Otthonában támadt rá exe a magyar szépségkirálynőre

Volt szerelme megpróbálta rátörni Rákosi Annamáriára lakása ajtaját, majd megrongálta a kocsiját. A rendőrök előállították Debrecenben T. Lászlót, aki rosszul viseli, hogy szakított vele a szépségkirálynő.
Volt szerelme megpróbálta rátörni Rákosi Annamáriára lakása ajtaját, majd megrongálta a kocsiját. A rendőrök előállították Debrecenben T. Lászlót, aki rosszul viseli, hogy szakított vele a szépségkirálynő.

Egy évvel ezelőtt még büszkén pózolt szerelme, Rákosi Annamária oldalán, sőt a Miss World Hungary címmel járó nyereménylakásba is együtt költöztek be – ma már a rendőrség nyomoz László ellen, aki nemrég a saját otthonukban támadt rá a szépségkirálynőre. Ilyen viharos szakítással ért véget Rákosi Annamária és Laci kapcsolata, s ennek az elválásnak csak egy apró fejezete az, ami a rendőrségi jegyzőkönyvekbe is bekerült a közelmúltban.

„A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2014. június 26-án 10 óra 58 perc körüli időben telefonon hívta egy debreceni nő, aki arról tett bejelentést, hogy a lánya barátja épp rájuk töri az ajtót, és nagyon meg vannak rémülve.

A bejelentést követően a járőrök a helyszínre mentek, és felvették a kapcsolatot a bejelentővel, aki elmondta, hogy a lányának a volt párja megjelent a lakásuknál, és mivel ők nem akarták beengedni, vita alakult ki köztük. A veszekedés közben a fiú kiabált, megrúgta a bejárati ajtót, és megrongálta a lány gépkocsiját is, majd elment a helyszínről” – tudatta lapunkkal a megyei rendőrkapitányság sajtószolgálata.

A zsaruk azt is közölték, hogy Rákosi Annamária exét ezt követően a Péterfia utcában elfogták, és előállították a rendőrségen, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. László részleges beismerő vallomást tett. „A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást” – közölte a rendőrség.

Rákosi Annamáriával egy rendezvényen találkoztunk, és örömmel mondott igent, amikor interjút kértünk tőle. Egy pillanat alatt lefagyott azonban, amikor megtudta, hogy miről kérdeznénk. – Ezekről a dolgokról nem szeretnék beszélni – mondta munkatársunknak, bár nem tagadta, a jegyzőkönyvben foglaltak megtörténtek.
Volt párja, László sem akart nyilatkozni, mert szerinte nincs is miről.

Határozottan kijelentette: az ominózus ügyhöz nincs köze, akkor nem volt a városban, sőt az országban sem, és mindezt bizonyítani is tudja. Állítása szerint valóban szakítófélben vannak, de kapcsolatuk jó, mindennap beszélnek, de elfoglaltságaik miatt most nem sok idejük lenne egymásra egyébként sem.

Kata támogatja Annamáriát

A Miss World Hungary jogtulajdonosa, Sarka Kata a Bors megkeresésére a királynő védelmére kelt. A jelek szerint hozzá is eljutott már Annamária magánéleti válságának híre. – Elítélem az erőszak minden formáját, annál gyávább dolog pedig nincs, amikor férfi bántalmaz nőt. Annamária biztos lehet a támogatásomban, ügyvezetőként és magánemberként is kiállok mellette – tette hozzá Kata, aki ígérte, a jövőben sem engedi el Annamária kezét.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors