Celeb

Nótár Mary beperelte L.L. Juniort

ozs

Létrehozva: 2017.01.05.

Nótár Mary rágalmazás és becsületsértés miatt beperelte L.L. Ju­niort. Az énekesnő azért citálja bíróság elé kollégáját, mert néhány hete, amikor bejelentette magzata elvesztését, a rapper egy kemény hangvételű videóüzenetben kiosztotta őt, és azt állította, nem is volt várandós.

– L.L. Junior a Facebook-oldalán közzétett, kioktató stílusú videóüzenetében azzal vádolta meg Nótár Maryt, hogy becsapja a rajongóit. Tényként közölte: ügyfelem nem volt várandós, és hazugságnak vélte azt is, hogy elvesztette a babáját. Valamint állítása szerint Mary a saját neméhez vonzódik – sorolja Junior vétkeit Mary jogi képviselője, dr. Kovács Attila. – Ezek a hazugságok bőven kimerítik a rágalmazás és becsületsértés fogalmát. Meggyőződésünk, hogy nem volt semmi olyan különösen fontos közérdek vagy magánérdek, ami indokolhatta volna, hogy ebbe az ügybe L.L. Junior bármilyen módon beleavatkozzon, illetve nyilatkozatot tegyen. Semmi másra nem ment ki Junior nyilatkozata, mint Nótár Mary imidzsének rombolására és közvélemény előtti lejáratására.

– Viccesnek tartom, hogy be lettem perelve, mivel semmi valótlant nem állítottam. Tanúkkal tudom alátámasztani minden mondatom. Ma is jogosnak tartom a felháborodásomat, mivel az anyaság szentségével nem lehet szórakozni. Ha eljut odáig az ügy, akkor Marynek kell majd bizonyítania az ellenkezőjét. Karba tett kézzel várom, hogyan fogja ezt megoldani – reagált a hírre L.L. Junior. A rapper és – Mary egykori – menedzsere viszont nem hagyja ennyiben a dolgot: szintén perel.

– Mi is benyújtottunk két keresetet Nótár Maryvel szemben: egy kártérítésit és egy személyiségi jogit, mivel a válaszvideójában pocskondiáz minket. Egyáltalán nem így szerettük volna ezeket a dolgokat intézni, de az igazunkért kénytelenek voltunk a bírósághoz fordulni. Maryvel ellentétben azonban mi jogosan perelünk – tette hozzá Lakatos Róbert, a SkyForce vezetője.

Kenyértörés

Nótár Mary és a korábban a menedzsmentjét ellátó SkyForce között akkor mérgesedett el a viszony, amikor az énekesnő felmondott az ügynökségnél.  Mary állítása szerint azért döntött a függetlenedés mellett, mert anyagi ügyekben nem tudtak zöld ágra vergődni egykori kenyéradóival. Volt menedzsere  viszont úgy érzi, hogy túl sokat fektettek a produkcióba ahhoz, hogy szó nélkül hagyják elmenni az énekesnőt. A botrány kirobbanása óta a felek nem beszéltek egymással, ügyvédeik tartják egymással a kapcsolatot.

Ki bizonyít?

A menedzsment, amit faképnél hagyott az énekesnő, már decemberben jelezte lapunknak: bíróságon fogják kérni Maryt, hogy a vetéléséről mutasson hiteles dokumentumokat. 

A Bors jogásza, dr. Bacsek György elmondta: véleménye szerint Lakatoséknak kell majd bizonyítaniuk, hogy Mary valótlanságokat állított – például azt, hogy nem terhes. 

– Ha sikerül bizonyítékokat vagy akár tanúkat felsorakoztatni a bíróságon, nem kizárt, hogy Maryt kötelezheti a bíróság arra, hogy a terhességével kapcsolatos dokumentumokat a rendelkezésükre bocsássa – mondta az ügyvéd.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130809_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt van Zelenszkij terve: így akarja kirobbantani a harmadik világháborút

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133074_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Van egy sokkal találóbb kifejezés erre a mocskos, alávaló, szemét gazemberre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132321_auto_resized.jpg
ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136133_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Giorgia Meloni: Ami Brüsszelben történik, az megdöbbenéssel tölt el bennünket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27129_resized.jpg?avcount=1713300312
origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130239_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kétéves lett Rácz Jenőék kislánya - megható sorokkal köszöntötték a szülei Kamillát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134351_auto_resized.jpg
borsonline.hu

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130831_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyon aggódnak a rajongók Zimány Linda miatt - most szúrták ki a testén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130674_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Mindenkit megdöbbentettek G.w.M-ék legújabb babás fotójukkal: "ikrek"

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RiuPh-hTzx-M74_miVhy5JJs45DrP_iO07U5sxcnWvY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNjNmE5MTRiNmM4YjQ4Njk5ZWViZjBiNjc2ODIwMDc5.jpg
Csinos

Felröppent az 54 éves Barta Sylvia szoknyája, mindent látni lehetett - videó

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/9JxSysKcyK_5cXWw82kU6fjwl1FuqakCG2PX2phFk2I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhjOGJjMGVjZjRmYjRiYWFhMjZiNjAzMDVhMzVhMGFm.jpg
Karrier

Majka Curtist másolja? Ezért szegődött az RTL-hez