Őszintén beszélt családi viszályairól Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa édesanyjával való kapcsolatának dinamikájáról mesélt a TV2 Mokka stúdiójában. A beszélgetésből többek között kiderült, hogy mi okozott feszültséget a viszonyukban, mit szólt édesanyja a gyors eljegyzéshez, és mi volt az a dicséret, aminek legjobban örült valaha is édesanyjától.

– Rendkívül erős, vibráló személyiség mindkettőnké, tehát nálunk a férfiak enyhítenek a családban, ha van bármiféle konfliktus, mi pedig erőteljesen egymásnak tudunk feszülni, aztán nagyon hamar el is felejtjük. Nekem szerintem ez az egyik legjobb és legrosszabb tulajdonságom, hogy egyszerűen nem tudok haragudni. Elfelejtem azonnal, mintha semmi nem történt volna – mesélte a Life TV újdonsült műsorvezetője, aki mindennél előbbre tartja a családi összetartást, és ha bármilyen gondjuk adódik, ők azonnal összezárnak.

Még akkor is, ha nem értünk egyet azzal, amit a másik képvisel, kifele, a külvilág fele akkor is összezárunk.

Demcsák saját magáról is elismeri, hogy heves természet, ahogy édesanyja is, viszont máig mindent azonnal megosztanak egymással. Mária a lánya igazi kritikusa is, de Zsuzsa szerint élete legnagyobb dicsérete az volt, amikor jó anyának nevezte.

A műsorvezető persze sokszor magába zárkózik, ha gondja van, de édesanyja ilyenkor is nagy segítség.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors