztosítani tudjam a családom jövőjét – mondta Fecó a Borsnak, de munkatársunkkal folytatott párbeszédéből kiderült, hogy nem is tudja, miről szól az Éden Hotel. Elárultuk neki!

– Így jártam. Ha szex, akkor legyen szex, bevállalom! Képes vagyok arra, hogy a dumámmal bárkit elcsábítsak. Udvarlásban verhetetlen vagyok, Angélát pedig majd egy újabb valóságshow-ban visszahódítom.