Nyíltan méltatta a péniszét a színész és kolléganőjének is beszólt

Nem volt hiány erotikus poénokban az Aranyglóbusz díjátadó gáláján. A műsorvezető Madonnából és Jodie Fosterből is ízetlen tréfát űzött, Meryl Streep pedig káromkodott díja átvételekor.
Nem volt hiány erotikus poénokban az Aranyglóbusz díjátadó gáláján. A műsorvezető Madonnából és Jodie Fosterből is ízetlen tréfát űzött, Meryl Streep pedig káromkodott díja átvételekor.
Magyar idő szerint hétfő hajnalban adták át a Golden Globe-díjakat. A gála házigazdája a pimasz stílusáról elhíresült Ricky Gervais volt. Számos csípős megjegyzése között akadtak olyanok is, amik erotikus utalásokat tartalmaztak. Ricky megjegyezte: kapott egy listát arról, milyen otrombaságokat nem követhet el.

– Nincs meztelenkedés. Ez aztán a gyalázat, mert nekem óriási… a szókincsem, de apró a péniszem – mondta Gervais, de nemcsak saját intimszervét tette vicc tárgyává, hanem Jodie Fosternek is beszólt. – Idén tilos megemlítenem Mel Gibsont, a magánéletét, politikai nézeteit, legutóbbi filmjét és különösen Jodie Foster hódját – utalt arra a házigazda, hogy a színész a Hódkóros című film forgatásán talán közelebbről is megismerkedett Foster intim tájaival.


A Golden Globe-díjátadó képeiért IDE
kattintson.A gonoszkodásból Madonna és Elton John is kapott bőven.

– Most következik a pop királynője. Nem, nem te, Elton, te ülj csak le! – szúrt oda a meleg zenésznek Ricky. – Következik a nő, aki olyan, mint egy szűz: Madonna – utalt ezzel az énekesnő Like a Virgin című dalára. – Ha tényleg olyan vagyok, mint egy szűz, miért nem jössz, és teszel valamit ellene, Ricky? Már úgyis eltelt néhány év, amióta utoljára lánnyal csókolóztam a tévében – kontrázott Madonna, ám a műsorvezető azért egy kicsit még belerondított a beszédébe azzal, hogy átszaladt a háttérben.

A díjazottak között is akadt olyan, aki megfeledkezett magáról. Meryl Streep megkapta a legjobb drámai színésznőnek járó díjat. Boldogan rohant fel a színpadra a szobrocskáért, de csak ott vette észre: a szemüvegét lent hagyta, ezért kiszaladt a száján egy szitokszó. Persze a díjátadók is elengedtek néhány sikamlós megjegyzést. Seth Rogen azt ecsetelte, hogyan próbálja elrejteni ágaskodó férfiasságát, miközben a gyönyörű Kate Beckinsale áll mellette a színpadon.

A fontosabb kategóriák győztesei
* Legjobb film (dráma): Utódok
* Legjobb film (komédia/musical): The Artist
* Legjobb rendező: Martin Scorsese (A leleményes Hugo)
* Legjobb férfialakítás (dráma): Geroge Clooney (Utódok)
* Legjobb női alakítás (dráma): Meryl Streep (A Vaslady)
* Legjobb férfialakítás (komédia, musical): Jean Dujardin (The Artist)
* Legjobb női alakítás (komédia, musical): Michelle Williams
* Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők)
* Legjobb női mellékszereplő: Octavia Spencer (A segítség)
* Legjobb betétdal: Masterpiece (Madonna)
bgy

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors