Ördög Nóra érzelmeket ígér

Az Újratervezés második szériájában Ördög Nóra egyedül, Stohl András nélkül vezeti a műsort, ami érzelmileg is kihívás lesz számára. Felemelő és tanulságos, de nem könnyű az újratervező családok szívfacsaró problémáinak részesévé válni.

– Az Újratervezésben dolgozni nem egy klasszikus műsorvezetői feladat, itt a családokkal együtt éljük meg a szomorú és persze a nagyon boldog pillanatokat is – mesélte Ördög Nóra műsorvezető.

Ördög Nóra és segítője, Cseh Tamás megérkeztek az első családhoz

Az új szériában profi szakemberek ismét olyan rászoruló családok otthonát alakítják át, akiknek önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni a körülményeiken. Idén az eddigieknél is több család álma válik valóra. 2020-ban a TV2 ismét segítő kezet nyújt olyan rászoruló családoknak, akik számára az igazi otthon megteremtése csak álom.

– A második széria abban is más, hogy nem „csak” szórakoztató élményekkel ajándékozzuk meg a szerencsés kiválasztottakat, hanem olyan meglepetéssel is, ami egy életre szól – árult el kulisszatitkokat Ördög Nóra.

– Az egyik párnak például nem lett volna pénze esküvőre, nem is az volt az elsődleges gondjuk a lakhatási problémáik megoldása közben, ezért mi szerveztük meg nekik az álomesküvőjüket. Ezek csodálatos pillanatok voltak a páron kívül az egész stábunk számára is – meséli a műsorvezető, majd így folytatja:

– A forgatást nemrég fejeztük be, de még mindig a hatása alatt vagyok. A szereplőink élete olyan tükör számomra, számunkra, amiben megláthatjuk, hogy a saját problémáink körülbelül hol helyezkednek el az univerzumban... Sehol nincsenek a főszereplőink gondjaihoz képest – mondta meghatottan a műsorvezető.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors